2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım.ama babam öldü 3 ay önce cenazeden beşgün sonra öğrendim hamile olduğumu.babama benzesin istiyodum huyu boyu yakışıklılığı nasip bakalım artık

canim yapicam yapmasinada iste sinir oldugum konu o randevu yok. ozeller dolu. en kotu minimoy bi yer dedi oradan alirim. o dr u degistirdim zaten bu ay baska dr a gidicem bakalim o nasi cikicak
canım küçük bi şehirde mi yaşıyorsun...devleti anlarımda özellerin dolu olmasına çok şaşırdım...umarım yeni doktorun istediğin gibi çıkar

çok pis bebiş severım ben
ben sana bişi anlatayımda tiksin o zaman. işim dolayısıyla etrafımda çok fazla çinli ile muhattap oluyorum. kürtaş olan bayanların ceninlerini alıp çiğ çiğ yiyolar. kendilerini gençleştirdiklerine inanıyolar. bahçemde bi tane köpeğim vardı golden insan canlısı bişi. burdurda çinli okadar çok ki sırf köpeğimi korusun diye bi rot weiler daha aldım. milletin bahçesinden köpekleri kaçırıp köpek çevirme yapıyolar. okadar pislik insanlar ki yemedikleri halt yok. hadi ye şimdide bebişleri çok pisliğim yaw

valla 4 kılo aldım zaten tombiştim iyice şiştim:)
Kız Allah iyiliğini versin bebişin boyu kilosunu sormuştum Sende kilona dikkat et bacım 30 dan sonra önüne geçemeyebilirsin fazla alırsan...Benim doktor kilolu hamile sevmiyorum diyo Umarım seninki çok takık değildir kilo işine

ay ne gerek vardı bunu anlatmana çinlilerin ne pis olduklarını biliyorum.
ben onlar gibi yemıyordum ama

aynen canancım en güzelini yapıyosun herbişeyi sor. ben elime yazıyom valla sorcaklarımı unutmayayım diye. çünkü oğluşumu görünce aklım başımdan gidiyyoooo

hahhaa benım not defterım var çantamda gezdırıyorum sürekli , aklıma takılan bısey olursa not alıorum ,doktora gıdınce ultrason faslından sora soru cevap faslımız baslıyor çünkü dedıgın gibi bebısımı görünce akıl baştan gıdıo bütün sorcaklarını unutuyosun :)

leyla leyla geziyoz valla doğru diyosun. allahım bu duyguları herkese tatır yarabbimmm aminnn

herkes bebişin odasına kadar düzdü ben hala hastane çıkış setini beğenemedim
Bende hiçbir şey almadım. Bence biraz daha beklemek lazım.
Kışlıklar çıksın tam olarak o zaman.
Bir de tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kapşonlu tulum, ceket vs. Almayın. Bebek sürekli yatacağı için bence rahatsız eder.

kapşonlu ev kıyafetlerım vardı, aynen kapşondan sırt üstü yatamıyordum
rahatsız edıyordu

Havalar cok sicak dikkat et kendine sicaklar etkliyordur seni bende decavit kullaniyorum ayrica gynoferon bu da kan hapi cok onemliymis kullanmak gerekiyormus

Kızlar kök hücre işi aklınız da olsun ben hatırlatayım dedim...biz dün doktorumuzdan bilgi aldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…