2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ay kızlar bugün dr ye gittin haftaya ikili teste çağırdı, dr ultrasonla bakarken kıpırdadı dr dürtü kıpırdıyor ayağını gördüm )) uyuyormuş öyle söyledi dr. Ya çok tuhaf.

Yanlis Anlama tabıkı herkesin kendine ben sandım dusuk tehlikesi vardir diye ole dedın ama ben basından beri is yapıyom 2 gun once doktora gittim doktor super dedı bebek

ben de şu an 6 aylık hamile olan arkadaşımdan biliyorum canım. doktor ona söylemişti en tehlikelisi elektrik süpürgesi demişti, kayınvaldem de aynısını söyledi. temizliği aynen biz de h.sonu eşimle yapıyoruz Allah razı olsun onlardan :)

Ayy canım ya ne güzel ne büyük mucize dimi rabbim çok güzel bi hediye verdi hepimize gerçekten hayırlısıyla sağlıkla kıcağımıza alıp büyüttüğümz günleri de görelim inşallah kesin gelecektir cinsiyeti de belli olursa die ilk duyan olmayı istiyor Allah hepimizin yuvansına neşe sağlık mutluluk huzur katsın inşallah

Yanlis Anlama tabıkı herkesin kendine ben sandım dusuk tehlikesi vardir diye ole dedın ama ben basından beri is yapıyom 2 gun once doktora gittim doktor super dedı bebek
düşük tehlikem yok çok şükür. işte bu dönem riskli ya aksilik olmasın diye dikkat etmeye çalışıyoruz. maşallah bebeğine sonuna kadar böyle gitsin inş.

Anladım canım bilmiyodm iyi oldu öğrenmem çok sağol tatlım Allah eşlerimizden razı olsun en büyük destekçi ve yardımcımız onlar ♥

Cok sukur dr dan ciktim simdi. Ense kalinligi 1.3 dedi ama kan yarin vericeksin dedi. Ben sadece kntrl icin gitmostim 2li yaptirmayi dusunmuyordum. Hoooop bi baktim ense kalinligi falan not ediliyor. Ne yapiyorsunuz dedim . 2li tltestin ultrason kismini yaptik dedi. Sasirdim :)))
Bu arada devlet hastanesindeki ilgi alaka takdire degerdi...

Çok şükür canm bi mucizemiz var bize sadece tahminde bulundu erkek gibi eşim dünden beri oğluşum diye seviyo inşallah erkekte kalır değişmez.. Allah gönlünüze göre versin.

Çok şükür canm bi mucizemiz var bize sadece tahminde bulundu erkek gibi eşim dünden beri oğluşum diye seviyo inşallah erkekte kalır değişmez.. Allah gönlünüze göre versin.
Hmm inşallah bizede bşy der çok merak ediyorum ben yaa eşim kesin erkek diyo toton büyüdü senin oyleymiş heralde ya toto buyuyomş fln yada erkek istediği için oyle takılıyor olabilir bana hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil tabi

Kızlar sabah farkettim kasık kenarlarım çatlamaya başlamışş o kadar yağlandım demekki olacağı varsa oluyo.. Eyvah üçüncü ayım böyleyse yandım ben
Onceden vardir belki onlar yaaa o kadar cikti mi senin gobegin ay benim niye cikmiyo buyumedimi ki off su randevu gunum geleysi bi ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…