2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim biraz evhamliyiz keske rahat olsak belki ilk gebelik ondan boyleyiz :) Insallah saglikla kucagimiza aliriz

kızlar merhaba,
bugün yeni bir doktora gidicem. aslında hastaneden ve doktordan memnunum. muaynelere ve tetkiklere de fark ödemiyorum, gazi eşi olduğum için. ama tüm özel hastanaeler doğumda da sadece oda ücreti talep ederken gittiğim hastane 6000 tl istedi. ben bir de doğumda sünnet de istiyorum. gebelik fotoğrafçısı, doğum fotoğrafçısı, özel süsleme, baby shower falan derken çok masraf olacak. sonuçta ikisi de özel hastane diye düşünüyorum. bugün gidip odalarına da bakıcam. eşim kararı bana bıraktı. offf ne zor şey böyle bir kararı vermek ikinici ve muhtemelen de son bebeğim. o yüzden eşim içinde bir şey kalmasın diyor.
gerildim

Kızlarr bugünlerde aile hekimliğinde butun testlerimiz tekrarlanacaktı yaptırdınızmı

Canım ben bi kere gittim aile hekimime. Doktoruna sor izin verirse tetanoz aşısı yapalım dedi. Bende bi daha gitmedim.

Ben de daha hiç gitmedim yaa, aradılar geçen gün kaydınızı yaptırmanız lazım yoksa bebeğiniz de kayıt altına alınamaz fln dedi.. bebek kayıt altına alınınca noluyo kiiii acep

Kızlar yaa siz sosyal medyada duyurdunuz mu hamile olduğunuzu? Biz sadece etrafımızdaki arkadaşlarımıza ve tabii ki ailelerimize söyledik ama benim annem ve kardeşim tutturdular facebook'dan duyuralım diyee, eşim de ben de istemiyoruz, dünyanın bin bir türlü hali hali var, bir de nazar olur fln diyee ama yok, geçen gün kardeşim instagramda paylaşmış bana sormadan, bugün de facebook'dan duyurayım mı diye soruyor, yanii böyle birşey yapılacak olsa bile bu anne ve babaya düşmez mii, bir de ben kızınca bozuluyolar, biz mi abartıyoruz acaba yaa var mı benim gibi düşünen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…