- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.161
canım için hangi doktorda rahat ediyorsa ve kime çok güveniyosan ona git. aklında kuruntularla yaşamaktansa değiştir doktorunu. ama bi tanesinde karar kıl hep ona takılBi de gecen karaciğer enzimlerin çok yüksek dedi bayaa takıldı ona. Bayaa korktumdu. Başka iki doktor da az normalin üstünde ya bişey olmaz bu kadardan dediler. Bi de test yapmadan demir kan ilaclari verdi. Bulantim var biliyo yine de verdi yine bulantilarim artti. Ne bileyim. Bazen de cok ilgili. Kuruntu mu yapıyorum.
Cikolata yiyemiyirum sabahlari cok bulantim oluyo zaten.kayisi suyu ictim bol bol. Bacak dışında her yeri oynadı
Urfa canım.
merhabalar...
hamilelikte grip olmak bebeği çok etkiler mi..
eşim grip. ve sanırım banada bulaştı. akşam boğazım acıyordu. burnumda tıkandı. sabah geçmişti ama şuan yine başladı acımaya.
normalde öyle yatak döşek grip olan bir insan değilimdir. burnum akar, boğazım acır falan.. hamilelikte faklılık gösterir mi.. misal eşimde halsizlik ateş ve eklem ağrısı yaptı. ben öyle grip geçirdiğimi bundan 8 sene evvel hatırlıyorum.
henüz başındayken önereceğiniz bir yöntem var mı..
ballı limonlu ılık su içsem hamilelikte bir zararı olur mu... normalde iyi gelir çünkü.
bende almayi dusunuyorum onu ama sallaniomu bilmedigmden tereddtte kaldm bebek sallanmak isterse bide iki besik fuzuli gelio bana. yoksa cok guzel yatir yanina bebisini
bol su iç canım.merhabalar...
hamilelikte grip olmak bebeği çok etkiler mi..
eşim grip. ve sanırım banada bulaştı. akşam boğazım acıyordu. burnumda tıkandı. sabah geçmişti ama şuan yine başladı acımaya.
normalde öyle yatak döşek grip olan bir insan değilimdir. burnum akar, boğazım acır falan.. hamilelikte faklılık gösterir mi.. misal eşimde halsizlik ateş ve eklem ağrısı yaptı. ben öyle grip geçirdiğimi bundan 8 sene evvel hatırlıyorum.
henüz başındayken önereceğiniz bir yöntem var mı..
ballı limonlu ılık su içsem hamilelikte bir zararı olur mu... normalde iyi gelir çünkü.
teşekkürler.Canım bende grip atlattım... Ateşlendim burun akıntım da oldu... Nane limon içtim ben, birde dikkat ettim üşütmemeye ya da güneş altında kalmamaya.. Ayrıca birşey yapmadım, ama 10-15 gün sürdü(
ben geçen hafta çok kötü griptim , 2 farklı kadın dogumcuya danıstım , sadece ballı lımonlu ıhlamur içebıldım . oda gunde 2 bardak . cok ıhlamur ıcmekte ıyı degıl .ayrıca sallama değil yaprak ıhlamur olacak . agrılarım ıcın minoset aldım . bide burun tıkanıklıgı ıcın okyanus suyu kullandım . okadar . başkada hersey yasak . ateşin 38 i geçmedıgı sürece telaş etme , ama 38 i gecerse mutlaka doktoruna git .geçmiş olsun
Bol bol vitaminli şeyler tüket. Meyve çok tüket. bulabilirsen portakal falan. Süt iç, et ye. Direncin yerine gelsin. İlaç kullanmamaya çalış, bi de bol bol dinlen evdeysen.. Ateşlenirsen mutlaka doktora git.
bol su iç canım.
bir de sabah aç karnına bir yemek kaşığı bal ye. Boğazındaki mikropları temizliyor.
geçmiş olsun.
büyüyen karnınla gurur duy bence :)birden bire olması normal yani :)) aynen ya herkes bakıyor karnıma tuhaf oluyorum bende :))) ama iki gün önceye kadar ilgi çekmiyordu :)
ne aldınız?Bu güzel ama çok yatamıomuş burda,biz dün aldık odasınııı
nette :=) veya bir ustaya yaptırabılırsın :=)Surrender bu yatak nerede satılıyor yaa??
evet, ayarlamalı canım.Bunlar yatağın boyuna göre ayarlanabiliyor mu canım, bizim yatak baya alçak da?
valla canım isteyınce yıyorum. en son 1 ay önce yedım sanırım.canım bende bi ara yiyordum bıraktım çünkü içinde madde varmış işte beyni etkiliyormuş diye baya korkuttular beni evde 3 paket var büyük boy ama yiyemiyorum
valla denemekten bile korkuyorumCanim bana doktor kahvaltidan bir saat once ac karnina ic demisti eger dokunursa kahvaltidan iki saat sonra ic demisti oyle de deneyebilirsin
Ben de öyle çok rahat yatıyorum....ama ona çok kan gitsinde gerekirse ben hep sırtımı yaslarım biryee ayaklarımı uzatırım.:)))) çok tatlılar ya ultrasonda hareket ediyor makinayı öpmemek için zor tutuyorum kendimi:)) manyakmıyım neyim Bir de sıcak ki hafta sonu en azından güzeldi.aaa bende sirtustu bi rahatmki sorma yatmiim bari yaa
Kız çocuk anne için can'dır =) canını sıkma hiç , bebek hisseder diyorlar,alınmasın yavrucak. kesin cinsiyeti öğrenene kadar kıza alıştır kendini , kız çocukla ilgili hayaller kur falan, önce sağlıklı olması önemli Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ilk çocuk mu olacakya kızlar doktor kız olabilir dedi ama ben sevinmedim erkek diye alıştrmıştım kendimi.bu yüzden canım sıkıldı biraz sağlıklı olsunda ama gönlümden gecen erkekti
SELAMM KIZLAR... 3-4 GÜNDÜR ELLERİM VE AYAKLARIMDA ŞİŞME VAR.MASA BAŞINDA ÇALIŞIYORUM ACABA SICAKLARLA MI ALAKALI VARMI ŞİŞEN BENİM GİBİ DAHA ERKEN DEĞİLMİ SANKİ YA
POĞÇA GİBİ :) GÜZEL TABİR :) ELLER DE ŞİŞİYOMU AMA ŞİMDİDEN ALYANSIMI TAKAMIYORUM SABAH TAKILIYO AMA AKŞAM ÇIKMIYO :)Canım o bende de 1-2 haftadır var, doktor sürekli oturmaktandır dedii, arada kalk hareket et bir de ayaklarını biraz yüksekte tutmaya çalış dediii.. akşama doğru ayaklarım poğaça gibi şişiyo benim dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?