- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.981
hele icine limonda sikinca ohhhh eksi eksiakşamları yemekten sonra bi tane sade soda iç o çok rahatlatıyo canım.
cnm çok içme suyunu zaten asitli oldugu için mide asitliğini bozarkız suyu çok güzel ama ekşi ekşi içince rakı içmiş gibi kafayı bulduruyo
tamam cnm o yüzden gerek görmemiştir, bazı doktorlar omega 3ün ayrıca alınması taraftarı değil anladığım kadarı ileElevit kullanıyorum sadece..
hayır ya öyle düşünme, o bana da oluyor.havalar çok sıcak olduğundan beri bir fenalaşma hissi var üstümde arada.kalktığım gibi kahvaltı yapamıyorum.işe gelmesem yerimden kalkmak istemicem...Mesela 10 dk önce uyandım ama kahvaltı hazırlayana kadar şuan bile fenalaşacak gibi oluyorum ilgisi varmıdır bilmiyorum ama annemin de böyleydi şeker olduğunu öğrenmeden önce. Tabi inşallah yoktur da aklıma ilk gelen şey bu oldu nedense
Haklısın aslında hazımsız bir şekilde uyumaya çalışmaktansa aç uyumak daha iyi:)) Yat canım yat sonradan niye naz yapmadım diyen çok oluyor:) Bende yatıyorum ohhhh...:)canım doyduğumu kim söledi. hatta sanki daha çok midem kazınıyo ama aç karnına tok karnına olduğundan daha rahat uyunuyo. birde sıcaklardan sanırım canım bişi istemiyo. eşim zaten etcildir normalde adam hergün otluyoz diye dalga geçiyo benle. bende işine gelirse dedim. al bi kuma yemek yapsın temizlik yapsın diyom bi tanesiyle zor uğraşıyom 2. yle napcam diyo. işine gelirse deyip g.. yayıp yatıyom valla. annenin evinde sanki yemek yiyodunda otlamaya devam yani :)
bnm kuzenim ikili test yaptırmştı devlet hastanesinde ama cihaz bozuk dediler 2 ayda sonuç cıkmadı, başka yere gitti, doktor orada dörtlüyü yaptı değerlendirmesi dörtlü teste göre yapıldı demek ki olabiliyor diye düşünüyorumMerhaba benim de sat 10 nisan 2015 yaşım 31 kaydedebilirseniz sevinirim bu ikinci çocuğum olacak ilk çocuğum kız
Benim gittiğim hastanede ikili test çok pahaliydi yaptirmadim devlete gittim devlet de sadece dörtlütest yapıyoruz 16.haftada gel dedi önümüzdeki hafta için randevu aldım ben de yaklaşık bir aydan fazladır da kontrole gitmiyorum bebegimin hareketlerini hissediyorum bu arada size sorum benim gibi ikiliyi yaptirmayip sadece dörtlütest yaptıracak olan var mı
Sorma canım şuan hamilelikten önce yediğim tüm zararlı şeyleri yemek istiyorum ama dikkat etmek gerekiyomuş ve hiiiiiiiiiççççç etmiyomuşum. Ben çok zayıf evlendim 46 kiloydum düğünde. Senelerce kilo almak için çırpınan ben 10 ay içinde 10 kilo aldım. Şuan daha fazla yiyorum ama hamilelikten beri 2.5 kilo almışım ama sağlıklı beslenmekten sanırım yada düzenli beslenmekten her neyse. ama şuan hamilelikten sonra yiceklerimin listesi hazır hepsi de sağlıksızne kadar zor dimi. bide hakikaten hamile kalmadan önce ne kadar sağlıksız beslendiğimi şu an çok iyi anlıyorum. herşeyin başı sağlık. az önce 2 dilim kepekli ekmek yedim birazda peynir. şeker 140 ın altında olması gerekirken 169 çıktı. doymadım bile. ter bastı valla. doğumu bi yapayım çok dikkat edecem herşeye. ne aç kalcaz ne çok doycaz.
cnm bu şekeer düşmesinden oluyor yani açlıktan ben en geç 9 da kahvaltı yapmazsam gözüm kararıyor elim ayagım titremeye başlıyor uyuşuyor, ben de düşük şeker varhayır ya öyle düşünme, o bana da oluyor.havalar çok sıcak olduğundan beri bir fenalaşma hissi var üstümde arada.kalktığım gibi kahvaltı yapamıyorum.işe gelmesem yerimden kalkmak istemicem...
Canım bende 2'li testi yaptırmadım, ama doktorum 3'lü testi yapalım dedi.. Çünkü aldırmak gibi bir düşüncem alsa yoktu o yüzden yaptırmadım. 3'lü testin sonuçları henüz çıkmadı...Merhaba benim de sat 10 nisan 2015 yaşım 31 kaydedebilirseniz sevinirim bu ikinci çocuğum olacak ilk çocuğum kız
Benim gittiğim hastanede ikili test çok pahaliydi yaptirmadim devlete gittim devlet de sadece dörtlütest yapıyoruz 16.haftada gel dedi önümüzdeki hafta için randevu aldım ben de yaklaşık bir aydan fazladır da kontrole gitmiyorum bebegimin hareketlerini hissediyorum bu arada size sorum benim gibi ikiliyi yaptirmayip sadece dörtlütest yaptıracak olan var mı
di mi ekşi ekşi.hele icine limonda sikinca ohhhh eksi eksi
Bu güzel ama çok yatamıomuş burda,biz dün aldık odasınıııEki Görüntüle 1597644 emdiği sürece bunda yatacak :) beşik olarak park yatak türü bir şey düşünüyorum
senin bayagı yüksek çıkmış, benim de açlık 75, tokluk 90 çıkıyorne kadar zor dimi. bide hakikaten hamile kalmadan önce ne kadar sağlıksız beslendiğimi şu an çok iyi anlıyorum. herşeyin başı sağlık. az önce 2 dilim kepekli ekmek yedim birazda peynir. şeker 140 ın altında olması gerekirken 169 çıktı. doymadım bile. ter bastı valla. doğumu bi yapayım çok dikkat edecem herşeye. ne aç kalcaz ne çok doycaz.
nerden aldınızzz?? Hayırlı ugurlu olsuuunnnBu güzel ama çok yatamıomuş burda,biz dün aldık odasınııı
ne garip insanlarız yaw. düşük yüksekten daha iyidir sanırım. en azından yiyince fazla çıkmıyo yiyin gariiisenin bayagı yüksek çıkmış, benim de açlık 75, tokluk 90 çıkıyor(( Şekerim çok düşük (((
benim en son baktgnda yuksekti yine dur degerleri bulabilrsem atayim sanaKız elcio ben demir hapına başladım biliyonmu. 15 çıktı demirim benim de yüksekti normalde. Kullanıyorum bakalım gerekmese vermezdi çünkü 393902022 kere talesemi minörüm dedim
Teşekkür ederizz kuzummmnerden aldınızzz?? Hayırlı ugurlu olsuuunnn
Nerden nerden? Oda konusunda çok kararsızım yaaa şuan için sadece şifonyer dolap fln alıp yatağı sonra mı alsam park yatak mı alsam ilk etapta bilemedimBu güzel ama çok yatamıomuş burda,biz dün aldık odasınııı
valla eksi eksiii ohhh agzim sulandi bi limon olsa yerim smdidi mi ekşi ekşi.
benimde ole elim ayagm titrio seker mi varki acaba yaacnm bu şekeer düşmesinden oluyor yani açlıktan ben en geç 9 da kahvaltı yapmazsam gözüm kararıyor elim ayagım titremeye başlıyor uyuşuyor, ben de düşük şeker var
Benim kan 10.2 demir de 15 çıktı. Doktor da kullanman lazım artık dedi. Gynoferon verdi işte.benim en son baktgnda yuksekti yine dur degerleri bulabilrsem atayim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?