2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zaten kapşonlular misafir gezmesinee annesi bir de foto çekimi için çook tatlı olurlar papyon ve kravatta almak istiyorum ben yakışıklıma

Havalar cok sicak dikkat et kendine sicaklar etkliyordur seni bende decavit kullaniyorum ayrica gynoferon bu da kan hapi cok onemliymis kullanmak gerekiyormus
ben alayım bari onu ya bi kaç kişiden daha duydum. ben paso coraspin yutuyom. 30. haftaya kadar yutcakmışım ne işe yarıyosa? bi yerim kesilince kanı durduramıyorum.gyno dediğinin tam adı ne

bekleyemiyom ama gözüm hep kıyafetlerde en azından bitanecik bişi alayımda egomu tatmin edeyim.

ben de sınıftak aldım o zaman bnm bebeğim napsıınn hiç bişi yok, üç dört parça elbise aldım o kadar
gene almışım benim elim bomboş. beğenemiyom ki bişi. ay ben kendime alışveriş yaparken böle değilimdi. herşeyi alıyodum rahat rahat. bebişe beğenemiyom. bide nete bakıyorum hep kız kıyafetleri. benim oğluşa pembe elbise giydiirirsem hiç şaşırmayın

ben alayım bari onu ya bi kaç kişiden daha duydum. ben paso coraspin yutuyirum30. haftaya kadar yutcakmışım ne işe yarıyosa? bi yerim kesilince kanı durduramıyorum.gyno dediğinin tam adı ne
Bende bebe aspirini yutuyorum ayrica banada son gittigim doktor detayli ultrasona kadar kullan dedi bakalim benim doktorun yaninda tansiyonum yuksek oldugu icin verdiler hapin adi gynoferon 30 depo draje yaziyor yinede doktoruna sormadan kullanma canim

cnm özele gidiyorum, doktor 5-10 u arası detaylı ultrasına gel bana dedi o yüzden sıkıntı olmaz da ben acaba sorun var da ondan mı erkenden git dedi bana ondan korktum ??

nerede bakmıyorlar devlet hastanesinde mi?
Yok canim bende ozele gidiyorum ben geceleri fenalastigimda devlete gidiyorum cunku onlarin acilleri daha guzel bebise bakiyolar fln ama normalde kontrole ozele gidiyorum bisuru para bayiliyoz ama prensesimiz iyi olsun

hm'e kesin git o zaman ogluslara göre cicilre var çok tatlıııı

bebeklerin çoğu babaya benzıyor
çevremdekıler hep öyle
bu da bana benzesın dimi
:)
benim kızım doğduğunda, bebekliğinde, çocukluğunda görenler hep şu sözü söyledi "aaa bu çok güzel, size hiç benze miyor"…
o anki psikolojiyle cevabım "evet ama o bizim çocuğumuz, o gece başka doğum olmadı :)"
birinize benzemesi, hiçbirinize benzetilmemesinden daha iyi :))

Yok canim bende ozele gidiyorum ben geceleri fenalastigimda devlete gidiyorum cunku onlarin acilleri daha guzel bebise bakiyolar fln ama normalde kontrole ozele gidiyorum bisuru para bayiliyoz ama prensesimiz iyi olsun

O zaman neden bakmıyorlar ki 20. haftadan önce, onu anlamadım benimki özellikle tarih belirtti bir de kafam karıştı iyica

benzememesi de güzel aslında :=) nasıl olsa büyüdüğünde benzeyecek illaki

Toplumumuzda kız çocuk doğurunca malesef bunu bir eksiklikmiş gibi hisettiren insan çok.
...ama kız evlatlarını babaları çok ayrı seviyor. Çevremde gördüklerim böyle. Hiiiç kafana takma.

Kızım 4 yaşında, benim dert ortağım, arkadaşım, dostum, canımdan kıymetlim, herşeyim.
…tabi babasının da :)
Onu severken tekerleme gibi hep şunları söylüyorum "iyi ki doğurmuşum seni annem, seni çok seviyorum… seni bana verdiği için Allah'a çok teşekkür ediyorum, iyi ki sen benim yavrum olmuşsun… …kıymetlim… ...bal topum…"

Aynı duyguları, belki daha fazlasını pamuk kızlarınızı kucağınıza alınca sizlerde yaşayacaksınız, hiç şüpheniz olmasın.

yok yok sorarım canım. benim bu halsizliğe yarıcak bişiler lazım. sanırım demir hapı almalıyım. neyse bakalım.

herkes bebişin odasına kadar düzdü ben hala hastane çıkış setini beğenemedim

7. ayda başlasanız bile geç kalmazsınız… panik yok :)
yalnız, bebek mobilyalarınızı en az 1-2 ay öncesinde evde olacak şekilde temin etmenizi tavsiye ederim.
Zira mobilya kokusu ancak çıkıyor.

selam güzel anneler

İstanbul Anadolu yakasında doktor ve hastane tavsiyesinde bulunacak olan varmı? iki hastaneye gittim özel olarak. Ama ikisinde de + ve - durumlar var. 6 aydır istanbuldaym. Kartal ve kurtköydeki iki özel hastaneye gittim. kafam iyice karıştı. ben sgk ile anlasması olan hastaneleri tercih etmeye çalısıyorum ama Bazı özel hastanelerde sgk yok olmayıncada malum inanılmaz fiyatlar duydum. doğum için. Hatta doğum için söylenen fiyatlara cok ınanmayın hastaneden çıkarken katlanarak artıyor ücretleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…