- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.041
temiz yapmıyolar kız ben bi kere alayım dedim baktım içinde kara sinekler vardı bide hatta sinek doğurmuş yoğurtta kurtçuklar geziyo du böööööpeki köyden yoğurdu direk alsak nasıl olur
aa çok mantıklıymış hay aklınla bin yaşaHep yoğurt yapmaya devam edeceksen bi tane yoğurt yapma makinesi al. Çünkü bebek ek gıdaya başladığında günlük yoğurt yapmak gerekecek.. Biz inekçi olduğumuz halde günlük bir bardaklık yoğurdu tutturamıyordum, en sonunda Weewell'in yoğurt makinesini aldım rahat ettim. Çok pahalı bir şey de değil 60 - 70 TL civarı.
yaşasın teknoloji tembellikten ölecez artıkHep yoğurt yapmaya devam edeceksen bi tane yoğurt yapma makinesi al. Çünkü bebek ek gıdaya başladığında günlük yoğurt yapmak gerekecek.. Biz inekçi olduğumuz halde günlük bir bardaklık yoğurdu tutturamıyordum, en sonunda Weewell'in yoğurt makinesini aldım rahat ettim. Çok pahalı bir şey de değil 60 - 70 TL civarı.
Eet canım inip kalkıyor korkuluklar ama bi sorun olcağını sanmıorum yaa sallanmıolar ki sadece inip kaldırmaya yarayan yerleri metal..caplonbaa ya ben de girdim hafta sonu, beşiğin korkulukları inip kalkıyor mu? Ben de haidi mobilyada begendim ama bu korkuluğun inip yükselmesi tedirgin etti, korkuluklar çok sallanıyor, metal ya bir de
İçini ferah tut tatlımmm bennde haftaya perşembe :)cuma günü detaylı ultrasona gidiyorum kızlaarrr dayanamıyorum çok heyecanlıyım
açılma mekanizması nasıl peki? üstten alttan çift taraflı? Benim baktığım başka mobilyacıda sallanıyordu o yüzden tedirgin oldum, caplonbaada ona bakmadım çünkü o yüzden sordum sana :)Eet canım inip kalkıyor korkuluklar ama bi sorun olcağını sanmıorum yaa sallanmıolar ki sadece inip kaldırmaya yarayan yerleri metal..
Endişe etme canım, bebeğini en uzuuun uzuuuun izleyebileceğin tek ultrason bu olacak.cuma günü detaylı ultrasona gidiyorum kızlaarrr dayanamıyorum çok heyecanlıyım
Evet daha iyiymis.Sende bi sor bence.Bi kutuda 5 tane var bi hafta boyunca yaptircam sonra haftada bir sonra ayda 1.hap canım ama unutuyorum genelde içmeyiaslında iğne daha iyi ya
peki köyden yoğurdu direk alsak nasıl olur
Evet daha iyiymis.Sende bi sor bence.Bi kutuda 5 tane var bi hafta boyunca yaptircam sonra haftada bir sonra ayda 1.
Iyice vitaminsiz ciktim bende yaa hashimoto talasemi vit eksikligi. Tamam bunada şükür ama bebegim tam gelisemicek diye korkuyorumayın 24ünde canım randevüm olmassa arar sorarım doktorumu,zaten zamanda geçmiyor ya randevu için
Iyice vitaminsiz ciktim bende yaa hashimoto talasemi vit eksikligi. Tamam bunada şükür ama bebegim tam gelisemicek diye korkuyorum
anım bir bakalım neler varmışAttim bebegm begendigimizi yazdigimin 2 altinda linki var emeksensin diye bi sayfadan..senin miyomlarundan dolayi asagida olabilir kuzum..du bulaym trkrar ataym
ayyyyy o ne öyleee böööö..üstü açık mayalıyorlar demekki. köyden sütte alsak o da pistemiz yapmıyolar kız ben bi kere alayım dedim baktım içinde kara sinekler vardı bide hatta sinek doğurmuş yoğurtta kurtçuklar geziyo du bööööö
ay ben dün gözümün önünde sağdırdım içine süzgeç gibi bezde koydum ama insan tiksinince tiksiniyo işte. bizim hiçbişeyden mikrop kapmamamız gerekiyor.ayyyyy o ne öyleee böööö..üstü açık mayalıyorlar demekki. köyden sütte alsak o da pis
aynen canım ya çok kararsız kaldım şu an.marketten içtiğimiz sütlerde süt gibi gelmiyor banaay ben dün gözümün önünde sağdırdım içine süzgeç gibi bezde koydum ama insan tiksinince tiksiniyo işte. bizim hiçbişeyden mikrop kapmamamız gerekiyor.
ay ben dün gözümün önünde sağdırdım içine süzgeç gibi bezde koydum ama insan tiksinince tiksiniyo işte. bizim hiçbişeyden mikrop kapmamamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?