2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insanın seninki gibi bir kaynanası olmalı

Bol bol vitaminli şeyler tüket. Meyve çok tüket. bulabilirsen portakal falan. Süt iç, et ye. Direncin yerine gelsin. İlaç kullanmamaya çalış, bi de bol bol dinlen evdeysen.. Ateşlenirsen mutlaka doktora git.
Bal Ihlamur Zararlı olmaz ben yaş zencefil bal karabiber ve limonu karıştırıyordum 1 gece bekletip suyunu içiyordum boğazlara iyi geliyor, Ballı karabiber yap tuzlu su gargarası yap günde 3-4 kez portakal suyu iç ateşini kontrol et çıkmasın bal

Zeyneb21 canım idrar yollarında enfeksiyon çıkmış hangi şikayetle gittin doktora? Bende şüpheleniyorum emin olamadım. Allah'ım biz doktormu olmalıymışız ya

Canım kan ilacını herkese veriyorlar mı bilmiyorum, ben henüz başlamadım ki her gittiğimde kan testi yapılıyor bana hani gerek görülse verilirdi diyorum, bakalım hafta sonu tekrar gitcem o zaman ne olcak:)
Ben bugün dayanamadim doktora gittim 4lu testi de yaptırdım doktor hem kalsiyum verdi hem de kan ilacı kullan muhakkak dedi birinci kısımda da 16.haftada elevit diye bi ilaç vardı ona başlamıştım sanırım rutin veriliyor

Bu arada doktor bebegimin doğum tarihini değiştirdi sat 27 Mart :) artık daha erken gelecek.ya benim zaten 27 martti da önceki doktor geç döllenme diye sat i degistirmisti bu seferki doktor da Yooo neyse odur zaten normal doğumu bekleyeceğiz falan dedi bebeğim büyümüş oldu :)

Sorma canim bende ailemin yanindayim kadir gecesinden beri.Haftaya donucem ama bizde şarktayiz ve durumlar malum dönüşüm kesin degil.Esim orda nerdeyse 1 aydir gormuyorum gelirkende vedalasamamistik Birde bi suru vit eksikligi çıktı +idrar yolu enf.varmis. Aile hekimi bebegi etkiler dedi. Ama ilaci k.dogum versin dedi iyice korktum. Rabbim hepsinin yardimcisi olsun evlatlarimizi babasiz birakmasin Allah im.Insallah gonlundeki cikar cinsiyette hayirlisi olsun tabi tatlimm

Bendede yassi epitel 30 kusur cikmis canim.Birde lokosit gorulmus.Bende persembeye randevu aldım.Aile hekimi enf bebegi etkiler dedi

Vücudumun her bir zerresi ağrıyor. Çok dolaştım bugün, dışarda işlerim vardı mecburi.. 9. Ay nasıl gelivek merak ediyorum. Cumadan beri giremedim olfumu bişiler acebaa? Cinsiyeti kesinleşenlet falan :)
Bu arada çok fena omuz ağrısı çekiyorum usun zamandır aslında. 2 ay olmuştur. Kas gevşeticiye ihtiyacım var ama çevremdekiler gebelikte kullanılmadığını söyledi. Bilgisi olan varmı ?

Zeyneb21 canım idrar yollarında enfeksiyon çıkmış hangi şikayetle gittin doktora? Bende şüpheleniyorum emin olamadım. Allah'ım biz doktormu olmalıymışız ya
Canim 12.haftada sut kesigi gibi akintim oldu.Progestani biraktgm halde.Doktor mantar vardir ama kasinti yanma yoksa ilaca gerek yok dedi.Ve o gunden beri takip ediyorum kendimi idrar koyulasti gitgide hani kanamam olduya bi kere benim yine varmi diye kontrol ediodum kendimi acikcasi.Birde 15 haftada cikti enf. ama cok az ilaca gerek yok dendi.Simdide aile hekimi k.doguma gorun ilac versin bebegi etkiler diyo persembe gidicem nasipse.Yanma kasinti yok ama.surekli tuvaletim var saat basi nerdeyse ve rengi artik. turuncuya dogru gidiyo afedersin

Gecmis olsun canim.Kas sirt vs. agrilarini magnezyum eksikligine bagliyolar diye okudum hep.Bende kas gevsetici kullanilmaz diye biliyorum Rabbim hepimize su hamileligi agrisiz saglikli bi sekilde gecirmeyi nasip etsin

Günaydın kızlar. Bu gece iki defa yüksekten düşer gibi uyandı.
bu de şuan sağ tarafımda feci ağrı var apandist falan olabilir mi göbeğimin sağ tarafı gaz da olabilir gerçi. Üf hep korkunçlu rüyalar görüyorum bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…