2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam ben bi öğleden sonra içiyordum limon sıkarak, birde akşam içeyim bari... Ama sedece salatayla nasıl doyuyorsun, ben yemeği yapana kadar bile atıştırıyorum bişeyler bu hafta çok çabuk acıkıyorum gözüm dönüyor resmen... Normalde hiç böyle bir insan değildim ben ya(((

aaahh ahhh nerde öyle anlayışlı komşular.benim karşı komşum canın bişey çekerse söyle dedi ama insan önce kendi getirir de sonrasında da biz söyleriz dimi
ayyy biz apartmanda 3 hamileydik biri benim karsi komsum o kandil gunu dogurdu. kadininda akrabalari var ama 3. cocuk ayakkabilarini kapinin onunde gorenedigimde merak ediodum. bikere goremedim tam aricaktim geldiler kardesinde kalmis. arabalarida yok bisi olursa gotrruz die surekli soyluodum. snra bu bayramdan sonra sali gunu dogurcakken kandilde dogurmus sezeryanla. bayramda kizi bizde meyve gordu hadi gottureym dedm anneni cagr diom annem yatio kardes geldi diyince iceri girdim. senin ziline bastik ama yoktun dio alla alla dedim esime biz haftasonuda dahil olmak uzere evdeydik. neyse snra bikere daha ugradm temizlikci numarasi alicaktm anneside karstan geldi. teyze komsun var mi tek yasion gitme kal kizinin yannda dedim. bana ne dese begenirsiniz. sen komsusunda dogurdugunu nezaman sonra ogrendin haberinmi oldu dedi. sinir oldum. teyze ben kac kere geldim kapisina daha napim dedim. ugramasam kendi bisi demioki dedim sustu. bide ben iceri girince tipleri degisti dahada gtmem. dun yuruyuse ciktik diger iki cocuguyla balkonda ymek yiodu gormustur bizi hic bakmadim bende. insanlara iyilik yaptikca palazlaniolar. cok sıkı fiki olmaya gerek yok zaten esimle ole bi alismisizki isten eve evden ise ailelere arkadslarla bulusmaya gorusmeye gerek kalmio. bi en ust kattaki komsumla gorusuoz bi tane yeter

canım günaydın. o açlıktandır. bende sabahları çok aç uyanıyorum takıntı haline getirme. mesela annende şeker düşüyomu çıkıyo mu?
Düşüyo canım. Çok dikkat ettiği için hiç fırladığını görmedim e tabi ilaçlarını da kullanıyo ama acıktığı zaman perişan oluyo resmen. Oyüzden fırlayınca ne oluyodan ziyade düşünce ne oluyoru biliyorum

ayy benimde kalcamla kasiklarim agrio kizlar yaa bende cuma gidicem saglik ocagina asi icin diyeyim bari.

canım doyduğumu kim söledi. hatta sanki daha çok midem kazınıyo ama aç karnına tok karnına olduğundan daha rahat uyunuyo. birde sıcaklardan sanırım canım bişi istemiyo. eşim zaten etcildir normalde adam hergün otluyoz diye dalga geçiyo benle. bende işine gelirse dedim. al bi kuma yemek yapsın temizlik yapsın diyom bi tanesiyle zor uğraşıyom 2. yle napcam diyo. işine gelirse deyip g.. yayıp yatıyom valla. annenin evinde sanki yemek yiyodunda otlamaya devam yani :)

ohh ne guzel 7 kilo versem ne isterim. dolaba koy bakalim belki orda donar nekdr sure beklettinki

nerde artarmis demir duser buna bagli kanda duser. tabi benim gibi demirin yuksek ama kansizligin varsa bilemem canim.bende tasiyici oldgm icin demir ilaci kullanamiom

hahaha hic boyle sey aklima gelmezdi. bende bisi cok istedim yedirmedi esim evde yaptik ama disardaki gbi olmadi en son gecen hafta gotrdu yedim ama ohh dedim yani. zengin olursunuz kiz cocuk doritos reklamlarnda oynar ))

Merhaba benim de sat 10 nisan 2015 yaşım 31 kaydedebilirseniz sevinirim bu ikinci çocuğum olacak ilk çocuğum kız
Benim gittiğim hastanede ikili test çok pahaliydi yaptirmadim devlete gittim devlet de sadece dörtlütest yapıyoruz 16.haftada gel dedi önümüzdeki hafta için randevu aldım ben de yaklaşık bir aydan fazladır da kontrole gitmiyorum bebegimin hareketlerini hissediyorum bu arada size sorum benim gibi ikiliyi yaptirmayip sadece dörtlütest yaptıracak olan var mı

e şeker düşünce ne yapılacakmış o zaman? benim pek düşük şekerle ilgili bilgim yok. süreklide şeker yenmez ki düşünce

nerde artarmis demir duser buna bagli kanda duser. tabi benim gibi demirin yuksek ama kansizligin varsa bilemem canim.bende tasiyici oldgm icin demir ilaci kullanamiom
Kız elcio ben demir hapına başladım biliyonmu. 15 çıktı demirim benim de yüksekti normalde. Kullanıyorum bakalım gerekmese vermezdi çünkü 393902022 kere talesemi minörüm dedim

Bu arada bu haftaya devlette randevu bulamadığım için önümüzdeki haftaya alabildim 18.haftaya denk geliyor neredeyse netten baktım geç değil ama son haftaya bırakmış gibi oldum beklemeyip özelde mi yaptirsam

Annem hurma fln yiyo genelde düşünce sonra hemen yemek yiyo.biraz uzanınca kendine geliyo.
ne kadar zor dimi. bide hakikaten hamile kalmadan önce ne kadar sağlıksız beslendiğimi şu an çok iyi anlıyorum. herşeyin başı sağlık. az önce 2 dilim kepekli ekmek yedim birazda peynir. şeker 140 ın altında olması gerekirken 169 çıktı. doymadım bile. ter bastı valla. doğumu bi yapayım çok dikkat edecem herşeye. ne aç kalcaz ne çok doycaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…