• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı şekildeyim canım, süt severdim önceden ama tiksindim artık ,peynir zaten yiyemem , yoğurt ayran cacık fln onlarla idare ediyorum ama dediğin gbi yeterli olmuyor sanırım e ne yapcaz biz
2 katına çıkaralım canım, birde arkadaş tuzlu suyla gargara demiş onu da deneyelim bari:))

Dis eti kanamasi bendede ara ara var.Doktor sut urunlerini 2 kati fazla tuket, fircala ve tuzlu suyla gargara yap demisti kizlar bilginiz olsun. duman91 duman91
süt için birşey diyemem ama tuzlu suyla gargara işe yarıyor galiba. boğazım acıyor diye iki gündür yapıyorum. bende de kanama oluyordu. dün hiç olmadı. şaşırdımdı. :)

Çok sağol canım allah hepimize gönlündeki ni hayırlı ve sağlıklı olarak versin.kızlar çok sevindiler kızkardeşe baştan beride hep kız olsun istiyorlardı belkide dua oldu bu istek.kızlar bi başka güzel herhalde evlat guzel zaten.mis cennet kokusu bebekler
Canım hayırlı olsun. biz 3 kız kardeşiz ve erkek kardeşimiz yok.Bende 3. kızım tekne kazıntısı muamelesi gördüm hep :confused: bence bir annenin en büyük şansı kız evlat. Hiç erkek kardeşimiz olmadığı için eşlerimiz anne ve babama ellerinden geldiğince erkek evlatlarıymış gibi davranıyo belki bir erkek kardeşimiz olsa bu denli samimiyet olmazdı. Annemiz hastalanınca tartışıyoruz ablalarımla bende kalsın ben bakayım diye.Gerçekten üç altının olacak babam altın kızlarım diye severdi bizi Allahım hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah

Çok sağol canım allah hepimize gönlündeki ni hayırlı ve sağlıklı olarak versin.kızlar çok sevindiler kızkardeşe baştan beride hep kız olsun istiyorlardı belkide dua oldu bu istek.kızlar bi başka güzel herhalde evlat guzel zaten.mis cennet kokusu bebekler
Amin canim tabikide bulamayanlar var cok uzuluyorum onlari Rabbom en dogrusunu bilit

Canim bende sat ayni senin mucizen icin kac gunluk diolar bana herkes farkli soyluyo olcumlerde. Allah salikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize benimde ilk.

canım 15 haftalık benımkı . gününde gıdıyo .zaten doktor gününe fln cok takılma ultrasondakı açıya göre bıle degısık cıkabılıyor dedı . farklı acıdan gosterırırım daha uzun cıkar ,daha ileride yada geride gösterebılırım dedı . tamamen ultrason açısına baglı . ama bızımkıler suan tam 14hafta 5günlük =)

Canım öncelikle sağlıcakla al bebişini kucağına, benimde 1 haftadır feci şekilde diş ağrım oluyor aynen dediğin gibi kulağıma vuruyor ağrısı... Birde fırçalarken sürekli diş etlerim kanıyor:KK43:(
Kalsiyum eksikliğinden sanırım çünkü süt peynir yiyemiyorum, sadece yoğurt yiyebiliyorum o da çok etkili olmuyor galiba... yarın doktora gideceğim unutmazsam sorarım
Canim benimde 2disim surudu doktor 4 ve 6 ay arasinda discinin yapacagi herseye izin verdi ve kagit imzaladi ama tabi benim baska hastaliklarim oldugundan bazi ilaclari yapmamasini soleyen not hazirladi disciye daha cektirmedm ama elimde suan hazir belgem var

işin zor olsa gerek canım.
kolaylıklar diliyorum tüm çalışan annelere, anne adaylarına...
Çok şükür idare ediyoruz... Çalışan anne olmak zor, o yavruyu bir bakıcıya bırakıp işe gelmek aklının evde kalması daha da zor. Allah'tan Antalya'da yaşıyorum da trafik çilesi falan çekmeden hemen evde oluyorum iş çıkışı..

Senin branşın ne?

Canim benimde 2disim surudu doktor 4 ve 6 ay arasinda discinin yapacagi herseye izin verdi ve kagit imzaladi ama tabi benim baska hastaliklarim oldugundan bazi ilaclari yapmamasini soleyen not hazirladi disciye daha cektirmedm ama elimde suan hazir belgem var
Aaa öyle mi bak bunu bilmiyordum tam vaktine girmişiz o zaman...
Benim arka dişlerimden birisinin ortası kırıldı, yani ortasında bir boşluk oluştu çok küçük olsa bile o canımı yakıyor, dolgu da yapabilirler mi acaba?

Mogami dedi:
Kızlar kök hücre işi aklınız da olsun ben hatırlatayım dedim...biz dün doktorumuzdan bilgi aldık..
Mogami Mogami benim de aklımda ama henüz doktorumla konuşmadım bu konuyu ne dedi doktorun fiyatları ne boyuttaymışş senden bi ön bilgi alırsak bizim de biraz fikrimiz olur belki☺️☺️

Çok şükür idare ediyoruz... Çalışan anne olmak zor, o yavruyu bir bakıcıya bırakıp işe gelmek aklının evde kalması daha da zor. Allah'tan Antalya'da yaşıyorum da trafik çilesi falan çekmeden hemen evde oluyorum iş çıkışı..

Senin branşın ne?
Bakıcıya evlat bırakmak gerçekten benim için de çok zor...
Mircan Kaya'nın bir ninnisinde;
"Deve Gelir Katar Gider
Çamurlara Batar Gider
Bu Da Nasıl Anayımış
Yavrusunu Atar Gider"
diyor. Son satırı her duyduğumda gözlerim dolar...
Evet bizimki atmak değil ama... ...beni bazen göndermemek için arkamdan ağlayışları... ...onun gönlünü edene kadar evde yarım saati geçkin oyalanmalarım... ...akşam iş dönüşü kapının önünde olduğu yerde sevinçten zıplayarak beni karşılamaları... ...üstüne de bu ninni... ...benim her dinleyişimde yüreğim burkuluyor.
Keşke 3 yaşını bitirene kadar hepimiz kendimiz bakabilsek yavrularımıza...
Tek tesellim, onunla beraber olduğum her anı onunla dolu dolu değerlendirmeye çalışmam...

Bu arada benim bıranşım matematik canım.

Back
X