2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dr normal dediyse sorun yok canım :)

valla canım benim dr kafana hiçbişey takma normal hayatını yaşa diyor.diğer dr lar gibi çaya kahveye yasak koymadı.çok rahat adam ya.kilo almamak için diyet istedim istediğini ye bol bol dedi karnım acıyor bazen dediğimde acısın nolcak diyor, leke çıktı sanki yüzümde diye sorduğumda oooff nelere takıosun kafayı diyor demekki adam nelerle karşılaşıyor diyoruz.tabiki bebişin sağlığı yerinde olsun leke kilo feda olsun onlara hallederiz ama problem görmüyorum diince bende bu soruları soruyorum hep keyfime bakıyorum yani çok şükür dr un rahatlığı da iyi bişi bir yandan..

Canım sen hangi şehirdeydin

slm kızlar sabah doktora gittik.bebeğin sırtı dönüktü.göstermedi birşey doktor kız olabilir dedi.neye göre tahmin yaptı anlayamadım.2 hafta sonra gel dedi bakalaım bir daha dedi.sizde böyle durum yaşayan oldumu

Benim 12.haftada direk gördü. 16 haftada da aynısını tekrar söyledi. Suphelenmiyor bile kadın. Ama kişiden kişiye ve bebeğin durumuna göre 20.haftaya kadar belli olmayan olabiliyor canım. Normal yani.

Kızlar benimde gün boyunca elimden telefon düşmüyor yaa . Bazen çok sucluyorum kendimi bebege zararlı diye.ama evde otur otur yapcak birşey de yok.sicakta dışarıda çıkamıyorum sürekli telefon elimde. Ne kadar zararlıdır ki acaba?

olabilir canım benim cinsiyet tahmininde çok hareketliydi.detaylı ultrasonda da hiç hareket etmedi

senin doktor iyiymiş canım ya erkek doktorlar biraz daha rahatlar sanırım :) ama daha iyi insanı strese sokmuyor :)

amann ne utanıyosun boşver .hangi doktor kafana yatıyosa ona git canım 19 . haftadasın takviminden gördüğüm kadarıyla hala cinsiyet söylememesi ilginc , , yada çok garantici.yüzde yüz emın olduktan sonra söylemek istiyo olabılır .en azından bi cinsiyetede benzetmedımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…