2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Nasıl saklayacaım ben bu kuzuşu :) hamilelikten öncede göbeğim vardı ama şimdi iyice sivriliyor, bir buçuk kilo almışm şimdiye dek :)
ben de saklıyorum şuan benim kuzuyu şirketten :) sen bu aralar bol şeyler giy arkadaşım yoksa ben hamişimmmm diye bağrıyor seninki canımcım :)

Kızlar hem ikili test sonuçlarını almak hemde cinsiyet görmek için hastanedeyiz, sıra bekliyoruz , inşallah sonuçlar güzel çıkar ve bu sefer cinsiyeti görebiliriz :))
Okula başlayan öğretmen arkadaşlara, çocukları okula başlayan arkadaşlara hayırlı güzel bir eğitim öğretim dönemi dilerim, yeni eğitim yılınız kutlu olsun

Benimki 1 ay sonra belli olcak doktor sımdı kucuk dedı bellı olmaz dedı
Çok ileri tarih söylemiş ya, can dayanır mı deseydin :))) şaka şaka sağlıklı sıhhatli gelsinlerde annelerine kız da olur erkek de :)
1 ay yazacaktım cnm 2 ay degıl ama 2 ay sonrada ikilı test yaptıracak doktor tarama yaptırdı kan aldırdım 10 gun sonra doktor anlatacak herseyi

Ben ağızdan kullanıyorum sadece baş dönmesi yapıyor içtikten sonra ama 15 dk falan sürüyor. Ikili testi de henüz yaptırmadım ama fiyatını sormuştum gittiğim özele 90 tl dediler canım.

Bende yaa hem de fazlasıylaa : ((
Evimi toplamaya elim gitmiyor, çamaşırları yerleştirmek bile sor geliyor ,
rüzgarımı alıp anneme çıkıyorum direk huufff
deyim yerindeyse evimizi b... götürüyorr haayyy
benimde öle. işten eve zor atıyom kendimi. çok halsizimde. yediğimi bide çıkarmasam
ama eşim pazar alıyo eline süpürgeyi başlıyo temizliğe

Sabret canım bunlarda geçecek elbet, şükret yine işe gidebiliyorsun en azından. Bebişlerimizin sağlığı yerinde olsun yeter unutursun bunları da gün gelince :)
tek duam o. bebişim sağlıklı olsun. hayırlı evlat olsun.
özürsüz kusursuz olsun.
ve alim olsun diye dua ediyom

PİPİYE BENZETTİM BİŞİYİ AMA
ULTROZONDA BU KADAR NET Mİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…