- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.181
Evet canım yaptırdı bizede, korkulacak bir şey olduğundandeğil tedbir olsun diyemerhaba bayanlar benim 2li testimde bir sıkıntı yok demişti doktor ama şimdi 16.haftada 4lü test yapalım dedi bir sıkıntı olup olmadığını sordum ama bir sıkıntı yok ben hastalarıma yaptırıyorum dedi aranızda yaptıran oldu mu 4lü testi kafamı karıştırdı doktorun bu tavrı şimdi 2li testle aynı şeylere bakılmıyor mu ondada?
Bende masa başında çalışıyorum öğlenden sonra resmen sandalyeye sığmıyorum gibi geliyo ayaklarım şişiyo eller gözlerim yumuk yumuk olduu sankiii hareketsizlikten sanırımSELAMM KIZLAR... 3-4 GÜNDÜR ELLERİM VE AYAKLARIMDA ŞİŞME VAR.MASA BAŞINDA ÇALIŞIYORUM ACABA SICAKLARLA MI ALAKALI VARMI ŞİŞEN BENİM GİBİ DAHA ERKEN DEĞİLMİ SANKİ YA
Yersen ve sonra icersen gorur canm eminimBi de gecen karaciğer enzimlerin çok yüksek dedi bayaa takıldı ona. Bayaa korktumdu. Başka iki doktor da az normalin üstünde ya bişey olmaz bu kadardan dediler. Bi de test yapmadan demir kan ilaclari verdi. Bulantim var biliyo yine de verdi yine bulantilarim artti. Ne bileyim. Bazen de cok ilgili. Kuruntu mu yapıyorum.
Cikolata yiyemiyirum sabahlari cok bulantim oluyo zaten.kayisi suyu ictim bol bol. Bacak dışında her yeri oynadı
Urfa canım.
Cok tesekkur ederim bebegim gideyim bakalim18-23. Haftalarda yapiliyor demisti doktor artik yaptirabilirsin sanirim canim
Şuan onu açtım izliyorum,ilginç bir belgesel olmuşKızlaar bu belgeseli izleyin derim :)
Yönetmen Thomas Bell'in 2010 yılında gösterime giren Bebekler Belgeseli dünyanın 4 farklı ülkesinde dünyaya gelen 4 bebeğin 1 yaşlarına kadar geçirmiş oldukları zaman dilimini konu ediyor. ABD, Japonya, Moğolistan ve Nabimya'lı 4 bebeğin ilk 1 yılına baktığımızda aynı zamanda ayağa kalktıkları, yürüdükleri, konuştuklarını görüyoruz. Aslında doğa herkese eşit ve adaletli davranıyor!
http://www.sinemafilm.org/bebekler-bebes-2010/47412/
Tamam deneyecem.Yersen ve sonra icersen gorur canm eminim
Canım çok teşekkür ederim hamilelik iyi şükür bir sıkıntı yok çok oynuyor yoruyor bazen beni sıpa bu hafta memlekete gidiyorum oradaki doktoruma gorunecegim cinsiyet öğreniriz bu sefer inşallah.eşim gitti oğlumla yalnız kaldık aklımız onda.sen nasılsın nasıl gidiyorMazlumuGetirinBana canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik?
Aşağı doğru inio canım..açılma mekanizması nasıl peki? üstten alttan çift taraflı? Benim baktığım başka mobilyacıda sallanıyordu o yüzden tedirgin oldum, caplonbaada ona bakmadım çünkü o yüzden sordum sana :)
Caploonbadan aldık canımm little princess modeli ama beyaz olcsk :)ne aldınız?
Buldum Araştırmalrım sonucu cok tatlı bişey ya ben de alabilirimnette :=) veya bir ustaya yaptırabılırsın :=)
Bizimde önce erkek dediler kızmış :))selam annişler :)
dün dr a gittik cinsiyetimizi öğrendik erkeğe benziyor demişti daha önce ama sıpa bizi kandırmış kızmış meğer sizde de böyle değişen oldu mu ?? :))
bir de demir hapına başlayanlar nasıl kullanıyor günde kaç defa ??
Evet canım bol bakteri yazıyodu idrar tahlilimde. Sef 500mg diye bi hap kullanıyorum bitince tekrar vericem tahlil. Prospektüsünü de okudum hekim tarafından gerekli görüldüğünde dikkatli kullanılabilir yazıyo. Gebelik kategorisi de BKizlar idrar yolunda iltihap cikti.Pzt kadin doguma gidicem ilac verir buyuk ihtimal. Sizlerden de yasayan olmustu sanki.Antibiotik kullandinizmi?
Bnde masa başı canımm ams sürekli hareket ediorum tlf etmektense mesela o kişinin yanına iniorum fln , mutfağa gidiorum ara ara, zaten 20dkda bi tualete gidiorum sürekli yürümeye çalışıorum :)Bende masa başında çalışıyorum öğlenden sonra resmen sandalyeye sığmıyorum gibi geliyo ayaklarım şişiyo eller gözlerim yumuk yumuk olduu sankiii hareketsizlikten sanırım
benim kayinvalidem temiz birinden alio kendi pisirip siselere koyup donduruo bana ole verio salininca isitip mayaliom. ama gecen bitince aldik suzgecin ustune bitane tulbentimi feda ettim iki kat yapip suzdum. bida sut alirim diede mutfaga koydum. bisuru tulbent yapms annem takmiomda ole ise yaradiay ben dün gözümün önünde sağdırdım içine süzgeç gibi bezde koydum ama insan tiksinince tiksiniyo işte. bizim hiçbişeyden mikrop kapmamamız gerekiyor.
bende paylasmadim canim. sen ayarlardan iznin olmadan yapilan paylasim die bisi var onu ac biri senin adina bisi paylasip etiketledignde onayin gerekio. paylasanin sayfasnda gorulse bile senn arkdslrn goremio. ayrica nie saygi duymuolarki. benimde kiz kardesn hemen paylasti cok kizmistim. ortak arkdslrmz msj atti elif erkenden duyurma nazar deger die. ben duyurmadm dedn sonra kaldirttim paylasimi gerek yok bence. olmayan okdr cok insan varki birak nazari uzulebilirler. ben oyuzdende paylasnak istemedinKızlar yaa siz sosyal medyada duyurdunuz mu hamile olduğunuzu? Biz sadece etrafımızdaki arkadaşlarımıza ve tabii ki ailelerimize söyledik ama benim annem ve kardeşim tutturdular facebook'dan duyuralım diyee, eşim de ben de istemiyoruz, dünyanın bin bir türlü hali hali var, bir de nazar olur fln diyee ama yok, geçen gün kardeşim instagramda paylaşmış bana sormadan, bugün de facebook'dan duyurayım mı diye soruyor, yanii böyle birşey yapılacak olsa bile bu anne ve babaya düşmez mii, bir de ben kızınca bozuluyolar, biz mi abartıyoruz acaba yaa var mı benim gibi düşünen?
aaa onu hic duymamistimBenim doktor 20. Haftaya bi gelelimde bakarız dedi. Bide bişi duydum bu aşıdan çocuk düşüren olmuş korktum açıkcası
hahaha cok iimis.. benim gecen yil bluzdan gobegim varmis gbi cikmis. bi arkdasmnda kizkardesi tup bebekle hamile kaldi ama sakladilr hep. o arkadsim kendide tup bebekle hamile kaldi. bunlar abla kardes otrmuslar resmimi incelemisler hamilemiyim die.snra beni aradi canim senin bi resmini inceledik hamilemisin die yoo dedim henuz dusunmuoruz hamile olsam derim zaten die. hangi reesimki o dedim soyledi. resmi albumde 3 4 kere gezdkten sonra buldum. gobegi farketmek icin zumlamak gerekiodum hay allahim dedim neleri incelemisler. cok kizmistim. ama smdi etrafmda bikac arkdsm var bebegi olmayan olan yasamayan onlarn pskolojisndrn anlayabiliyorum.büyük teyzeme söyle demiştim: teyzecim çok söylemiyoruz herkese sen de söyleme tamam mı, teyzemden gelen yanıt: gayri meşru değil ya neden saklayıyoruz ilahi gençlerkoptum tabi kadın haklı aslında, sonra ben gizlemedim hiç hamileliğimi soranlara söyledim ama ilan da etmedim, bence ilan etmek de görmemiş gibi oluyor, facede eşimle tatil fotomuzda belli oluyordu hamile olduğum herkes sordu evet dedim gizlemedim
bide derler Aaa senin karnin ne cok buyumus die.is yerindeki arkdsmn pskolojisini bozmuslardi. yada olmaz aa senin karnin yok derler. cekemezler fesatlarbirden bire oluyor canım.benim erken büyüdü.her hafta yeni başladğında hissedilir değişme oluyorya işyerinde bende gıcık oluyorum herkes karnıma bakıyor önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?