2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

M msg canim normalde nerelisin malatya cok ama cok guvenilirdir yani ben suan kotu bi bolgedeym benim esimin meslegide senin esinin meslegi biz malatyaliyizda keske ora gibi guvenli olsak:))

hadi ya ,bunu söyledıgın iyi oldu canım , bende aşıyı saglık ocagında yaptırırım diye dusunuyodum ki saglık ocagından benı aramışları . aşı zamanı gelınce bız sızi arica demişlerdi. doktora sormadan kafamıza göre gitmemek lazım ozaman.
hoş ben doktordan habersiz adım atmaz oldum artık

Ben doktoruma sordum aşıyı yaptır dedi ama şimdi içim bi huzursuz oldu. Haftaya 20, haftanın içindeyim sonraki haftada tatile gidiyorum. aşıyı 20, haftanın içinde yaptırsam olur mu kii

aynen canancım en güzelini yapıyosun herbişeyi sor. ben elime yazıyom valla sorcaklarımı unutmayayım diye. çünkü oğluşumu görünce aklım başımdan gidiyyoooo

ya kızlar ortaya bi laf attım işkillendiniz. sadece duydum diyorum hurafede olabilir. doktorunuz ne derse onu yapın o en iyisini bilir.

canım ayrıntılı için 23 ü geçirme...bana 21. hafta için randevu verdiler sen de bekleme o kadar çok
canim yapicam yapmasinada iste sinir oldugum konu o randevu yok. ozeller dolu. en kotu minimoy bi yer dedi oradan alirim. o dr u degistirdim zaten bu ay baska dr a gidicem bakalim o nasi cikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…