- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.061
inşallah cnm çok özledim yavrumu çoookkkkkEndişe etme canım, bebeğini en uzuuun uzuuuun izleyebileceğin tek ultrason bu olacak.
Doya doya seyredersin yavrucuğunu :))
büyük harflerle neden yazdın ki EFA-S-1200 alıyorum benOmega 3 kullanan anneler.....Hangi marka ve nasil kullaniyosunuz? Dahiliye doktoru onerdi ama ecz vermedi kadin doguma sormam gerekirmis.
Farkında degilim telefondan yaziyorum dikkat etmedim boyutuna.büyük harflerle neden yazdın ki EFA-S-1200 alıyorum ben
tamam cnm:) Ben de doktora kızdın sandımFarkında degilim telefondan yaziyorum dikkat etmedim boyutuna.
Evet canim biraz evhamliyiz keske rahat olsak belki ilk gebelik ondan boyleyiz :) Insallah saglikla kucagimiza alirizcanım yok içini ferah tut gelişir allahın izniyle, millet ne hastalıklar yaşıyorda bebekleri sapasağlam sağlıklı doğuyor, biz biraz kafayı fazla takıyoruz canım akışına bırakmak lazım, Allahın izniyle onlara bişey olmaz :)
Evet canim biraz evhamliyiz keske rahat olsak belki ilk gebelik ondan boyleyiz :) Insallah saglikla kucagimiza aliriz
Evet uzun Ömürlü sütlerinde tadı bi garip. En Güzeli gene doğal olanaynen canım ya çok kararsız kaldım şu an.marketten içtiğimiz sütlerde süt gibi gelmiyor bana
Yok tabiki öle ama gözünün önünde daha emin oluyo insanama canım kapalı sütten daha iyi, onu iyice kaynatınca mikrobu falan gidiyor canım
Canım ben bi kere gittim aile hekimime. Doktoruna sor izin verirse tetanoz aşısı yapalım dedi. Bende bi daha gitmedim.Kızlarr bugünlerde aile hekimliğinde butun testlerimiz tekrarlanacaktı yaptırdınızmı
Yaptırmıcakmısın aşıCanım ben bi kere gittim aile hekimime. Doktoruna sor izin verirse tetanoz aşısı yapalım dedi. Bende bi daha gitmedim.
Kızlar şu grubu buldum, ayrıca bir tane daha ocak anneleri grubu var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...slerinin-cicileri.843838/page-6#post-42018396
Yok tabiki öle ama gözünün önünde daha emin oluyo insan
bilmiyorlar bence ben arada oraya da takılıyorumAaa ciddi misinn, neden ayrı gayrı takılıyolar kii gelsinler burda konuşalımmm
Canım ben bi kere gittim aile hekimime. Doktoruna sor izin verirse tetanoz aşısı yapalım dedi. Bende bi daha gitmedim.
bilmiyorlar bence ben arada oraya da takılıyorum
Canım ben bi kere gittim aile hekimime. Doktoruna sor izin verirse tetanoz aşısı yapalım dedi. Bende bi daha gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?