- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.001
Ahhh bende yarın gidicem nasıl özledimGideyim meriç kenarında bi kahvaltı edeyim onun hayaliyle yaşıyorum şuan hehehhee
Benim de aldırmak gibi bir niyetim yok o yüzden tamam dedim dortluye de bu arada ben kan ilacına da başlamadım henüz sadece vitamin kullanıyorum sanırım bu ay başlayacağız dimiCanım bende 2'li testi yaptırmadım, ama doktorum 3'lü testi yapalım dedi.. Çünkü aldırmak gibi bir düşüncem alsa yoktu o yüzden yaptırmadım. 3'lü testin sonuçları henüz çıkmadı...
nerde artarmis demir duser buna bagli kanda duser. tabi benim gibi demirin yuksek ama kansizligin varsa bilemem canim.bende tasiyici oldgm icin demir ilaci kullanamiom
Canım kan ilacını herkese veriyorlar mı bilmiyorum, ben henüz başlamadım ki her gittiğimde kan testi yapılıyor bana hani gerek görülse verilirdi diyorum, bakalım hafta sonu tekrar gitcem o zaman ne olcak:)Benim de aldırmak gibi bir niyetim yok o yüzden tamam dedim dortluye de bu arada ben kan ilacına da başlamadım henüz sadece vitamin kullanıyorum sanırım bu ay başlayacağız dimi
canım benim ilk gebeliğimde sadece 4lü test yaptırmıştı doktorumuz.Merhaba benim de sat 10 nisan 2015 yaşım 31 kaydedebilirseniz sevinirim bu ikinci çocuğum olacak ilk çocuğum kız
Benim gittiğim hastanede ikili test çok pahaliydi yaptirmadim devlete gittim devlet de sadece dörtlütest yapıyoruz 16.haftada gel dedi önümüzdeki hafta için randevu aldım ben de yaklaşık bir aydan fazladır da kontrole gitmiyorum bebegimin hareketlerini hissediyorum bu arada size sorum benim gibi ikiliyi yaptirmayip sadece dörtlütest yaptıracak olan var mı
ahhh ne demek canım büyük bi zevkleBen de çok özledim valla, benim için de keyfini çıkart canımm
Yukarıda yaZdım tatlımmm :)Nerden nerden? Oda konusunda çok kararsızım yaaa şuan için sadece şifonyer dolap fln alıp yatağı sonra mı alsam park yatak mı alsam ilk etapta bilemedim
Ben yanına almak için park yatakta karar verdim sanırım. Hem fiyatı uygun hemde kullananların çoğu memnun. Gerçi doğru okadar şifonyer dolap aldıktan sonra bi yatak kalıyo onu da alıvereyim bariYukarıda yaZdım tatlımmm :)
İnternetten bakabilirsin bende çookk kararsız kalmıştım ama büyüyen yataklı aldımm büyüttüğünde ucu çıkıo çalışma masası oluo :) şimdi yanıma ilk başta kullanmak için ne alsam die bakıorum :)
Canim bana doktor kahvaltidan bir saat once ac karnina ic demisti eger dokunursa kahvaltidan iki saat sonra ic demisti oyle de deneyebilirsinbunu deniycem
inşallah öyle olur :=)
keske benmde demirim dusuk olsa. bide c vitamini tuketmeye calis belki biliosundr ama bizlerde demir bagirsaklarda zor isleniomus c vitamini de kullanin diolarBenim kan 10.2 demir de 15 çıktı. Doktor da kullanman lazım artık dedi. Gynoferon verdi işte.
chicco nun next to me park yatağını gördünüz mü?Ben yanına almak için park yatakta karar verdim sanırım. Hem fiyatı uygun hemde kullananların çoğu memnun. Gerçi doğru okadar şifonyer dolap aldıktan sonra bi yatak kalıyo onu da alıvereyim bari
gordummmmmmchicco nun next to me park yatağını gördünüz mü?
ayyy benim suan ilk cocuk erkek insallah 2. kiz olurda bagkurlu olurumGünaydin kızlar. ..kimler sigortalı kimler benim gibi yeşil kartlı bakalim
yatağa bitişik kullanılabilen bir yatak çok kullanışlı oluyor.gordummmmmm
evet ama sürekli insülin salınıyor vücudumda bu da böbreklere zarar veriyormuş, o yüzden yine yiyemiyorum, sadece protein agırlıklı besinler serbest, karbonhidrat yasakne garip insanlarız yaw. düşük yüksekten daha iyidir sanırım. en azından yiyince fazla çıkmıyo yiyin gariii
caplonbaa ya ben de girdim hafta sonu, beşiğin korkulukları inip kalkıyor mu? Ben de haidi mobilyada begendim ama bu korkuluğun inip yükselmesi tedirgin etti, korkuluklar çok sallanıyor, metal ya bir deTeşekkür ederizz kuzummm
Caploonba'dan aldık canım little princess modeli ama beyaz olcak internetten bakabilirsin
şekerin düşüyor işte açlıktan öyle olunca hemen agzına küp şeker at, otur dinlenbenimde ole elim ayagm titrio seker mi varki acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?