- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.081
benimde oyle canim alt karinda cizgi boyunca agri oluo. ama dikkt ettim sanrim ayaklarm usumus ondan olmuş. corap giydim agri hafifledi. benimde ani kalkislarmda orda yumru gbi bisi oluyor sabki. erkek canim benim bebisim. annesine genelde bacak agrisi ve bel agrisi yaptirio melegimBenimki daha çok kasıkta dolgunluk hissi birde ani hareketlerde hissettiriyor kendini.Adet doneminse eğer ağrı olabilirmiş canım hamilelikte bile.Birde kız bebisde kasik ağrısı daha yoğun olur derler senin meleginin cinsiyeti ne canim
canim gecmis olsun. ve gozun aydin olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah. msjlari gec okudum bilmiyorum yarari oldumu cevabimin. cok gecmis olsn tekrardanSlm kızlar. Sabah Dr gittim. Dün gece ağrım vardı dinlendim idare ettim sabaha kadar. Kontrolüm haftayaydı ama bugün herseyi yaptı. İdrar tahlilinde yaptı. Hafif kum döküyormuşum. Önemli değil dedi. Bol su iç dedi. Ağrı gecmezse haftaya yine gel dedi. İlaç falan vermedi. Cinsiyeti söyledi. 2. Oğlum geliyor. Azıcık azıcık bozuldum ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabiki. 158 gr olmuş. Gelişimi 10 gün ilerde dedi. Allaha Şükür
camasirlari astim evi supurdum şimdi oturduk oglusumla teyzesiiiii siz napiosunuzz :)Annişler napıyosunuz? :)
Nasil yani kan degerlerine demirine vs bakmasi gerekmezmi benim daha kese göründüğünde devlet hastanesi bile bakalim degerlerine dedi canimdoktorum vermedi ben araştırıyorum :) bide kan tahlili falan istemedi doktor benden. mümkünse hiç ilaç yutma diyo bi tek decavit kullanıyorum oda halsizliğe iyi gelmiyor. kendi kendime araştırma içine girdim.
zeynep sana ben demir degerlerimin fotosunu gnderecekmiydim yoksaNasil yani kan degerlerine demirine vs bakmasi gerekmezmi benim daha kese göründüğünde devlet hastanesi bile bakalim degerlerine dedi canim
Senle konustuk ama degerlerini konustk yani canim sadece,foto degildi galiba :))zeynep sana ben demir degerlerimin fotosunu gnderecekmiydim yoksaMusmutlu22 yemi gonderecektim acaba
demirin 15 ti demir hapi mi vermemisti dr bisi vardi ama unuttum ben yaa eve gidince atarim demistim ama ustunden gun gecince unuttumSenle konustuk ama degerlerini konustk yani canim sadece,foto degildi galiba :))
hmmm evet benim demirim yuksek ilac kullnamiorum. bakalim eger mustmuysa oda soyler :)Evet dusuktu ve ilac vermemisti sana.Gynoferon ben hala devam ediyorum canim.Bu arada kan degerim 11buçuk tu bu aya kadar ama bu ay dusmus biraz cunku istahsizlik cok var bende yumurta falan hiç yiyemiyorum.
kök hücre ne
olsun sen yine de dikkat et kuzum...akşam 7 den sonra sadece meyve falan yeben devlete gidiyorum 30 kiloda olsan normal doğum:)
canım benim gittiğim hastanede şöyle bi yol izleniyormuş... öncelikle kök hücrenin muhafaza edileceği daoğuma kısa süre kala gidip acıbadem hastanesinden alacakmışım çünkü istanbulda bu işi acıbadem yapıyormuş...sonra kendi hastaneme veriyormuşum doğum gerçekleşincede onlar kök hücreyi içine koyup bize veriyorlar ve biz o kutuyu doğru acıbademe götürüp saklattırıyoruz orda...eşim sorduğundan ve ben o sırada yan odada toparlandığımdan dolayı anladığım bu...fiyatını bilmiyorum ama teyzem acıbademe gidiyo kontrolleri için...dün ona sordum bana bilgi al diye...umarım uçuk bi fiyat vermezler
bana da oluyor. ara sıra tribe gırıyorum :=)Arkadaşlar vücudunda kafasına gore gezinen bir huylanma var, kaşınma hissi, sizde de var mi?? Bi iki sinek gordum acaba ondan mi böyle oldu anlamadım
en azından pek fazla agrın olmamıs.Slm kızlar. Sabah Dr gittim. Dün gece ağrım vardı dinlendim idare ettim sabaha kadar. Kontrolüm haftayaydı ama bugün herseyi yaptı. İdrar tahlilinde yaptı. Hafif kum döküyormuşum. Önemli değil dedi. Bol su iç dedi. Ağrı gecmezse haftaya yine gel dedi. İlaç falan vermedi. Cinsiyeti söyledi. 2. Oğlum geliyor. Azıcık azıcık bozuldum ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabiki. 158 gr olmuş. Gelişimi 10 gün ilerde dedi. Allaha Şükür
Ben ilk hamileliğimde ikizlerimi kaybettim ama onlara hamileyken bi arkadaşım aldırmış izmirde saklanıyormuş onunki ilk etapta 2-3 milyar gibi bişi dedi yanlış diilse senelikte 200-300 dolar gibi bi saklama ücreti söyledi ama geçmiş gün hatırlamıyorum o yüzden sana sordum tekrardancanım benim gittiğim hastanede şöyle bi yol izleniyormuş... öncelikle kök hücrenin muhafaza edileceği daoğuma kısa süre kala gidip acıbadem hastanesinden alacakmışım çünkü istanbulda bu işi acıbadem yapıyormuş...sonra kendi hastaneme veriyormuşum doğum gerçekleşincede onlar kök hücreyi içine koyup bize veriyorlar ve biz o kutuyu doğru acıbademe götürüp saklattırıyoruz orda...eşim sorduğundan ve ben o sırada yan odada toparlandığımdan dolayı anladığım bu...fiyatını bilmiyorum ama teyzem acıbademe gidiyo kontrolleri için...dün ona sordum bana bilgi al diye...umarım uçuk bi fiyat vermezler
çok para yahuBen ilk hamileliğimde ikizlerimi kaybettim ama onlara hamileyken bi arkadaşım aldırmış izmirde saklanıyormuş onunki ilk etapta 2-3 milyar gibi bişi dedi yanlış diilse senelikte 200-300 dolar gibi bi saklama ücreti söyledi ama geçmiş gün hatırlamıyorum o yüzden sana sordum tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?