- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.701
zorunlu muyuz bılmıyorum ama, yaptırmakta fayda var canım.merhaba kızlar.tetanoz aşısını yaptırmak zorunda mıyız?bilginiz var mı?
ay yazmıyodu hiçbişi. niye ya pembede çok yakışır erkeğe. kırmızıda çok güzel olur sarıda ay hepsi güzel olur. millet anlamaz diye mi pembe giydirmicen.ben 0-3 aylık olanlardan alıcam.
üzerinde yazmıyor muydu?
renge de takılma. benım erkek olsaydı her renk gıydırırdım
ılk 9 ay pembe harıc :=) hanı saç falan olmazsa
cınsıyetı anlasılsın manasında
hani saç maç olmazsa diye dedım.ay yazmıyodu hiçbişi. niye ya pembede çok yakışır erkeğe. kırmızıda çok güzel olur sarıda ay hepsi güzel olur. millet anlamaz diye mi pembe giydirmicen.
bence sen saç bandı tak çok yakışıyo kızlara. bende papyon takayım bari takacak başka bişi bulamadımhani saç maç olmazsa diye dedım.
renk sorunu bende de yok
bildiğim kadarıyla aşı bebek değil anne için. Sezeryanla doğum yapmayı düşüneler mutlaka yaptırmalı diye biiyorum.Üstelik aşının 5 yıl koruması da var.merhaba kızlar.tetanoz aşısını yaptırmak zorunda mıyız?bilginiz var mı?
ben takarım da bakalım o kafasında tutacak mı o bantıbence sen saç bandı tak çok yakışıyo kızlara. bende papyon takayım bari takacak başka bişi bulamadım
nerden anlıyorsun mesela?Slmmm teyzelerimmm nasılsınız ?? Ben cuma gününden beri annemi tepiklemeye başladım kii :))
ay önceden daha fazla hissederdim ben. şu an hiçbişi hissetmiyorum. ni ye ki?Slmmm teyzelerimmm nasılsınız ?? Ben cuma gününden beri annemi tepiklemeye başladım kii :))
di mi sıkıntı basabilir çocuğaaaben takarım da bakalım o kafasında tutacak mı o bantı
ilk 3 ay rahat rahat takarım, sonrası belkı zor olur
bazı veletler cok fenadi mi sıkıntı basabilir çocuğaaa
Sana çekerse yandık zaten. Cadı olurbazı veletler cok fena
yegenım sacında toka taktırmıyordu ordan bılıyorum
cadı olmasını istiyoruz bızdeSana çekerse yandık zaten. Cadı olur
Aynennn bende cadı olsun istiorumm annesi gbi :))cadı olmasını istiyoruz bızde
cadı olsun babasının burnundan getırsın
yerim onların popişleriniAynennn bende cadı olsun istiorumm annesi gbi :))
Artıkk ayırt edilebilio canımm yaa elini koy hissetmeye çalış :)ben de bişiler hissedıyorum ama bebek mı bagırsak hareketlerımı emın degılım işte
onu da denedım anlamadım. dün babişkosu sıvazladı elıyle karnımıA
Artıkk ayırt edilebilio canımm yaa elini koy hissetmeye çalış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?