- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.021
Biraz sicak mayaladin sanirim canim ilk seferlerin kusuru olmaz yaptikca duzelecektirkız suyu çok güzel ama ekşi ekşi içince rakı içmiş gibi kafayı bulduruyo
kızlar günaydın. inek sütü getirttim köyden ilk yoğurdumu yaptım. ama bi gariplik var. tadı çok güzel ama suyun içinde yüzüyorlar bu yoğurtlarsizce koyulaşırmı suyunu mu içip durayım. ay allah beni kahretmesin yemek konusunda bi patates kızartabiliyom, bide makarna yapabiliyorum. çalışcam derken yemek yapmayı hiç öğrenmemişim. benim kocama yazık ya hergün makarna yemekten helak oldu adam.
Hapmi kullaniosun ignemi canim? Banada dodex yazdida.bana bel ağrısı için b12 verdi canım doktor
Ben Bağkur lu olcam inş. :)Günaydin kızlar. ..kimler sigortalı kimler benim gibi yeşil kartlı bakalim
bende sigortalıyım galibaGünaydin kızlar. ..kimler sigortalı kimler benim gibi yeşil kartlı bakalim
Al canım al tabi bebişinin herşeyi tam olsunn :)Ben yanına almak için park yatakta karar verdim sanırım. Hem fiyatı uygun hemde kullananların çoğu memnun. Gerçi doğru okadar şifonyer dolap aldıktan sonra bi yatak kalıyo onu da alıvereyim bari
canım benim doktor şey dedi. bebeişin plesantası çok şeker üretiyomuş ondan şekerimiz yükseliyomuş yani benim. dikkat edicez artık bebişler kuvvetli bizim. kaldı 5 ay sabır.evet ama sürekli insülin salınıyor vücudumda bu da böbreklere zarar veriyormuş, o yüzden yine yiyemiyorum, sadece protein agırlıklı besinler serbest, karbonhidrat yasakbebişim de durum ne acaba
aa olabilir ama bana demedinizki serçe parmağını sokunca 3 saniye dayanabildim mayaladım. 5 dakika parnak içinde duracak deseydiniz daha çok soğuturdum. hep sizin yüzünüzdenBiraz sicak mayaladin sanirim canim ilk seferlerin kusuru olmaz yaptikca duzelecektir
Ayyy canım günaydınnn yaaabende onceden duzenli yedigimde hep kilo aliodum. smdi yiyorm ara ogun meyve yiyorum. yada aksam meyve yiyorum. disarda yedikleri m fazla gelliyor karnim.catlicak gbi oluo
Ben de mi içmesem kiBana haftada 1 ıcebılırsın dedıkı bayılırım kahveye offfffff
inşallah sağ salim dogarlar kuzucuklar, 5 ay inşallah güzelce geçercanım benim doktor şey dedi. bebeişin plesantası çok şeker üretiyomuş ondan şekerimiz yükseliyomuş yani benim. dikkat edicez artık bebişler kuvvetli bizim. kaldı 5 ay sabır.
ayyy bizim evdede vardi bigun gozum döndü yedim valla ohhhh yarasin oglusumaama gecen esim aldi onu canim istemedi. aci sevmeyen ben nasi acili istio canim heralde normalde hic yemedigindeb vucut istio demekki
Hazir sutten mi yapiyosun peki?
yok canım hazır sütten yapmıyorum
Hapmi kullaniosun ignemi canim? Banada dodex yazdida.
görücez bakalım ayın 29 unda şeker testim yapılacak bende merak ediyorum bende ne varcnm bu şekeer düşmesinden oluyor yani açlıktan ben en geç 9 da kahvaltı yapmazsam gözüm kararıyor elim ayagım titremeye başlıyor uyuşuyor, ben de düşük şeker var
eyvah eyvah romatizma mı bende gideyim bi ya o zaman sağlık ocağına.dr niye bakmıyor ki bu değereSonuçları aldım kızlar kalsiyum degeri iyi çıktı ama rf (türbidimetrik )deger yüksek çıktı romatizmal bişey dedi aile hekimi
Netten araştırdım iltihabli romatizma olabilirmiş eklem ağrısı çekenler kalça ağrısı çekenler bu degere baktirin
Bide kan ilaci icmeme rağmen 10.5 çıktı ebe kan yapıcı şeyler ye dedi ne yicem yawbebek bundan sonra kandan çok beslenecek dedi kan ilacını günde 2 kez alan var mı aranızda ?
inşallah canım hayırlısıylainşallah sağ salim dogarlar kuzucuklar, 5 ay inşallah güzelce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?