- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.161
Bak bu yüzden de yemiyor olabilirim hiç bişi yok evde ya bomboş kayınvalidem yemek getirdi patates yemeği pilav az yedim ama istemiyorum daha lezzetli seyler yemek istiyorumdolabı açtım baktım yicek hiçbişi yok çekirdek mi çitlesem acaba :)
Abur cubur gibi mi?Bak bu yüzden de yemiyor olabilirim hiç bişi yok evde ya bomboş kayınvalidem yemek getirdi patates yemeği pilav az yedim ama istemiyorum daha lezzetli seyler yemek istiyorum
e canın ne istiyorsa söyle onu yapsınBak bu yüzden de yemiyor olabilirim hiç bişi yok evde ya bomboş kayınvalidem yemek getirdi patates yemeği pilav az yedim ama istemiyorum daha lezzetli seyler yemek istiyorum
Mantı açtır kıze canın ne istiyorsa söyle onu yapsın
eşim diyor zaten '' canın ne ıstıyorsa söyle onu yapsın'' ama ben gıtgel ugrasamamMantı açtır kızbenimki çok uzakta burda olsa torunun bunu istiyo deyip deyip eziyet ederim kadına. Yaşasın kötülük
Abur cubur gibi mi?
Yok kız o kadar diyemiyorum cok yaslı 65 yasında kendisi rahatsız bugün de eşim söylemiş sabah benden habersiz ona da kızdım zaten, kayınvalidemlerle karşılıklı binalarda oturuyoruz aslında yapabilse baya rahatlık olurduMantı açtır kızbenimki çok uzakta burda olsa torunun bunu istiyo deyip deyip eziyet ederim kadına. Yaşasın kötülük
Senede sadece bi kaç gün görüşüyoz yetiyo bana. Eşim annesini beni sevdiğinden çok seviyo. Geldiğinde eller geziyolar kıskanıyomeşim diyor zaten '' canın ne ıstıyorsa söyle onu yapsın'' ama ben gıtgel ugrasamam
o yuzden ara sıra yaptırıyorum
ben mantı sevmem kı
kız senınkı hem uzakta hem cok gıcıksın ona
niye ki?
bak ne guzel uzakta işte
benimkide 65 yaşında ama çok sağlıklı benden sağlıklıdır valla. Ama biraz pis o Yüzden yaptığı yemekleri yemiyorumYok kız o kadar diyemiyorum cok yaslı 65 yasında kendisi rahatsız bugün de eşim söylemiş sabah benden habersiz ona da kızdım zaten, kayınvalidemlerle karşılıklı binalarda oturuyoruz aslında yapabilse baya rahatlık olurdu
yok bee o uzakta dıye geldıgınde ılgılenıyordur. uzakta olunca daha kıymetlı oluyor yaa :=)Senede sadece bi kaç gün görüşüyoz yetiyo bana. Eşim annesini beni sevdiğinden çok seviyo. Geldiğinde eller geziyolar kıskanıyom
benımkı de 55 domuz gıbı maşallahbenimkide 65 yaşında ama çok sağlıklı benden sağlıklıdır valla. Ama biraz pis o Yüzden yaptığı yemekleri yemiyorumYakınmışsınız anlaşabiliyonuz mu bari
Çok şükür bir sıkıntımız yok anlaşıyoruz nazar değmesin zaten tüm gün işteyiz o yüzden pek görüşemiyoruz da haftada bir ancakbenimkide 65 yaşında ama çok sağlıklı benden sağlıklıdır valla. Ama biraz pis o Yüzden yaptığı yemekleri yemiyorumYakınmışsınız anlaşabiliyonuz mu bari
aman kalsın orda o zaman ama bebiş doğunca 40 ını çıkartırım diyo yandım ben :)yok bee o uzakta dıye geldıgınde ılgılenıyordur. uzakta olunca daha kıymetlı oluyor yaa :=)
a iyiymiş kocan tutturmuyomu akşam yemeklerini beraber yiyelim diye. nazar değmesin :)Çok şükür bir sıkıntımız yok anlaşıyoruz nazar değmesin zaten tüm gün işteyiz o yüzden pek görüşemiyoruz da haftada bir ancak
banlancan şimdi :)benımkı de 55 domuz gıbı maşallah
aman kalsın orda o zaman ama bebiş doğunca 40 ını çıkartırım diyo yandım ben :)
daha neler canım. bu kelımeden ban yenmezbanlancan şimdi :)
ben niye yedim ökz den? sende az cadı değilsin ha :) gelmesin tabi ne işi varmış.daha neler canım. bu kelımeden ban yenmez
bence sen ondan yemedınben niye yedim ökz den? sende az cadı değilsin ha :) gelmesin tabi ne işi varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?