- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.501
atakentten mi aldn canim uzmanlarda bugday hanimda ii bi drkıyamam canım ya sor mutlaka ilacı unutma canım,yazman iyi olmuş bende yazayım hatta şimdi, benim ikinci doktorum yok izindeymiş diye başka doktora aldım, bu üçüncü resmen inş iyidir
atakentten mi aldn canim uzmanlarda bugday hanimda ii bi dr
bazı erkekler gerçekten bizden iyi ütü yapıyolar. ben bazen kötü ütülüyorum mahsus bidaha ütületmesin diye. alıyo heryerini buruşturuyo manyak kocam. sonrada patronu bana kızıyo funda şu adamı ütüsüz yollama diye ben utanıyom ütülüyom mecburivetttt ii ettin yoksa meraktan catlardim) askim su gomlegm nerde diince yikandi utulencek diorm tmm dio utuleym diom yok yok askm zaten gycek bisuru seyim var dio. gardrobun 3 te 2 si onun gomleklere ayri bi gardrop lazm ama adam sevdgi gomlekleri istio. utu yapma dio bana e diorm su nerde bu nerde diosun ben yaparm askm dio hos benden guzel utu yapar o ayrida dun sicakta hic teklif etmedi sizin is yerinn karsisindaki terzi utu yapmio mu al gotr aksam gelir alirim ben seni dedi ugrasamam dedim otrdm yaptim
ay banada erkek dedi değişirmiki kıyafette aldımGünaydın herkese:) kiz denilen bebisimm bu ay erkek olduğunu öğrendim:))
ay banada erkek dedi değişirmiki kıyafette aldım
geçmiş olsun canım tansiyon yok değilmi sendecanım nolduk birden ya, iyiyken böyle olması kötü oldu birde dengemi sağlayamıyorum tutuna tutuna iş yapıyorum, bugün randevu aldım kendi doktorum izinliymiş başka doktora aldım randevuyu dayanamadım
hayırlı olsunhayırlı olsun kızcennnnn
:) kendimi erkeğe alıştrdımerkekse değişmez canım :)
bir kere not tutup gitmiştim çok güzel olmuştu ,yine öyle yapıcamevet yaaa onları görünce dünyamız değişiyor ama ben bugün sorucam mutlaka yazıcam hatta unutmucam hatta eşime dicem unutturma diye :)
Yaptır canım olur mu hem seni hem bebeği yenidogan tetanozuna karşı korur.doğum yapacağın hastanenin ne kadar steril olduğunu bilmiyorsun sonuçtabilmiyorum cnm, saglık ocağı yapalım dedi, benim doktorum yaptırma dedi nedenini hiç sormadım
İşte tam bu sebepten hareket hissedilince yapılıyor 20. Haftadan sonra bebek için en zararsız dönem anneye diş gibi falan müdahale yapılacaksa bu dönemde yapılır ki bebeğe başka bir sebepten birşey olursa asidan bilinmesin diye.bebeğe bir zararı kesinlikle yok tersine yenidogan tetanozuna karşı koruyorca
nim nie bebek harektleri tam hissedilirken yapilio bi sebebi varmi. bide biri olu doguma bebegn olmesne sebep oluo vs yazmisti doğruluk payi nedir
Olur canım ilk dozun 24. Haftaya kadar süresi varO kadar içten aynı amcası bak şuna dedi ki bozamadım bir an
Canım ben 20. haftamdayım. haftaya da tatile gidiyorum inş. 22. haftamda yaptırsam aşıyı olur mu ?
Bir de neden bebeğin hareketleri hissedilince yapılıyor
bende özel devlet yapıyom.ankara magnet tıpa gidiyorum fiyatı çok iyi 12 tl muayne ücreti.birde devlete gidiyomBende hafta sonu cinsiyetini öğrenince tüm sorular beynimden silindi resmen(( Sadece ilacımı sorabildim hepsini unutmuşum:)))) çarşamba günü devlete gidicem o zaman ona sorayım olmadı:)
ben hamile kaldığımdan beri kullanıyorum balık yiyemedim çünküinsallah canim allah korusun. ben bu ay dr degistirdim yeni dr soracaklarmida yazdim aklma geldkce yaziyorum. o kadn bana omega 16.haftada vericekti unuttu heralde. smdide bacaklarma cok kramp girmeye basladi oncedende cok yoruldugmda girerdi ama bu ara kendimi eskisi gbi yormuyorum ki. hemde ikisine birden girio cok canm acio
geçmiş olsun canım tansiyon yok değilmi sende
:) kendimi erkeğe alıştrdım
bir kere not tutup gitmiştim çok güzel olmuştu ,yine öyle yapıcam
Rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin inş hepimize tabiki...ben ilacımı hep 10 dk falan önceden alıyorum az mı yaniIyi geceler güzel ocak anneleri
Bende de hasimato var hatta ilk bebegimi troid yüzünden kaybettim o zamanki doktorum pek onemsememisti TSH değerini. Neyse benden size küçük bir tavsiye ilacı kahvaltıdan ne kadar önce alirsaniz o kadar emilimi güçlü olur birde mısır brokoli karnabahar lahana gibi yiyeceklerden ve tuzdan uzak durmanizi oneririm iyot tuz tüketimi hikaye benim gebelikten önce 6 larda gezinirken gebelikte birlikte önce 2 ye sonra 1,86ya iki hafta önceki olcumumdede 1.66 ya kadar düştü gebelikte 2.5 altı olması yeterli.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?