2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydınnnlarr hatunlar fazla erken uyandım yine bugun aile hekimine gidiyorum testlerimi yaptırmaya tekrar saati gelsinde gidim çokk acıktım duramıyommm

sağolasın canım benim belirtilerle pek tutmuyo gibi. yinede bi hastaneye gidicem bugün.

Kizlar gunaydinnn ay 2de yattim 6dan beri uyuyamiyorum sanirim kendime nazar ettim cok uyuyorum diye:))basim agridi yahubuarada bugun ayrintiliya gircez cokkll heyecanliyimmm

günaydın annişler herkes iyi gibi görünüyor çok sewindim bende iyiym ara ara bel ağrılarım war sadece sağ tarafımda...birde halaa çook halsizim dra gttiik geçen hafta ama cinsiyetini söylemedi doktorum bir soraki kontrol 18. haftada o zamana kadar dayanmam gerek hepinizi öpüyorum güzel bir gün geçirmenizi umuyorum

Kızlar gunaydin, dün baya yoğun bir aksam/gece yaşadım.
Öğlen canım sucuk çekti, eve de almıyoruz bir kac aydır, dışarda tost olarak yiyim dedim eşimle. Yedik geldik.
Aksam üstü baya karin agrisi çektim, gittikçe siddetlenen..

Koltukta sabit uzanamiorum, kivraniyorum resmen. Af edersiniz çıkarttım bir de. Ilk kez bu hissi yaşadım hamilelikte.

Acile gittik, gece 1 gibj sıra geldi, önce bebeğe bakildi, oğlum iyidi çok şükür, kalbini dinletti doktor, suyu da iyidi.

Yine de serum verildi, o iyi geldi baya.

Kızlar dışarda yiyip ictikkerinze dikkat edin, benim gibi sucuk falan yemeyin Çok korktum bebeğe bir şey olacak diye ilk defa.. Atlattık çok şükür

Günaydın herkese sağlıklı bir gün olsun hepimize
amorfati_ geçmiş olsun canım çok dikkat et dışarıdan sucuk yemek çok tehlikeli ben pizza yı bile Vejeteryan söylüyorum yinede korkuyorum özellikle sucuk ve tavuk hiç yenilmemeli cimcim16 aile hekimimi çağırdı kendin mi gidiyosun bende dün kendim gittim tsh sonucu için beni haftaya zaten kendi cagiracakmis kontrolün var dedi bide tetenoz un gününü soylicekmis

aslında en iyisi sallamamak ama etrafmda kimn bebegi varsa muhakkak sallio. portatif besiklerden alinca arabann bagajinda heryere gider canım. bakalim ben nasi bisi bulucam

Kızlar gece yatarken dua okumadan yatmayin biliyorum çok sıcak ama en azından kalça kısmını ince çarşafla kapatın
Âyetel kursi felak ve nas okuyun mutlaka sonra da 3 tane ihlas süresi okuyun üfleyin kendinize ve etrafınıza . Bir de peygamber efendimizin bir tavsiyesi var onuda yazayım 33 Subhanallah 33 elhamdulillah 34 Allahu ekber cekip avucunuza üfleyin ve avucunuzu elinizin yetiştiği her yere sürün sonra Besmele cekip miss gibi uyuyun Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah

benim zaten kanim az bebisim hepten kansiz kalmasn aksam yatmadim uyandigimda o şekilde gorunce dondum ya sagina ya soluma

Canım o ayarı yapsam nolucak, paylaşmak isteyenler annem ve kardeşim olunca neredeyse bütün arkadaşlarımız ortak oluyor, yani ha onlar paylaşmış ha ben.. saygı duymuyolar işte, onlara abartı geliyor nedense, ama kız kardeşimi de görücem İnşallah hamile kaldığında, bakalım bu kadar rahat davranabilecek mii, ben nazara çok inanırım zaten Allah korusun yanii..

POĞÇA GİBİ :) GÜZEL TABİR :) ELLER DE ŞİŞİYOMU AMA ŞİMDİDEN ALYANSIMI TAKAMIYORUM SABAH TAKILIYO AMA AKŞAM ÇIKMIYO :)

Evet şişiyo canımm, yüzüğü çıkartamıyorum akşamları, ama ayaklar kadar kötü olmuyoo neyse ki, ayakkabılarım çok sıkıyo akşama doğruu, mahvediyo benii bu şişlik, bir de son aylarda daha çok olur diyolar, napıcaz bilmem

Teşekkür ederim canım, evet bende dikkatliyim normalde ama dün öyle bir aptallik yaptim, dersimi de aldim zaten. Bundan sonra daha da dikkat edecem

Günaydın canlaaar Ben gece soluma yatıp uyuduğumu sanıyorum ama nezaman uyansam sırtüstü buluyorum kendimi ve en çok o şekilde rahat oluyorum. Solda çok zor dalıyorum uykuya Siz nasıl uyuyosunuz yada sola yatmanın yolunu buldunuzmu?

canim ayni sanciyla uyanmistim dr gttignzde gaz cikti.
ordan bi bagirsak geciomus bebek buyudugunden bogumu eziomus ondan oluomus o sanci

ben sağda ya da solda yatıyorum ama hep uyanıyorum kasık ağrımbacak ağrılarım oluyor malesef, sırt üstü yatsam sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…