- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.701
herkes bebişin odasına kadar düzdü ben hala hastane çıkış setini beğenemedim
zaten kapşonlular misafir gezmesinee annesi bir de foto çekimi için çook tatlı olurlarBende hiçbir şey almadım. Bence biraz daha beklemek lazım.
Kışlıklar çıksın tam olarak o zaman.
Bir de tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kapşonlu tulum, ceket vs. Almayın. Bebek sürekli yatacağı için bence rahatsız eder.
ben alayım bari onu ya bi kaç kişiden daha duydum. ben paso coraspin yutuyom. 30. haftaya kadar yutcakmışım ne işe yarıyosa? bi yerim kesilince kanı durduramıyorum.gyno dediğinin tam adı neHavalar cok sicak dikkat et kendine sicaklar etkliyordur seni bende decavit kullaniyorum ayrica gynoferon bu da kan hapi cok onemliymis kullanmak gerekiyormus
bekleyemiyom ama gözüm hep kıyafetlerdeBende hiçbir şey almadım. Bence biraz daha beklemek lazım.
Kışlıklar çıksın tam olarak o zaman.
Bir de tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kapşonlu tulum, ceket vs. Almayın. Bebek sürekli yatacağı için bence rahatsız eder.
gene almışım benim elim bomboş. beğenemiyom ki bişi. ay ben kendime alışveriş yaparken böle değilimdi. herşeyi alıyodum rahat rahat. bebişe beğenemiyom. bide nete bakıyorum hep kız kıyafetleri. benim oğluşa pembe elbise giydiirirsem hiç şaşırmayınben de sınıftak aldım o zaman bnm bebeğim napsıınn hiç bişi yok, üç dört parça elbise aldım o kadar
Bende bebe aspirini yutuyorum ayrica banada son gittigim doktor detayli ultrasona kadar kullan dedi bakalim benim doktorun yaninda tansiyonum yuksek oldugu icin verdiler hapin adi gynoferon 30 depo draje yaziyor yinede doktoruna sormadan kullanma canimben alayım bari onu ya bi kaç kişiden daha duydum. ben paso coraspin yutuyirum30. haftaya kadar yutcakmışım ne işe yarıyosa? bi yerim kesilince kanı durduramıyorum.gyno dediğinin tam adı ne
İnsa canim benim ben dua ederim babanin adini koyarsin insallahhaklısın canım.ama babam öldü 3 ay önce cenazeden beşgün sonra öğrendim hamile olduğumu.babama benzesin istiyodum huyu boyu yakışıklılığınasip bakalım artık
Basin sagolsun Allah sabir versin ins oglun olurhaklısın canım.ama babam öldü 3 ay önce cenazeden beşgün sonra öğrendim hamile olduğumu.babama benzesin istiyodum huyu boyu yakışıklılığınasip bakalım artık
Yok canim bende ozele gidiyorum ben geceleri fenalastigimda devlete gidiyorum cunku onlarin acilleri daha guzel bebise bakiyolar fln ama normalde kontrole ozele gidiyorum bisuru para bayiliyoz ama prensesimiz iyi olsuncnm özele gidiyorum, doktor 5-10 u arası detaylı ultrasına gel bana dedi o yüzden sıkıntı olmaz da ben acaba sorun var da ondan mı erkenden git dedi bana ondan korktum ??
nerede bakmıyorlar devlet hastanesinde mi?
hm'e kesin git o zaman ogluslara göre cicilre var çok tatlııııgene almışım benim elim bomboş. beğenemiyom ki bişi. ay ben kendime alışveriş yaparken böle değilimdi. herşeyi alıyodum rahat rahat. bebişe beğenemiyom. bide nete bakıyorum hep kız kıyafetleri. benim oğluşa pembe elbise giydiirirsem hiç şaşırmayın
:)bebeklerin çoğu babaya benzıyor
çevremdekıler hep öyle
bu da bana benzesın dimi
Yok canim bende ozele gidiyorum ben geceleri fenalastigimda devlete gidiyorum cunku onlarin acilleri daha guzel bebise bakiyolar fln ama normalde kontrole ozele gidiyorum bisuru para bayiliyoz ama prensesimiz iyi olsun
benzememesi de güzel aslında :=) nasıl olsa büyüdüğünde benzeyecek illaki:)
benim kızım doğduğunda, bebekliğinde, çocukluğunda görenler hep şu sözü söyledi "aaa bu çok güzel, size hiç benze miyor"…
o anki psikolojiyle cevabım "evet ama o bizim çocuğumuz, o gece başka doğum olmadı :)"
birinize benzemesi, hiçbirinize benzetilmemesinden daha iyi :))
Amin canim benim kaynanam erkek oldugunu duyunca cok uzulmstu daha erken uzulme dememe ragmen herkese solemis kiz istiyomus eskidende bana kizlari sevmem demisti neyse simdi kesin kiz olunca bu seferde oglum erkek istiyodu olmadi diyo gelde kavga etme neyse sustum artik yetisemiyrm kocamla aram bozuluyo Allah buyuk napayim aman esimde kizini seviyo catlasinda patlasin saglikli olsun prensesim esim bana benzesin istiyo bide ben hayal kuruyorum mesala diorm kizim buyucek liseden gelcek birlikte cay kurabiye keyfi yapcaz sonra o bana lisedeki cadilari hoslandigi cocugu amlatcak alisverise cikacaz esimle bekarliktan beri hayalimiz ilk bebegimizin erkek olmasiydi ama bem hep hayirlisi dedim hep canim saglikli olsun prenseslerrr
evet bu da farklı bir güzel… Bu güzel minnoş benim yavrum diye gurur duyuyor insan :)benzememesi de güzel aslında :=) nasıl olsa büyüdüğünde benzeyecek illaki
yok yok sorarım canım. benim bu halsizliğe yarıcak bişiler lazım. sanırım demir hapı almalıyım. neyse bakalım.Bende bebe aspirini yutuyorum ayrica banada son gittigim doktor detayli ultrasona kadar kullan dedi bakalim benim doktorun yaninda tansiyonum yuksek oldugu icin verdiler hapin adi gynoferon 30 depo draje yaziyor yinede doktoruna sormadan kullanma canim
herkes bebişin odasına kadar düzdü ben hala hastane çıkış setini beğenemedim
evet sabahtan beri bekliyoz erkek anneleri huhuhuhuErkek anneleri hastane dogum setlerini paylaşın da görelim yaa nereden ne alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?