2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende 2'li testi yaptırmadım, ama doktorum 3'lü testi yapalım dedi.. Çünkü aldırmak gibi bir düşüncem alsa yoktu o yüzden yaptırmadım. 3'lü testin sonuçları henüz çıkmadı...
Benim de aldırmak gibi bir niyetim yok o yüzden tamam dedim dortluye de bu arada ben kan ilacına da başlamadım henüz sadece vitamin kullanıyorum sanırım bu ay başlayacağız dimi

nerde artarmis demir duser buna bagli kanda duser. tabi benim gibi demirin yuksek ama kansizligin varsa bilemem canim.bende tasiyici oldgm icin demir ilaci kullanamiom

Hiç bilmiyorum valla canım, bir dahaki kontolümde sorayım en iyisi ben, gerçiii ona da daha 4 hafta var, evdeki damlayı kullanmaya devam etsem mi napsam..

Benim de aldırmak gibi bir niyetim yok o yüzden tamam dedim dortluye de bu arada ben kan ilacına da başlamadım henüz sadece vitamin kullanıyorum sanırım bu ay başlayacağız dimi
Canım kan ilacını herkese veriyorlar mı bilmiyorum, ben henüz başlamadım ki her gittiğimde kan testi yapılıyor bana hani gerek görülse verilirdi diyorum, bakalım hafta sonu tekrar gitcem o zaman ne olcak:)

canım benim ilk gebeliğimde sadece 4lü test yaptırmıştı doktorumuz.
Bu durum doktorların "ekol" leri ile ilgili sanırım.
Bazısı 2liye bazısı 3lüye bazısı 4lüye daha fazla değer verebiliyor.
Ama hepimiz de biliyoruz ki bu testler bebeğimizin ne hasta oldacağına dair ne de sağlıklı olduğuna dair bir garanti ver(e)miyor.

Nerden nerden? Oda konusunda çok kararsızım yaaa şuan için sadece şifonyer dolap fln alıp yatağı sonra mı alsam park yatak mı alsam ilk etapta bilemedim
Yukarıda yaZdım tatlımmm :)
İnternetten bakabilirsin bende çookk kararsız kalmıştım ama büyüyen yataklı aldımm büyüttüğünde ucu çıkıo çalışma masası oluo :) şimdi yanıma ilk başta kullanmak için ne alsam die bakıorum :)

Ben yanına almak için park yatakta karar verdim sanırım. Hem fiyatı uygun hemde kullananların çoğu memnun. Gerçi doğru okadar şifonyer dolap aldıktan sonra bi yatak kalıyo onu da alıvereyim bari

yatağa bitişik kullanılabilen bir yatak çok kullanışlı oluyor.
Biz kızıma 70x130 ahşap ikili bir koltuk alıp onu yatağımıza bitiştirip içine bebek yatağı ve bebek nevresimleriyle donatarak :) tam 2 sene kullandık.
Çok kullanışlıydı.
Daha sonra da meltem mobilya dream genç odasının karyola, dolap ve şifonyerini aldık.
Fikir olursa diye yazdım.

ne garip insanlarız yaw. düşük yüksekten daha iyidir sanırım. en azından yiyince fazla çıkmıyo yiyin gariii
evet ama sürekli insülin salınıyor vücudumda bu da böbreklere zarar veriyormuş, o yüzden yine yiyemiyorum, sadece protein agırlıklı besinler serbest, karbonhidrat yasak bebişim de durum ne acaba

Teşekkür ederizz kuzummm
Caploonba'dan aldık canım little princess modeli ama beyaz olcak internetten bakabilirsin
caplonbaa ya ben de girdim hafta sonu, beşiğin korkulukları inip kalkıyor mu? Ben de haidi mobilyada begendim ama bu korkuluğun inip yükselmesi tedirgin etti, korkuluklar çok sallanıyor, metal ya bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…