2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım için hangi doktorda rahat ediyorsa ve kime çok güveniyosan ona git. aklında kuruntularla yaşamaktansa değiştir doktorunu. ama bi tanesinde karar kıl hep ona takıl

Bol bol vitaminli şeyler tüket. Meyve çok tüket. bulabilirsen portakal falan. Süt iç, et ye. Direncin yerine gelsin. İlaç kullanmamaya çalış, bi de bol bol dinlen evdeysen.. Ateşlenirsen mutlaka doktora git.

bende almayi dusunuyorum onu ama sallaniomu bilmedigmden tereddtte kaldm bebek sallanmak isterse bide iki besik fuzuli gelio bana. yoksa cok guzel yatir yanina bebisini

Zaten "bebekler hiçbiryerde yatmıyor" yorumlarından sonra hiç olmazsa bir kanepe alalım, yatmazsa koyarız bir odaya durur demiştim eşime, o da sen bilirsin demişti. Enteresan bir kararla almıştık 70x130 kanepeyi (ankara sitelerde baloğlu mobilya var oradan almıştık, 1200 lira para vererek. Ama pişman olmadık.)
Sallanma işine gelince, ben zaten sallanmayan istiyordum. Gittiğimiz yerlerde ona nereden bulacaktım sallanan beşiği, nasıl uyutacaktım yoksa :))

bol su iç canım.
bir de sabah aç karnına bir yemek kaşığı bal ye. Boğazındaki mikropları temizliyor.
geçmiş olsun.

Canım bende grip atlattım... Ateşlendim burun akıntım da oldu... Nane limon içtim ben, birde dikkat ettim üşütmemeye ya da güneş altında kalmamaya.. Ayrıca birşey yapmadım, ama 10-15 gün sürdü(
teşekkürler.
nane limon için hamilelikte içmeyin diyorlar. düşük yapar diye. bende limona bile mesafeliyim. çünkü iki defa kanama geçirdim.
çok geçmiş olsun. dediklerinize dikkat ediyorum ama İnşaallah fena olmam.

Bol bol vitaminli şeyler tüket. Meyve çok tüket. bulabilirsen portakal falan. Süt iç, et ye. Direncin yerine gelsin. İlaç kullanmamaya çalış, bi de bol bol dinlen evdeysen.. Ateşlenirsen mutlaka doktora git.

bol su iç canım.
bir de sabah aç karnına bir yemek kaşığı bal ye. Boğazındaki mikropları temizliyor.
geçmiş olsun.

çok teşekkürler. Allah razı olsun.
hepsini deneceyeğim.

aaa bende sirtustu bi rahatmki sorma yatmiim bari yaa
Ben de öyle çok rahat yatıyorum....ama ona çok kan gitsinde gerekirse ben hep sırtımı yaslarım biryee ayaklarımı uzatırım.:)))) çok tatlılar ya ultrasonda hareket ediyor makinayı öpmemek için zor tutuyorum kendimi:)) manyakmıyım neyim Bir de sıcak ki hafta sonu en azından güzeldi.

ya kızlar doktor kız olabilir dedi ama ben sevinmedim erkek diye alıştrmıştım kendimi.bu yüzden canım sıkıldı biraz sağlıklı olsunda ama gönlümden gecen erkekti
Kız çocuk anne için can'dır =) canını sıkma hiç , bebek hisseder diyorlar,alınmasın yavrucak. kesin cinsiyeti öğrenene kadar kıza alıştır kendini , kız çocukla ilgili hayaller kur falan, önce sağlıklı olması önemli Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ilk çocuk mu olacak

Kizlar idrar yolunda iltihap cikti.Pzt kadin doguma gidicem ilac verir buyuk ihtimal. Sizlerden de yasayan olmustu sanki.Antibiotik kullandinizmi?

Kızlaar bu belgeseli izleyin derim :)

Yönetmen Thomas Bell'in 2010 yılında gösterime giren Bebekler Belgeseli dünyanın 4 farklı ülkesinde dünyaya gelen 4 bebeğin 1 yaşlarına kadar geçirmiş oldukları zaman dilimini konu ediyor. ABD, Japonya, Moğolistan ve Nabimya'lı 4 bebeğin ilk 1 yılına baktığımızda aynı zamanda ayağa kalktıkları, yürüdükleri, konuştuklarını görüyoruz. Aslında doğa herkese eşit ve adaletli davranıyor!

http://www.sinemafilm.org/bebekler-bebes-2010/47412/

SELAMM KIZLAR... 3-4 GÜNDÜR ELLERİM VE AYAKLARIMDA ŞİŞME VAR.MASA BAŞINDA ÇALIŞIYORUM ACABA SICAKLARLA MI ALAKALI VARMI ŞİŞEN BENİM GİBİ DAHA ERKEN DEĞİLMİ SANKİ YA

SELAMM KIZLAR... 3-4 GÜNDÜR ELLERİM VE AYAKLARIMDA ŞİŞME VAR.MASA BAŞINDA ÇALIŞIYORUM ACABA SICAKLARLA MI ALAKALI VARMI ŞİŞEN BENİM GİBİ DAHA ERKEN DEĞİLMİ SANKİ YA

Canım o bende de 1-2 haftadır var, doktor sürekli oturmaktandır dedii, arada kalk hareket et bir de ayaklarını biraz yüksekte tutmaya çalış dediii.. akşama doğru ayaklarım poğaça gibi şişiyo benim dee

POĞÇA GİBİ :) GÜZEL TABİR :) ELLER DE ŞİŞİYOMU AMA ŞİMDİDEN ALYANSIMI TAKAMIYORUM SABAH TAKILIYO AMA AKŞAM ÇIKMIYO :)

merhaba bayanlar benim 2li testimde bir sıkıntı yok demişti doktor ama şimdi 16.haftada 4lü test yapalım dedi bir sıkıntı olup olmadığını sordum ama bir sıkıntı yok ben hastalarıma yaptırıyorum dedi aranızda yaptıran oldu mu 4lü testi kafamı karıştırdı doktorun bu tavrı şimdi 2li testle aynı şeylere bakılmıyor mu ondada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…