2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayır ya öyle düşünme, o bana da oluyor.havalar çok sıcak olduğundan beri bir fenalaşma hissi var üstümde arada.kalktığım gibi kahvaltı yapamıyorum.işe gelmesem yerimden kalkmak istemicem...

Haklısın aslında hazımsız bir şekilde uyumaya çalışmaktansa aç uyumak daha iyi:)) Yat canım yat sonradan niye naz yapmadım diyen çok oluyor:) Bende yatıyorum ohhhh...:)

bnm kuzenim ikili test yaptırmştı devlet hastanesinde ama cihaz bozuk dediler 2 ayda sonuç cıkmadı, başka yere gitti, doktor orada dörtlüyü yaptı değerlendirmesi dörtlü teste göre yapıldı demek ki olabiliyor diye düşünüyorum

Sorma canım şuan hamilelikten önce yediğim tüm zararlı şeyleri yemek istiyorum ama dikkat etmek gerekiyomuş ve hiiiiiiiiiççççç etmiyomuşum. Ben çok zayıf evlendim 46 kiloydum düğünde. Senelerce kilo almak için çırpınan ben 10 ay içinde 10 kilo aldım. Şuan daha fazla yiyorum ama hamilelikten beri 2.5 kilo almışım ama sağlıklı beslenmekten sanırım yada düzenli beslenmekten her neyse. ama şuan hamilelikten sonra yiceklerimin listesi hazır hepsi de sağlıksız

hayır ya öyle düşünme, o bana da oluyor.havalar çok sıcak olduğundan beri bir fenalaşma hissi var üstümde arada.kalktığım gibi kahvaltı yapamıyorum.işe gelmesem yerimden kalkmak istemicem...
cnm bu şekeer düşmesinden oluyor yani açlıktan ben en geç 9 da kahvaltı yapmazsam gözüm kararıyor elim ayagım titremeye başlıyor uyuşuyor, ben de düşük şeker var

Canım bende 2'li testi yaptırmadım, ama doktorum 3'lü testi yapalım dedi.. Çünkü aldırmak gibi bir düşüncem alsa yoktu o yüzden yaptırmadım. 3'lü testin sonuçları henüz çıkmadı...

senin bayagı yüksek çıkmış, benim de açlık 75, tokluk 90 çıkıyor (( Şekerim çok düşük (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…