• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mantı açtır kız :KK53: benimki çok uzakta burda olsa torunun bunu istiyo deyip deyip eziyet ederim kadına. Yaşasın kötülük
eşim diyor zaten '' canın ne ıstıyorsa söyle onu yapsın'' ama ben gıtgel ugrasamam
o yuzden ara sıra yaptırıyorum
ben mantı sevmem kı :KK53:

kız senınkı hem uzakta hem cok gıcıksın ona
niye ki? :D
bak ne guzel uzakta işte

Mantı açtır kız :KK53: benimki çok uzakta burda olsa torunun bunu istiyo deyip deyip eziyet ederim kadına. Yaşasın kötülük
Yok kız o kadar diyemiyorum cok yaslı 65 yasında kendisi rahatsız bugün de eşim söylemiş sabah benden habersiz ona da kızdım zaten, kayınvalidemlerle karşılıklı binalarda oturuyoruz aslında yapabilse baya rahatlık olurdu

eşim diyor zaten '' canın ne ıstıyorsa söyle onu yapsın'' ama ben gıtgel ugrasamam
o yuzden ara sıra yaptırıyorum
ben mantı sevmem kı :KK53:

kız senınkı hem uzakta hem cok gıcıksın ona
niye ki? :KK70:
bak ne guzel uzakta işte
Senede sadece bi kaç gün görüşüyoz yetiyo bana. Eşim annesini beni sevdiğinden çok seviyo. Geldiğinde eller geziyolar kıskanıyom :KK53:

Yok kız o kadar diyemiyorum cok yaslı 65 yasında kendisi rahatsız bugün de eşim söylemiş sabah benden habersiz ona da kızdım zaten, kayınvalidemlerle karşılıklı binalarda oturuyoruz aslında yapabilse baya rahatlık olurdu
benimkide 65 yaşında ama çok sağlıklı benden sağlıklıdır valla. Ama biraz pis o Yüzden yaptığı yemekleri yemiyorum :KK48: Yakınmışsınız anlaşabiliyonuz mu bari

benimkide 65 yaşında ama çok sağlıklı benden sağlıklıdır valla. Ama biraz pis o Yüzden yaptığı yemekleri yemiyorum :KK48: Yakınmışsınız anlaşabiliyonuz mu bari
Çok şükür bir sıkıntımız yok anlaşıyoruz nazar değmesin zaten tüm gün işteyiz o yüzden pek görüşemiyoruz da haftada bir ancak

Saglıklı olma işi kayınpederim de var 75 yasında ama annemden saglıklı masallahı var herşeye karışmayı cok sever :)))Allah uzun ömür versin ikisine de

Back
X