- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.121
Polar bebeklere önerilmiyor pek ben almayacağım Polar hiçbişiAy şaka maka 4 ay sonra yavrulucaz yaörgü olsa daha sıcak tutmaz mı? Polar falan olsa daha mı iyi olur. Ben enteresan şeylere bayılıyorum.
AA neden ki acabaPolar bebeklere önerilmiyor pek ben almayacağım Polar hiçbişi
Kanserojen boyar madde ve amin içeriyormuş Çin yapımı olanlar öyle okumuştumAA neden ki acaba
Anammmm bu velet bana şiddetmi uyguluyoootık tık bişiler atıyor karnımda
hiç duymamıştım doğrudur valla. herşeyi araştırmak gerekiyor yaKanserojen boyar madde ve amin içeriyormuş Çin yapımı olanlar öyle okumuştum
canım hayırlı olsun ozaman kızın. niye yüzde veriyo bu doktorlar anlamamBende bugun doktora gittim arkadaslar % 80 kiz dedi ona gore hazirla kendini dedi doktor ayrica tahlil istedi kanda proteine bakilacakmis 15 gun sonrada ayrintili ultrason verdi
Bak istersen internetten bir dönem baya haberlere çıkmıştıhiç duymamıştım doğrudur valla. herşeyi araştırmak gerekiyor ya
Benim de yaaa midem de bulanıyor hiçbişi yemek istemiyorumbenim canım sıkılıyo ya
Bende sıkıntıdan yiyorumBenim de yaaa midem de bulanıyor hiçbişi yemek istemiyorum
yeme işte kilo almazsınBenim de yaaa midem de bulanıyor hiçbişi yemek istemiyorum
dolabı açtım baktım yicek hiçbişi yok çekirdek mi çitlesem acaba :)Bende sıkıntıdan yiyorum
Sur gel sana yemek yapim canın ne istiyo
Olurrrr çitleee alışverişe çıkın boş dolapla işimiz olmazzzdolabı açtım baktım yicek hiçbişi yok çekirdek mi çitlesem acaba :)
bugun hiçbişi istemıyorum. sol kalcamın üstü ve ara sıra kasıklarım agrıyor. tavuk torbası yaptım kendıme onu içtimSur gel sana yemek yapim canın ne istiyo
afiyet olsun :)Olurrrr çitleee alışverişe çıkın boş dolapla işimiz olmazzzkaraşimşek yedim valla yarasın yawruma
hazır çorbamı?bugun hiçbişi istemıyorum. sol kalcamın üstü ve ara sıra kasıklarım agrıyor. tavuk torbası yaptım kendıme onu içtim
e tabi mide bulantımda var.
kısacası bugun berbat bi gün benım için
yok canım, kendım yaptım. hazır kullanmıyorum :=)hazır çorbamı?
Bugun böyle olabilir ama yarın böyle olmayacak dayanmaya çalış bazen iyiz bazen kötü....benimde belim çok ağrıyor ama keyfimi kaçırmasına izin vermicembugun hiçbişi istemıyorum. sol kalcamın üstü ve ara sıra kasıklarım agrıyor. tavuk torbası yaptım kendıme onu içtim
e tabi mide bulantımda var.
kısacası bugun berbat bi gün benım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?