- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.141
şifa gibi geldı vallaBugun böyle olabilir ama yarın böyle olmayacak dayanmaya çalış bazen iyiz bazen kötü....benimde belim çok ağrıyor ama keyfimi kaçırmasına izin vermicemtavuksuyu çorbası ağır gelmedimi kısa bu sıcakta hemde bulantı var
ay banada tarif et hiç beceremem çorba yapmayıyok canım, kendım yaptım. hazır kullanmıyorum :=)
mis gibi de oldu.
Afiyet olsunnnşifa gibi geldı valla
edeyım canım :=)ay banada tarif et hiç beceremem çorba yapmayı
sağ olAfiyet olsunnn
Yumurtaaaaedeyım canım :=)
buzlukta tavuk pırzola vardı hemen dudukluye attım 1 tane. piştikten sonra tavukları dıdıkledım ve mınık bır tencereye azcık tereyag ve un kavurdum, sonra suyuyla bırlıkte ıcıne atıp, içine çok az pirinç attım.
yarım yemek kasıgı yogurdu sulandırıp, azcıkta lımon sıkıp corbaya attım
hepsı bu kadar :=)
yok atmadım belkı midem kötü olur dıyeYumurtaaaa
zormuş kız kim uğraşcak :)edeyım canım :=)
buzlukta tavuk pırzola vardı hemen dudukluye attım 1 tane. piştikten sonra tavukları dıdıkledım ve mınık bır tencereye azcık tereyag ve un kavurdum, sonra suyuyla bırlıkte ıcıne atıp, içine çok az pirinç attım.
yarım yemek kasıgı yogurdu sulandırıp, azcıkta lımon sıkıp corbaya attım
hepsı bu kadar :=)
Taze fasulye ve bamya koy difrize kışın miss gibi bide domates robottan geçirip koyuyorumsağ ol
öff yemek sorun benım için valla. yapılmıs olsa önume gelse
buzluga atıyorum sebze falan
sonra cok işe yarıyor
yok kızzormuş kız kim uğraşcak :)
Normal tenceredede yapabilirsin çok basit aslında birde azcık maydanoz at kaynayınca tam şifazormuş kız kim uğraşcak :)
aynen, şuan onlar varTaze fasulye ve bamya koy difrize kışın miss gibi bide domates robottan geçirip koyuyorum
Aaaaa ben bilmiyorum onu ama...kışın yokmuydu biberr vaarrrraynen, şuan onlar var
dolmalık biber de koyuyorum ben
Enginar sevmiyorum hiçç birtane daha vardı ona benzeyen yiyemiyorum ben onlarıı ıyyhhhhakşam için de patateslı engınar yemegı yapcam.
basit şeylerı yapıyorum
mutfakta zaman harcamamak için.
haftaya bölüyorum sebzelerı, dısarda yedıgımız zamanlar olunca çürümesin diye temızleyıp iç içe gecırıp buzluga atıyorum :=)Aaaaa ben bilmiyorum onu ama...kışın yokmuydu biberr vaarrrr
ben cok severım :=)Enginar sevmiyorum hiçç birtane daha vardı ona benzeyen yiyemiyorum ben onlarıı ıyyhhhh
Saol canim.hayırlı olsun canım
karnıbahar mıEnginar sevmiyorum hiçç birtane daha vardı ona benzeyen yiyemiyorum ben onlarıı ıyyhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?