- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.221
büyüyen karnınla gurur duy bence :)
canım sen gene iyi ayda bir, ben abartıp her gün yiyordum ozamanlar :))valla canım isteyınce yıyorum. en son 1 ay önce yedım sanırım.
sağolasın canım benim belirtilerle pek tutmuyo gibi. yinede bi hastaneye gidicem bugün.Canim 12.haftada sut kesigi gibi akintim oldu.Progestani biraktgm halde.Doktor mantar vardir ama kasinti yanma yoksa ilaca gerek yok dedi.Ve o gunden beri takip ediyorum kendimi idrar koyulasti gitgide hani kanamam olduya bi kere benim yine varmi diye kontrol ediodum kendimi acikcasi.Birde 15 haftada cikti enf. ama cok az ilaca gerek yok dendi.Simdide aile hekimi k.doguma gorun ilac versin bebegi etkiler diyo persembe gidicem nasipse.Yanma kasinti yok ama.surekli tuvaletim var saat basi nerdeyse ve rengi artik. turuncuya dogru gidiyo afedersin
aslında en iyisi sallamamak ama etrafmda kimn bebegi varsa muhakkak sallio. portatif besiklerden alinca arabann bagajinda heryere gider canım. bakalim ben nasi bisi bulucamZaten "bebekler hiçbiryerde yatmıyor" yorumlarından sonra hiç olmazsa bir kanepe alalım, yatmazsa koyarız bir odaya durur demiştim eşime, o da sen bilirsin demişti. Enteresan bir kararla almıştık 70x130 kanepeyi (ankara sitelerde baloğlu mobilya var oradan almıştık, 1200 lira para vererek. Ama pişman olmadık.)
Sallanma işine gelince, ben zaten sallanmayan istiyordum. Gittiğimiz yerlerde ona nereden bulacaktım sallanan beşiği, nasıl uyutacaktım yoksa :))
benim zaten kanim az bebisim hepten kansiz kalmasn aksam yatmadim uyandigimda o şekilde gorunce dondum ya sagina ya solumaBen de öyle çok rahat yatıyorum....ama ona çok kan gitsinde gerekirse ben hep sırtımı yaslarım biryee ayaklarımı uzatırım.:)))) çok tatlılar ya ultrasonda hareket ediyor makinayı öpmemek için zor tutuyorum kendimi:)) manyakmıyım neyim Bir de sıcak ki hafta sonu en azından güzeldi.
bende paylasmadim canim. sen ayarlardan iznin olmadan yapilan paylasim die bisi var onu ac biri senin adina bisi paylasip etiketledignde onayin gerekio. paylasanin sayfasnda gorulse bile senn arkdslrn goremio. ayrica nie saygi duymuolarki. benimde kiz kardesn hemen paylasti cok kizmistim. ortak arkdslrmz msj atti elif erkenden duyurma nazar deger die. ben duyurmadm dedn sonra kaldirttim paylasimi gerek yok bence. olmayan okdr cok insan varki birak nazari uzulebilirler. ben oyuzdende paylasnak istemedin
POĞÇA GİBİ :) GÜZEL TABİR :) ELLER DE ŞİŞİYOMU AMA ŞİMDİDEN ALYANSIMI TAKAMIYORUM SABAH TAKILIYO AMA AKŞAM ÇIKMIYO :)
Şuan onu açtım izliyorum,ilginç bir belgesel olmuş)))teşekkürederim paylaştığın için:))
Teşekkür ederim canım, evet bende dikkatliyim normalde ama dün öyle bir aptallik yaptim, dersimi de aldim zaten. Bundan sonra daha da dikkat edecemGünaydın herkese sağlıklı bir gün olsun hepimize
amorfati_ geçmiş olsun canım çok dikkat et dışarıdan sucuk yemek çok tehlikeli ben pizza yı bile Vejeteryan söylüyorum yinede korkuyorum özellikle sucuk ve tavuk hiç yenilmemeli cimcim16 aile hekimimi çağırdı kendin mi gidiyosun bende dün kendim gittim tsh sonucu için beni haftaya zaten kendi cagiracakmis kontrolün var dedi bide tetenoz un gününü soylicekmis
Kizlar idrar yolunda iltihap cikti.Pzt kadin doguma gidicem ilac verir buyuk ihtimal. Sizlerden de yasayan olmustu sanki.Antibiotik kullandinizmi?
canim ayni sanciyla uyanmistim dr gttignzde gaz cikti.Günaydın kızlar. Bu gece iki defa yüksekten düşer gibi uyandı.
bu de şuan sağ tarafımda feci ağrı var apandist falan olabilir mi göbeğimin sağ tarafı gaz da olabilir gerçi. Üf hep korkunçlu rüyalar görüyorum bu aralar.
Günaydın canlaaarBen gece soluma yatıp uyuduğumu sanıyorum ama nezaman uyansam sırtüstü buluyorum kendimi ve en çok o şekilde rahat oluyorum. Solda çok zor dalıyorum uykuya Siz nasıl uyuyosunuz yada sola yatmanın yolunu buldunuzmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?