- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.661
Tamam canim sen bilirsn ama sen yinede erken git bence kendimi iyi hissetmiyodum geldim dersin bu sicakta hissedilmiyoki zatenbu benm dr bisi olmaz dedi ya valla sacini basini yolasim var o karinin
Yada dur ben gidince 3hafta snra sana yazarim sorarim radyljiye sonrada bakiyonusunuz die nie bu 2hafta arasi diyebu benm dr bisi olmaz dedi ya valla sacini basini yolasim var o karinin
Masallah canim benimmm sicak ya yavas bizim bebisler kilosu nasilmis oglusunŞukur gayet sağlıklı kızlarsakın kabul etmeyin orada ultrasonu telaşlandırıyorlar boşuna
Ben mustela aldım hem anne hem bebiş kullanabiliyo.50 + faktör.70 tl civarıydı
Şukur gayet sağlıklı kızlarsakın kabul etmeyin orada ultrasonu telaşlandırıyorlar boşuna
canım tetanoz aşısından dolayı düşük olmuş onu duydum da. sağlık ocağıda doktoruna sor sonra yapalım dedi. bende sordum 20. haftaya bi gelelim düşünürüz dedi. kararsız kaldım. doktorum ne derse onu yaparım diye düşünüyorum.
Bakma sen onlara annelik savaşı değil doğum şekli.evet dunyayi kurtariolar ya. bana bunu diyen kiside nasi nazli nasi ama normal dgurdu sen dogurduysan ben hayli hayli dogururum. ole naza gelemiom ben iice hasta olmadan hastayim demem.
bebeklerin çoğu babaya benzıyorsarışın :)
onun o minnoş poposunu yerimkiz bu zilli alin size toto demis)
aaa niye öyle yapıyorlar ki, ne sacma bişi.Istersen bir araştır ama erken gitsen sanırım daha iyi oluyor ben de devlette yaptıracagım inş gün veriyor sana ayrıntılı için gittiğin gün yogunluktan yapmıyorlar antalya da böyle
valla 4 kılo aldım zaten tombiştim iyice şiştim:)sıpan göstermedi demekkıyamam nazlı şey sizin boy kilo nasıl canım
hadi ya ,bunu söyledıgın iyi oldu canım , bende aşıyı saglık ocagında yaptırırım diye dusunuyodum ki saglık ocagından benı aramışları . aşı zamanı gelınce bız sızi arica demişlerdi. doktora sormadan kafamıza göre gitmemek lazım ozaman.
hoş ben doktordan habersiz adım atmaz oldum artık
harbiden heeeaynen canancım en güzelini yapıyosun herbişeyi sor. ben elime yazıyom valla sorcaklarımı unutmayayım diye. çünkü oğluşumu görünce aklım başımdan gidiyyoooo
ne güzel bi duygu dimi her odadan çıktığımda ağzım kulaklarımda oluyo millet bakıyodu saf saf bu kadın ne sırıtıyo diye ilk çocuk bu olsa gerekharbiden heee
ultrasondan sonra aklıma hiçbişi gelmıyor
aynen :=)ne güzel bi duygu dimi her odadan çıktığımda ağzım kulaklarımda oluyo millet bakıyodu saf saf bu kadın ne sırıtıyo diye ilk çocuk bu olsa gerek
canim yapicam yapmasinada iste sinir oldugum konu o randevu yok. ozeller dolu. en kotu minimoy bi yer dedi oradan alirim. o dr u degistirdim zaten bu ay baska dr a gidicem bakalim o nasi cikicakcanım ayrıntılı için 23 ü geçirme...bana 21. hafta için randevu verdiler sen de bekleme o kadar çok
zombi filmlerini çok seyrettin herhalde ne yiyon sennnnaynen :=)
dogsalarda yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?