2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ay ne güzel ya, allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

Ayy kızlar hava güneşli ben üşüyorum ayaklarım donuyo adeta hasta gibide hissetmiyorum kendmi bu üşüme nerden çıktı anlamadm..

Hadi ya normalin haricindeki hersey anormal yani, zorlamamak gerek demek ki :)))
Zaten normal doğum olması gerekiyormuşki Allah öyle yaratmış kızlar buda güzel bişey bence o acıyı yaşamak gerekiyo demekki.. doğum anında Rabbim yardım eder herkese bir avazda doğurmayı nasip etsin İnşallah..

Kızlar sabah farkettim kasık kenarlarım çatlamaya başlamışş o kadar yağlandım demekki olacağı varsa oluyo.. Eyvah üçüncü ayım böyleyse yandım ben

kızlar genital bölgesi kaşınan var mı? sanırım mantar oldum internette okuduklarım kadarıyla öyle anlıyorum hamilelikte rastlanma olasılığı çokmuş zaten, biliyodum ve dikkat ediyodum. günlük pedi bırakmıştım, sık sık iç çamaşırı değiştiryodum,ıslak kalmıyodum ama 2-3 gündür kaşınıyo dayanılmıycak gibi değil ama şimdi ilaç verirse kullanmak zorunda kalcam diye canım çook sıkıldı puffff. cumartesi doktora söyliycem bakalım ne der. yaşayan var mı aramızda

Ben ikinci ayımda çok kötü olmuştum canm sadece fitil kullandm antibiyotik krem vermedi.. iki tne fitille geçti çok şükür..

kızlar 11+5 te gittim doktora ikili test için cinsiyetine baktı kız dedi 13+2 de gittim yani dün erkek dedi kafam karmakarışık oldu sayesinde hangisine inanayım bilemedim,sizlerde de var mı böyle karmaşalar...

Ben ikinci ayımda çok kötü olmuştum canm sadece fitil kullandm antibiyotik krem vermedi.. iki tne fitille geçti çok şükür..
geçmiş olsun neyse ki geçmiş canım iyi bari uzun sürmemiş. şimdi alttan muayene olcak ister istemez dimi. cumartesi bakalım bana ne der doktor. heralde bana da fitil verir, bebek için sakıncası olmaz inş.

kızlar 11+5 te gittim doktora ikili test için cinsiyetine baktı kız dedi 13+2 de gittim yani dün erkek dedi kafam karmakarışık oldu sayesinde hangisine inanayım bilemedim,sizlerde de var mı böyle karmaşalar...
canım yaa kötü olmuştur senin için cinsiyet seçtiğinden değil de insan ne duyduysa ona alıştırıyodur kendini dimi tahmin ediyorum. işte erken tahminlerde oluyo böyle şeyler. erken dönemde erkek dediklerinde pek yanılgı olmuyomuş ama kız dediklerinde yanılabiliyolarmış örneklerini duymuştum. erkek dedilerse erkektir muhtemelen, hayırlı olsun canım.

ya kız da olsa erkek de olsa evlat benim evladım hiç farketmez ama sağolsun kafamı öyle bir karıştırdı ki şu an öyle kalakaldım napalım artık detaylı ultrasonu bekleyeceğim sanırım

Ayy banada dün erkek dedi ya bnmde kıza dönüşürse biz eşimle alıştık bile.. 16. Haftada kesinleşir canm seninde baya kafanı karıştırmştr. Ama demekki erkek pipisini gördü.. yaa bu doktorlar niye böyle yapıyo eminlerse söylesnler duygularla nye oynuyolar..

geçmiş olsun neyse ki geçmiş canım iyi bari uzun sürmemiş. şimdi alttan muayene olcak ister istemez dimi. cumartesi bakalım bana ne der doktor. heralde bana da fitil verir, bebek için sakıncası olmaz inş.
Evet canm alttan bakar bişi olmaz merak etme hamilelikte kullanılan birçok fitil var.. mantar gebelikte çok zararlı..

valla hiç farketmez ama net bişey söyleyeydi iyiydi.....şimdi hangisine güveneyim....

Canım bence bir süre bol bol su iç. Su enfeksiyonlarda çok etkiliymis eğer gecmezse o zaman doktora git. Ne gerekiyorsa yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…