2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa olabilir ama bana demedinizki serçe parmağını sokunca 3 saniye dayanabildim mayaladım. 5 dakika parnak içinde duracak deseydiniz daha çok soğuturdum. hep sizin yüzünüzden
Cok sicak olmasin canim ilik olsun bir de yaz gunu cok uzub sure mayalanmasi icin birakma dort saat yeterli olabilir yoksa sicaktan eksi olur dolaba kaldirirken de kapagi acik olsun sonra kapatirsin birgun beklesin hemen kesme yogurdu da

ay yok canım ben duyurmadım duyurmamda gerek yok, arkadaşlarım biliyor zaten

ay yok canım ben duyurmadım duyurmamda gerek yok, arkadaşlarım biliyor zaten

Yanii ben de öyle düşünüyorum, bilmesi gereken insanlar biliyor zaten, facebook'da gerekli gereksiz bir sürü insan var, ne gerek var bilmelerine diyorum ama yok, sabırsızlanıyolarmış, illa paylaşmak istiyolarmış fln.. Yanii oradan paylaşınca bebek hemen gelicek sankii hey Allahımm!

Bence cok haklisin sosyal medyanin bilmesine hiic gerek yok engelle onlari kiminin sevincleri kimilerinin icini burkabiliyor duyarli olmak ve nazara da inamak lazim

canım sakın paylaşma, Allah korusun daha doğuma var nolur nolmaz bence, genede sen bilirsin canım

aaa izin verirse mi yaptır dedi, bana aile hekimim hiç sormadı doktoruna sor diye, yoksa bende gidip yapıtırıcaktım, iyi oldu öğrendiğim doktoruma sorayım bende
Sormadan yaptırmayın kızlar sonuçta aile hekimleri dahiliyeci. Mesela şeker için ben dahiliyeye gittiğimde b12 hapı verdi bende Nasılsa doktor bu dedim o hapı yuttum eşim hastaneye zor yetiştirdi. Mersem hamileler kullanamıyomuş o hapı benexol diye b12 vitamini

Ben de daha hiç gitmedim yaa, aradılar geçen gün kaydınızı yaptırmanız lazım yoksa bebeğiniz de kayıt altına alınamaz fln dedi.. bebek kayıt altına alınınca noluyo kiiii acep

Canım aile hekimlikleri Sağlık Bakanlığına rapor hazırlıyorlar. Bu Tuik rakamları falan hep Aile hekimliklerinden bildirilen rakamlara göre oluşturuluyor. İşte kaç çocuk doğuyor, sağlıklı mı sezaryen mi gibi gibi.. Mesela topuk kanını bebek doğunca hastane alıyor fakat, bir kaç gün sonra aile hekimliği de alıyor. Aslında aile hekimliğinin yaptığı test daha sağlıklı çünkü bebek anne sütü aldıktan (karnı tokken) sonra yapılıyor. Sağlık Bakanlığı'na da aile hekimliğinin bildirdiği sonuç kaydediliyor, hastaneninki değil.

Ben de böyle şeyleri paylaşmak istemem.. Çünkü bebek sahibi olamayanların içinde bir üzüntü oluyor bak onun da olmuş diye. Annenler heyecanlarını paylaşmak istiyorlar belki ama bazı şeyler de özel kalsa daha iyi..

aaaa bende o hapın eş değerini kullanıyorum bırakayım acilen Allahtan içmeyi çoğu zaman unutuyorum ya, ametist80 bugün hep tam da bana denk gelen şeyler söylüyorsun canım ya

aaahh ahhh nerde öyle anlayışlı komşular.benim karşı komşum canın bişey çekerse söyle dedi ama insan önce kendi getirir de sonrasında da biz söyleriz dimi
Evet canim benimkide ayni seyi soledi biz yuzsuz muyuz kapi calip bana sunu yap diecez ay valla bi tabak yemek nolur sanki valla ben bise yaptigimda dagitiyodum pastam unlu olmus sitede ama bu kiz hamile hep midesi bulaniyo yaziktir diyen yoknormalde hic tenezul etmrm ama hic halim yok kuzum dun poaca yaptim esim sabah arkadaslarna goturms inanamadim))afiyet olsun))

büyük teyzeme söyle demiştim: teyzecim çok söylemiyoruz herkese sen de söyleme tamam mı, teyzemden gelen yanıt: gayri meşru değil ya neden saklayıyoruz ilahi gençler koptum tabi kadın haklı aslında, sonra ben gizlemedim hiç hamileliğimi soranlara söyledim ama ilan da etmedim, bence ilan etmek de görmemiş gibi oluyor, facede eşimle tatil fotomuzda belli oluyordu hamile olduğum herkes sordu evet dedim gizlemedim

Ayyy cok guldum canim:))bende sadece 2arkadasima soledim uni.den butun kampus ogrenmis soka girmistim samimi olmadiklarim bile mesaj atiyo hayirli olsun cinsiyet belli mi diye sok olmustum:)))

canım sakın paylaşma, Allah korusun daha doğuma var nolur nolmaz bence, genede sen bilirsin canım

Yok canım ben paylaşmayı kesinlikle düşünmüyorum zaten, ama bizimkileri nasıl tutucam bilmiyorum valla

Kesinlikle canım, olan var olmayan var, iyi niyetli bile olsalar gözleri kalabilir yanii..

Hahaha yorum süpermiş, benim annem de ilk söylediğimde aynı tepkiyi vermişler, aslında onların daha çok inanmaları gerekiyo nazara amaa nedense anlamıyolar, annem diyo ki bir tek sizin mi çocuğunuz oluyo, şimdiden buldumcuk oldunuz diyo bidee, sankii ben çocuğu eve kapatıcam kimseye göstermiycem fln dedimm, dur önce bi sağlıkla doğsun dimii..

Ayyy cok guldum canim:))bende sadece 2arkadasima soledim uni.den butun kampus ogrenmis soka girmistim samimi olmadiklarim bile mesaj atiyo hayirli olsun cinsiyet belli mi diye sok olmustum:)))
yok benim o kadar olmadı Allah'tan ama annemin gün arkadaşları aramıştı beni de çok komikler ya

Banada dodex igne verdi B12 eksikligi için dahiliye doktoru.Aile hekiminde yaptirdim igneyi onlarda gebelikte sakıncası yok dediler.Napsamki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…