2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa çok mantıklıymış hay aklınla bin yaşa

yaşasın teknoloji tembellikten ölecez artık

caplonbaa ya ben de girdim hafta sonu, beşiğin korkulukları inip kalkıyor mu? Ben de haidi mobilyada begendim ama bu korkuluğun inip yükselmesi tedirgin etti, korkuluklar çok sallanıyor, metal ya bir de
Eet canım inip kalkıyor korkuluklar ama bi sorun olcağını sanmıorum yaa sallanmıolar ki sadece inip kaldırmaya yarayan yerleri metal..

Eet canım inip kalkıyor korkuluklar ama bi sorun olcağını sanmıorum yaa sallanmıolar ki sadece inip kaldırmaya yarayan yerleri metal..
açılma mekanizması nasıl peki? üstten alttan çift taraflı? Benim baktığım başka mobilyacıda sallanıyordu o yüzden tedirgin oldum, caplonbaada ona bakmadım çünkü o yüzden sordum sana :)

Omega 3 kullanan anneler.....Hangi marka ve nasil kullaniyosunuz? Dahiliye doktoru onerdi ama ecz vermedi kadin doguma sormam gerekirmis.

Iyice vitaminsiz ciktim bende yaa hashimoto talasemi vit eksikligi. Tamam bunada şükür ama bebegim tam gelisemicek diye korkuyorum

canım yok içini ferah tut gelişir allahın izniyle, millet ne hastalıklar yaşıyorda bebekleri sapasağlam sağlıklı doğuyor, biz biraz kafayı fazla takıyoruz canım akışına bırakmak lazım, Allahın izniyle onlara bişey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…