- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.961
Tamam ben bi öğleden sonra içiyordum limon sıkarak, birde akşam içeyim bari... Ama sedece salatayla nasıl doyuyorsun, ben yemeği yapana kadar bile atıştırıyorum bişeyler bu hafta çok çabuk acıkıyorum gözüm dönüyor resmen... Normalde hiç böyle bir insan değildim ben yaevet canım benim diyetisyen bana günde 2 tane içebilirsin dedi. içerisinde ki mineraller çok faydalıymış. gün içinde şişkinlik pek olmuyo. akşamları sadece salata yiyorum ben o yüzden pek şişkinlik hissetmiyorum.
Ahhh bende yarın gidicem nasıl özledimEvet merkez canım, ama İstanbul'da doğdum büyüdüm, babam orda doğmuş ama.. arada gidiyoruz biz de işte..
ayyy biz apartmanda 3 hamileydik biri benim karsi komsum o kandil gunu dogurdu. kadininda akrabalari var ama 3. cocuk ayakkabilarini kapinin onunde gorenedigimde merak ediodum. bikere goremedim tam aricaktim geldiler kardesinde kalmis. arabalarida yok bisi olursa gotrruz die surekli soyluodum. snra bu bayramdan sonra sali gunu dogurcakken kandilde dogurmus sezeryanla. bayramda kizi bizde meyve gordu hadi gottureym dedm anneni cagr diom annem yatio kardes geldi diyince iceri girdim. senin ziline bastik ama yoktun dio alla alla dedim esime biz haftasonuda dahil olmak uzere evdeydik. neyse snra bikere daha ugradm temizlikci numarasi alicaktm anneside karstan geldi. teyze komsun var mi tek yasion gitme kal kizinin yannda dedim. bana ne dese begenirsiniz. sen komsusunda dogurdugunu nezaman sonra ogrendin haberinmi oldu dedi. sinir oldum. teyze ben kac kere geldim kapisina daha napim dedim. ugramasam kendi bisi demioki dedim sustu. bide ben iceri girince tipleri degisti dahada gtmem. dun yuruyuse ciktik diger iki cocuguyla balkonda ymek yiodu gormustur bizi hic bakmadim bende. insanlara iyilik yaptikca palazlaniolar. cok sıkı fiki olmaya gerek yok zaten esimle ole bi alismisizki isten eve evden ise ailelere arkadslarla bulusmaya gorusmeye gerek kalmio. bi en ust kattaki komsumla gorusuoz bi tane yeteraaahh ahhh nerde öyle anlayışlı komşular.benim karşı komşum canın bişey çekerse söyle dedi ama insan önce kendi getirir de sonrasında da biz söyleriz dimi
Düşüyo canım. Çok dikkat ettiği için hiç fırladığını görmedim e tabi ilaçlarını da kullanıyo ama acıktığı zaman perişan oluyo resmen. Oyüzden fırlayınca ne oluyodan ziyade düşünce ne oluyoru biliyorumcanım günaydın. o açlıktandır. bende sabahları çok aç uyanıyorum takıntı haline getirme. mesela annende şeker düşüyomu çıkıyo mu?
itinayla tez curutulurkesinlikle canım tez mez kalmadı sayemizde :)))
ayy benimde kalcamla kasiklarim agrio kizlar yaa bende cuma gidicem saglik ocagina asi icin diyeyim bari.Kalsiyum a baktirin kızlar benim ilk gebeligimde hic olmadı kalça ağrısı ne kötüymüş bu arada ben süt icmiyorum
Zaten ebe hemen sordu süt ürünleri tüketmiyo musun diye cevap veremedim ayran içiyorum sadece
canım doyduğumu kim söledi. hatta sanki daha çok midem kazınıyo ama aç karnına tok karnına olduğundan daha rahat uyunuyo. birde sıcaklardan sanırım canım bişi istemiyo. eşim zaten etcildir normalde adam hergün otluyoz diye dalga geçiyo benle. bende işine gelirse dedim. al bi kuma yemek yapsın temizlik yapsın diyom bi tanesiyle zor uğraşıyom 2. yle napcam diyo. işine gelirse deyip g.. yayıp yatıyom valla. annenin evinde sanki yemek yiyodunda otlamaya devam yani :)Tamam ben bi öğleden sonra içiyordum limon sıkarak, birde akşam içeyim bari... Ama sedece salatayla nasıl doyuyorsun, ben yemeği yapana kadar bile atıştırıyorum bişeyler bu hafta çok çabuk acıkıyorum gözüm dönüyor resmen... Normalde hiç böyle bir insan değildim ben ya(((
Evet canım edirnede yaşıyordum yoksa güzel güzelSen evlenince mi taşındın Kütahya'ya? Ailen Edirne'de mi?
ohh ne guzel 7 kilo versem ne isterim. dolaba koy bakalim belki orda donar nekdr sure beklettinkikızlar günaydın. inek sütü getirttim köyden ilk yoğurdumu yaptım. ama bi gariplik var. tadı çok güzel ama suyun içinde yüzüyorlar bu yoğurtlarsizce koyulaşırmı suyunu mu içip durayım. ay allah beni kahretmesin yemek konusunda bi patates kızartabiliyom, bide makarna yapabiliyorum. çalışcam derken yemek yapmayı hiç öğrenmemişim. benim kocama yazık ya hergün makarna yemekten helak oldu adam.
Sen başka bi doktora sor canım yada demirine bakıp değerin iyi olduğuna karar verdiyse öyle bıraktırmıştır.Valla ben hiçbir şey anlamadım bu işten
nerde artarmis demir duser buna bagli kanda duser. tabi benim gibi demirin yuksek ama kansizligin varsa bilemem canim.bende tasiyici oldgm icin demir ilaci kullanamiomSizin doktorlar size demir hapı veriyoo, benimki de bıraktırıyoo bişey anlamadım ben bu işten.. hamilelikten önce demirim düşük çıkmıştı, damla kullanıyorum dedim, onu bırakabilirsin artık, hamilelikte demir artar zaten dedi..
hahaha hic boyle sey aklima gelmezdi. bende bisi cok istedim yedirmedi esim evde yaptik ama disardaki gbi olmadi en son gecen hafta gotrdu yedim ama ohh dedim yani. zengin olursunuz kiz cocuk doritos reklamlarnda oynarben o kadar çok doritos aşerdim ki eşim kızıyor yedirmiyor, bir dönem artık eşime dedim ki bak çocuk dogunca alnında kocaman doritos üçgeni olacak göreceksin, çok canım çekiyor diyince bir pakete izin verdi de rahatladım, çok tüketmemek lazım
gece 1 de yaptım canım sonra sabah uyanınca koydum unutmuşum dışardaohh ne guzel 7 kilo versem ne isterim. dolaba koy bakalim belki orda donar nekdr sure beklettinki
e şeker düşünce ne yapılacakmış o zaman? benim pek düşük şekerle ilgili bilgim yok. süreklide şeker yenmez ki düşünceDüşüyo canım. Çok dikkat ettiği için hiç fırladığını görmedim e tabi ilaçlarını da kullanıyo ama acıktığı zaman perişan oluyo resmen. Oyüzden fırlayınca ne oluyodan ziyade düşünce ne oluyoru biliyorum
Kız elcio ben demir hapına başladım biliyonmu. 15 çıktı demirim benim de yüksekti normalde. Kullanıyorum bakalım gerekmese vermezdi çünkü 393902022 kere talesemi minörüm dedimnerde artarmis demir duser buna bagli kanda duser. tabi benim gibi demirin yuksek ama kansizligin varsa bilemem canim.bende tasiyici oldgm icin demir ilaci kullanamiom
Annem hurma fln yiyo genelde düşünce sonra hemen yemek yiyo.biraz uzanınca kendine geliyo.e şeker düşünce ne yapılacakmış o zaman? benim pek düşük şekerle ilgili bilgim yok. süreklide şeker yenmez ki düşünce
ne kadar zor dimi. bide hakikaten hamile kalmadan önce ne kadar sağlıksız beslendiğimi şu an çok iyi anlıyorum. herşeyin başı sağlık. az önce 2 dilim kepekli ekmek yedim birazda peynir. şeker 140 ın altında olması gerekirken 169 çıktı. doymadım bile. ter bastı valla. doğumu bi yapayım çok dikkat edecem herşeye. ne aç kalcaz ne çok doycaz.Annem hurma fln yiyo genelde düşünce sonra hemen yemek yiyo.biraz uzanınca kendine geliyo.
ayyy biz apartmanda 3 hamileydik biri benim karsi komsum o kandil gunu dogurdu. kadininda akrabalari var ama 3. cocuk ayakkabilarini kapinin onunde gorenedigimde merak ediodum. bikere goremedim tam aricaktim geldiler kardesinde kalmis. arabalarida yok bisi olursa gotrruz die surekli soyluodum. snra bu bayramdan sonra sali gunu dogurcakken kandilde dogurmus sezeryanla. bayramda kizi bizde meyve gordu hadi gottureym dedm anneni cagr diom annem yatio kardes geldi diyince iceri girdim. senin ziline bastik ama yoktun dio alla alla dedim esime biz haftasonuda dahil olmak uzere evdeydik. neyse snra bikere daha ugradm temizlikci numarasi alicaktm anneside karstan geldi. teyze komsun var mi tek yasion gitme kal kizinin yannda dedim. bana ne dese begenirsiniz. sen komsusunda dogurdugunu nezaman sonra ogrendin haberinmi oldu dedi. sinir oldum. teyze ben kac kere geldim kapisina daha napim dedim. ugramasam kendi bisi demioki dedim sustu. bide ben iceri girince tipleri degisti dahada gtmem. dun yuruyuse ciktik diger iki cocuguyla balkonda ymek yiodu gormustur bizi hic bakmadim bende. insanlara iyilik yaptikca palazlaniolar. cok sıkı fiki olmaya gerek yok zaten esimle ole bi alismisizki isten eve evden ise ailelere arkadslarla bulusmaya gorusmeye gerek kalmio. bi en ust kattaki komsumla gorusuoz bi tane yeter
böyle olacaksa tabiki görüşmeye hiç gerek yok canım.çalışan insanda komşuluk olması zor zaten..yardım etmek istemişsin onu da elinin tersi ile itmiş nedense..bende bazı arkadaşlara bakıyorum kendilerine besleme muamelesi yapanları çok seviyorlarilginç bu insanlar boşver değerini bilenle görüşmek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?