- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.101
canım o zaman bakıldı tabi. ben bu aralar diyorum kızz :)Nasil yani kan degerlerine demirine vs bakmasi gerekmezmi benim daha kese göründüğünde devlet hastanesi bile bakalim degerlerine dedi canim
hayırlı olsun canımSlm kizlar sabah doktora gittik doktor erkek dedi.icimden hep erkek istemistim.babama benzesin huyu boyu yakisikliligi .cok sevindim.
noldu suratın bi karış
uyandıgımdan beri midem bulantı içinde.noldu suratın bi karış
Sade sodanın içine yarım limon sık iç oturtur mideni canım. Yada bi dal taze nane koy diline. Kız anası olmak kolay değiluyandıgımdan beri midem bulantı içinde.
çok sıkıldım bu durumdan artıkSade sodanın içine yarım limon sık iç oturtur mideni canım. Yada bi dal taze nane koy diline. Kız anası olmak kolay değil
Dua et 9 ay boyunca sürmesin. Kızının saçları çıkıyo herhalde öle derler bizde.çok sıkıldım bu durumdan artık
kış için harıka :=) yapılır bu aslındaŞunun tatlılığına bakarmısınSurrender
dün mesela iyiydim. nasıl uyanırsan gün öyle gecıyor sanırımDua et 9 ay boyunca sürmesin. Kızının saçları çıkıyo herhalde öle derler bizde.
Ay şaka maka 4 ay sonra yavrulucaz yadün mesela iyiydim. nasıl uyanırsan gün öyle gecıyor sanırım
dua et dıye dıye zaten 5. aya gırdım
örgü daha iyi elbet, ama onu nerden bulcazAy şaka maka 4 ay sonra yavrulucaz yaörgü olsa daha sıcak tutmaz mı? Polar falan olsa daha mı iyi olur. Ben enteresan şeylere bayılıyorum.
Ben kaynanaya ördürmeyi düşünüyorum işinin adı neörgü daha iyi elbet, ama onu nerden bulcaz
polar da iyi
aynen 4 ay
bu zamanlrı da say 5 ay de düz hesap
polar derken şu sekılde; alacaksın yapabılıyorsan kendı yapacakın, yapamıyorsan yapan birine yaptıracaksın :=)Ben kaynanaya ördürmeyi düşünüyorum işinin adı nepolarını bulursan haber ver
Ay zor iş tamda adamına söyledin ne beceririm yapolar derken şu sekılde; alacaksın yapabılıyorsan kendı yapacakın, yapamıyorsan yapan birine yaptıracaksın :=)
kaynanan da yapar aslında. örgüyü yapan onu da yaparAy zor iş tamda adamına söyledin ne beceririm yaen iyisimi mahallede meraklı hatunlar olur ya onlara vereyim yapsın
Eziyet olsun evet o yapsınkaynanan da yapar aslında. örgüyü yapan onu da yapar
Eziyet olsun evet o yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?