2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen haftalarda hissediyodum pıt pıt diye. Şu an ses seda yok Paso uyuyo herhalde

Kızlar çok şükür bebeğim iyi 280gr olmuş :)) tansiyonum düşmüş bu haftalar tansiyon oynaması olurmuş ama yorma kendini dedi doktor. İlk doktorum gibi yok ya sanırım ona tekrar dönucem
dikkat etcanim kendine valla insallah bende dr aramam. o kadin beni okdr sinir ettiki ona donecegmi sanmiom ama buyukte konusmayim

Dunya kadar alıntı yapmistim kizim havuzuna kaka yapti hepsi uctu gitti :/

Simdi tiroid konusunda bildiklerimi paylasayim.
Hashimato da bildigim kadariyla vucut tiroidi tehdit görüyor o sebeple yok etmeye calisiyor.
Hopotiroidinde tirdleriniz tembel calismiyo boylece hap takviyesiyle calisitiriyoruz.
Allahima cok şükür devasiz dert vermesin.
Ben sabahlari kahvaltodan en az yarim saat once içerim. Bazen erken uyanjnca uyku arasinda icer geri uyur uyaninca kahvalti yaparim.

Benim ilk Hashimatoydu. Iyotdiywti vs yaptim hepsi fasafiso. Yiyeceklerinizden geri kalmayin hapinizi icin.

Hamilelikte surec şu sekilde işliyor.genelimizin hipo oldugunu varsayarak konusuyorum. Zaten tembel olan tiroid iki kisiye yetmiyor. Bu sebeple bebek buyudukce ihtiyac artiyor.
Ilk gebeligimde haftada 3 gun 100 4 gun 150ydi.
Doz yukselmesinden va korkmayin. Dogumdan sonra geri dusecek. Ama dogumdan sonra bi kac ay takip edilemsi gerekiyor.
Benim de normal degerim 75. Ama bu ay artacak sanirim. Bebegim iyi olsun da dedigim gibi ilaci olan bir hastalik. Buna da şükür.

vogozo cnm oncelikle gecmis olsun demek istiyorum lakin drun 2li test iyi gelmesine ragmen neden 3lu istedi anlamis değilim. Benim de ikili oldu iyi geldi dr 3lu istemedi.
Amniyiya gelince aryik nifty diye tet var zaten arkadaslarda yazmis 2bin tl civarinda sadecr anneden alınan kanla tesbit ediliyor.
Ama icimden bi ses hersey yolunda diyor üzme kendini. Enisteyi de tebrik ediyorum desteginden ötürü.

Tetanos yaptiran da var yaptirmayan da. Insanlar tetanos mikrobunun sadece metalde olduğunu düşünüyor oysa o mikrop toprakta bile olabiliyor. Ben ilk gebeligimde yaptirdim ve 5e tamamlamak üzereyim.

Aklimda bu kadar kaldı.

hihhhh

ay sosyete yaptı çocuğu daha doğar doğmaz. taç al evet kendinede al beraber takınırsınız. oğluşlar garip kalacak ya biz ne takcaz onlara yahuuuu
bizde ogluslarimiza bileklik takariz mavi. kendimizede tac uzulme kizzz leoparli don giydirelim bi biz gorerizźzźzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…