2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde disim agrimaya basladi dr a dicem. dis bebege zarar veriomus dogrumu. zararli olsa yapilmaz ama insan korkuo yinede bende yaptrmayi dusunuorm

atakentten aldım canım eminyete indirimli diye o yüzden aldım yine oradan, nilgün hanımın boşmuş birtek, aslında içim uzmanlarda kaldı gerçekten ama 62 lira muyane orada ya, atakentte 15 tl
cok iimis valla dogum ne kdra dusuo acaba.
hahaha valla benim adam kiz olacakms ters dogmus okdr becerikli senin taktik ters tepmis

oda cok ii yalovada 2500liradan asagi dogum ucreti yok. oda cok yaa.bende rentip a gidiorm baharla kardes hastaneymis dogum ucreti normali 1000 sezeryan 1300 mi neymis

ayy ne guzel aksam bende hissettm esime daha cok kucuk acsamda goremezsn dedim gorebilirmiydik bilmiorm ama benimki bi an geldi gecti tembel yavrum benim

ayy ne guzel aksam bende hissettm esime daha cok kucuk acsamda goremezsn dedim gorebilirmiydik bilmiorm ama benimki bi an geldi gecti tembel yavrum benim
benim de öyle bir an geldi geçti sonra 1 dakikadan fazla izlemişizdir hareketlensin diye piskopata bağladım acıp acıp bakıyorum napıon oglum die kendi kendime konşuuyorum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…