- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #10.701
Kalbinide ferah tutmaya çalış. Bebekler o kadar korunakli bir yerde ki hersey onları kolayca etkileyemez Allah in izniyle. Rabbim koruyor onları öyle dusunkızlar genital bölgesi kaşınan var mı? sanırım mantar oldum internette okuduklarım kadarıyla öyle anlıyorumhamilelikte rastlanma olasılığı çokmuş zaten, biliyodum ve dikkat ediyodum. günlük pedi bırakmıştım, sık sık iç çamaşırı değiştiryodum,ıslak kalmıyodum ama 2-3 gündür kaşınıyo dayanılmıycak gibi değil ama şimdi ilaç verirse kullanmak zorunda kalcam diye canım çook sıkıldı puffff. cumartesi doktora söyliycem bakalım ne der. yaşayan var mı aramızda
doktora bunun için gitmiyorum zaten kontrolüm var canım ama dediğin gibi bol bol su içiyim. idrar kültürü yaptırmıştım geçen ay enfeksiyon yoktu temiz çıkmıştı çok şükür. ama midem bulanmaya başladığından beri su pek içemiyorum su içmeye zorlıycam artık kendimi.Canım bence bir süre bol bol su iç. Su enfeksiyonlarda çok etkiliymis eğer gecmezse o zaman doktora git. Ne gerekiyorsa yaparsın
amin canım, çok sağol.Kalbinide ferah tutmaya çalış. Bebekler o kadar korunakli bir yerde ki hersey onları kolayca etkileyemez Allah in izniyle. Rabbim koruyor onları öyle dusun
Canm bişicik olmaz sen ferah ol bebişin büyüyo ondandr.. benm ara ara kasıklarım ağrıyo dün doktor bebişin büyüdüğü için dedi gercektende ultrasonda kocaman olmuştu sende görceksin inşallah.. çok şiddetli dayanlmaz olursa mutlaka doktora görün.. bide bırak şu temizliği canm 3. Ayın bitsn sonra yaparsn..Kızlar vajina girişinde ve çevresinde arada ağrı oluyo bebek büyüdüğü için mi acaba yaa ekim 15 te çağırdı doktor kontrol ve ikili test için çok var daha iyidir dimi bebiş annişler temizlikte yaptım azck bu gun elektrikli süpürge ile süpürdüm viledayla sildim o kdr inşallah iyidir miniğim ya
Özellikle yatmadan önce yarım litre suyu bikerede iç gece idraryollarını temizliyo.. kontroldede mutlaka doktoruna söyle..doktora bunun için gitmiyorum zaten kontrolüm var canım ama dediğin gibi bol bol su içiyim. idrar kültürü yaptırmıştım geçen ay enfeksiyon yoktu temiz çıkmıştı çok şükür. ama midem bulanmaya başladığından beri su pek içemiyorum su içmeye zorlıycam artık kendimi.
Bence ihmal etme canım . Mantar çoğalmadan müdahale edilse daha iyi olur. Bebeğe bir zararı olmuyor o fitilin. Mantar gibi enfeksiyonların daha çok zararı oluyor. Geçmiş olsundoktora bunun için gitmiyorum zaten kontrolüm var canım ama dediğin gibi bol bol su içiyim. idrar kültürü yaptırmıştım geçen ay enfeksiyon yoktu temiz çıkmıştı çok şükür. ama midem bulanmaya başladığından beri su pek içemiyorum su içmeye zorlıycam artık kendimi.
Canım çok sağol cevabın için Allah razı olsun dayanılmaz değil de arada bi oluyo endişelendim bnde birden ama içim rahatladı sen böyle deyince yapmayacaktım ama dayanamadım adım attığım heryerde saçlarım var tozlandı iyice baya pislenmişti ev bayram temizliğide yapmamıştım azck yaptm kaçamak kış temizliğiCanm bişicik olmaz sen ferah ol bebişin büyüyo ondandr.. benm ara ara kasıklarım ağrıyo dün doktor bebişin büyüdüğü için dedi gercektende ultrasonda kocaman olmuştu sende görceksin inşallah.. çok şiddetli dayanlmaz olursa mutlaka doktora görün.. bide bırak şu temizliği canm 3. Ayın bitsn sonra yaparsn..
tamam akşam öyle yapayım yatmadan önce de içerim.Özellikle yatmadan önce yarım litre suyu bikerede iç gece idraryollarını temizliyo.. kontroldede mutlaka doktoruna söyle..
sağol canım yok etmiycem söyliycem doktora. bi de artarsa kaşıntı iş yerinde naparım Allah korusun.Bence ihmal etme canım . Mantar çoğalmadan müdahale edilse daha iyi olur. Bebeğe bir zararı olmuyor o fitilin. Mantar gibi enfeksiyonların daha çok zararı oluyor. Geçmiş olsun
Çok sık rastlanan birşey canım.Allah sağlıklı evlat nasip etsin.Zaten 16 haftayı bitirmeden almayın bişey.kızlar 11+5 te gittim doktora ikili test için cinsiyetine baktı kız dedi 13+2 de gittim yani dün erkek dedi kafam karmakarışık oldu sayesinde hangisine inanayım bilemedim,sizlerde de var mı böyle karmaşalar...
aslıcım elektrik süpürgesi kullanmamak lazım diyolar. az kaldı sık dişini şu kritik dönemi atlatalım sonra yaparsın yavaş yavaş temizlik. benim de evim almış başını gidiyor ama boşver özel bi durumumuz var. yapma canım temizlik şimdilik tut içindeki pimpirikli kadını :)Kızlar vajina girişinde ve çevresinde arada ağrı oluyo bebek büyüdüğü için mi acaba yaa ekim 15 te çağırdı doktor kontrol ve ikili test için çok var daha iyidir dimi bebiş annişler temizlikte yaptım azck bu gun elektrikli süpürge ile süpürdüm viledayla sildim o kdr inşallah iyidir miniğim ya
Bu ancak cinsiyeti 20 haftalık daha ıyı bellı olur doktor bana bir ay bellı olur dedı ama onemli olan saglıklı olsun ytr ıkısıde evlatlarımız ben 7 aylıkken hazırLiga baslıycamÇok sık rastlanan birşey canım.Allah sağlıklı evlat nasip etsin.Zaten 16 haftayı bitirmeden almayın bişey.
Neden bir sıkıntınmı var cok sukur ben evi temızlıom surekli riske kendını atmadan is yapabılıyon agir işlerden kacin ben evımıde pis bırakamamaslıcım elektrik süpürgesi kullanmamak lazım diyolar. az kaldı sık dişini şu kritik dönemi atlatalım sonra yaparsın yavaş yavaş temizlik. benim de evim almış başını gidiyor ama boşver özel bi durumumuz var. yapma canım temizlik şimdilik tut içindeki pimpirikli kadını :)
Canm hemde nasıl oynuyo bi görsen eşim gözleri dolu dolu ekrana bakıyodu.. bizimki resmenn bisiklet sürer gibi ayaklarını tekmeliyodu.. sende mutlaka ya eşini götür ya video çek.. Allah sağlıkla doğurmayı nasipetsin. Daha doğmadan eve öyle bi neşe katıyoki doğunca Allah bilirCanım çok sağol cevabın için Allah razı olsun dayanılmaz değil de arada bi oluyo endişelendim bnde birden ama içim rahatladı sen böyle deyince yapmayacaktım ama dayanamadım adım attığım heryerde saçlarım var tozlandı iyice baya pislenmişti ev bayram temizliğide yapmamıştım azck yaptm kaçamak kış temizliği15 gun var çok özledim minicikti en son gördüğümde bu sefer oynar belki oynuyomuş ya elleri ayakları fln ayy yerim yaa
bişi almak değilde ne biliyim keşke hiç sormasaydım diyorum yani.....Çok sık rastlanan birşey canım.Allah sağlıklı evlat nasip etsin.Zaten 16 haftayı bitirmeden almayın bişey.
canım ben ilk hamileliğimde olmuştum. bana doktor ilaç vermedi, tuvaletten sonra saç kurutma makinesiyle iyice kurut ıslak olmasın dedi bir de çamaşırını temiz tut demişti iki üç güne geçmişti, ilaç kullanmak istemiyorsan deneyebilirsin.kızlar genital bölgesi kaşınan var mı? sanırım mantar oldum internette okuduklarım kadarıyla öyle anlıyorumhamilelikte rastlanma olasılığı çokmuş zaten, biliyodum ve dikkat ediyodum. günlük pedi bırakmıştım, sık sık iç çamaşırı değiştiryodum,ıslak kalmıyodum ama 2-3 gündür kaşınıyo dayanılmıycak gibi değil ama şimdi ilaç verirse kullanmak zorunda kalcam diye canım çook sıkıldı puffff. cumartesi doktora söyliycem bakalım ne der. yaşayan var mı aramızda
bu senin tercihin canım. ilk 3 ay düşük riskinin olduğu bir dönem doktor hareketlerinizde dikkatli davranın diyor uzanma, temizlik,hızlı eğilip kalkma gibi. bu sebeple riske atmak istemiyoruz ve önceliği bebeğin sağlığından yana kullanarak temizlik konusunda dikkatli oluyoruz.Neden bir sıkıntınmı var cok sukur ben evi temızlıom surekli riske kendını atmadan is yapabılıyon agir işlerden kacin ben evımıde pis bırakamam
Öylemi canım belimde ağrıdı braz ama yattım dinlendim geçti çok şukur haklısın ne kaldı şurda 3 ayı bitirmeye işte normalde eşimle yapıyorduk kıyamadım ona gizlice yaptm temizlik haberi yok olsa kızaraslıcım elektrik süpürgesi kullanmamak lazım diyolar. az kaldı sık dişini şu kritik dönemi atlatalım sonra yaparsın yavaş yavaş temizlik. benim de evim almış başını gidiyor ama boşver özel bi durumumuz var. yapma canım temizlik şimdilik tut içindeki pimpirikli kadını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?