- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.521
kızlar kadınlar kulubünde 2016 bebek cinsiyeti var orya yzdınızmı cinsiyetinizi.bu sene erkek senesi galiba
Sorma bana gecen hafta yapıyordu bırakmadım doktoruna sormam lazım dedim birkaç gün sonra gidicem yaptırmayaBeni ebe aradı gel yapalım diye ama 20. haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum ben.herkes o zamanlar yaptırmış.
Benim doktor bana bıraktı zorunda değilsin dedi ama zararıda yok dedi her ihtimale karşı yaptırıcamKuzum ben yaptırmadım doktor yaptırma dedi, ama bu haftalarda yaptırıyorlar :)
Evet çok beklememiş oluyoruz o zaman hem devlet hem özel olunca:))) muayene ücreti de çok iyiymiş:)))bende özel devlet yapıyom.ankara magnet tıpa gidiyorum fiyatı çok iyi 12 tl muayne ücreti.birde devlete gidiyom
Günaydın cnmm gayet iyi özledik seni çokmu yoğunsun senGünaydın annecikler keyifler nasıl :)
benimde disim agrimaya basladi dr a dicem. dis bebege zarar veriomus dogrumu. zararli olsa yapilmaz ama insan korkuo yinede bende yaptrmayi dusunuormYaptır canım olur mu hem seni hem bebeği yenidogan tetanozuna karşı korur.doğum yapacağın hastanenin ne kadar steril olduğunu bilmiyorsun sonuçta
İşte tam bu sebepten hareket hissedilince yapılıyor 20. Haftadan sonra bebek için en zararsız dönem anneye diş gibi falan müdahale yapılacaksa bu dönemde yapılır ki bebeğe başka bir sebepten birşey olursa asidan bilinmesin diye.bebeğe bir zararı kesinlikle yok tersine yenidogan tetanozuna karşı koruyor
Olur canım ilk dozun 24. Haftaya kadar süresi var
cok iimis valla dogum ne kdra dusuo acaba.atakentten aldım canım eminyete indirimli diye o yüzden aldım yine oradan, nilgün hanımın boşmuş birtek, aslında içim uzmanlarda kaldı gerçekten ama 62 lira muyane orada ya, atakentte 15 tl
hahaha valla benim adam kiz olacakms ters dogmus okdr beceriklibazı erkekler gerçekten bizden iyi ütü yapıyolar. ben bazen kötü ütülüyorum mahsus bidaha ütületmesin diye. alıyo heryerini buruşturuyo manyak kocam. sonrada patronu bana kızıyo funda şu adamı ütüsüz yollama diye ben utanıyom ütülüyom mecbur
cok iimis valla dogum ne kdra dusuo acaba.
canım eşimin arkadaşı 1000 TL ye yaptırmış ama onun sanırım tanıdığı varmış, ben sormadım ne kadar olur diye ama 1500 den aşağı demezler gibi geliyor
hadi bakalim gulce geliooooooHeyecan dorukta son bir kişi kaldı bana
ben ozellikle sordum balik yiyemiorm malum mevsimi deil deim 16.haftada dedi. en son sanciyla gidince sormayi unuttum saolsn oda unuttuben hamile kaldığımdan beri kullanıyorum balık yiyemedim çünkü
Yaptır canım olur mu hem seni hem bebeği yenidogan tetanozuna karşı korur.doğum yapacağın hastanenin ne kadar steril olduğunu bilmiyorsun sonuçta
Yok canım yaptırmayacağım, doktorum istemedi ona güveniyorum, mutlaka vardır bir bildiği yoksa benim bebeğin sağlığını riske atmaz :)
o hissi ben de yaşıyorum ve kendi sırıtırken buluyorum :)Gıdıklanıyom ben ya bebiş gıdıklıyo beni içerden. Bu saattir elim göbeğimde gülüyorum.
oda cok ii yalovada 2500liradan asagi dogum ucreti yok. oda cok yaa.bende rentip a gidiorm baharla kardes hastaneymis dogum ucreti normali 1000 sezeryan 1300 mi neymis
sor canim. askerlere indrm yok mu acaba.iyimiş canım ücreti gayet, ben hatta bugün net sorayım kaç para diye doktora doğum ücretini
ayy ne guzel aksam bende hissettm esime daha cok kucuk acsamda goremezsn dedim gorebilirmiydik bilmiorm ama benimki bi an geldi gecti tembel yavrum benimKızlar bebişin hareketlerini artık net hissediyorum, hatta dün eşimle dizi izlerken resmen karnımı tepikledi, hemen karnımı açtım eşimle sessizce izledik, karnımda dalgalanma oluştu çok güzeldiii benim bebeğin eşi aşağı ve arkadaymış, bir de çok zayıf olduğumdan göründü
günaydıın çok şükür iyiyiz, sen anlat neler yapıyrsun yoksun bayadıırrrGünaydın annecikler keyifler nasıl :)
benim de öyle bir an geldi geçti sonra 1 dakikadan fazla izlemişizdir hareketlensin diye piskopata bağladım acıp acıp bakıyorum napıon oglum die kendi kendime konşuuyorum falanayy ne guzel aksam bende hissettm esime daha cok kucuk acsamda goremezsn dedim gorebilirmiydik bilmiorm ama benimki bi an geldi gecti tembel yavrum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?