2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hımm masaallah diyelim:) ben o kadar iyi besleyemiyorum galiba yani bebeğimde sorun görünmüyor ama ben pek kilo almıyorum iştahım da pek öyle açılmış sayılmaz.. benim gibileri de var mıdır acaba aranızda?

Ben 7 kilo verdim canım 1.5 kilo aldım sonra. Kilo alınca hepsi bebeğe gitmiyo ki. Sorun yoksa sıkıntı yok. Senin kaçıncı güne denk geliyo doğum.

ocak 13 kısmetse.. benim de ilk aylar zor geçti epey, barsak sorunları yaşadım doğum sancısı ceker gibi gaz sancısı çektim 1ay sürdü nerdeyse.. 56kilo ile başladım 53e düştüm şimdi 57yim.. şimdi 1kilo mu almış saymalıyım yoksa 4kilo mu? şimdiden 8-9kilo alan arkadaşları görünce kıyaslıyodum ama sen de vermişsin mesela

1 kilo almış sayılırsın sanırım. Her bünye farklıdır kıyaslama kendini kimseyle. Doktorun bebiş sağlıklı diyosa gerisini boşver. Protein almaya çalış bolca.

Kızlar yanlis anlamayin kilolara haftalara çok takilmayin. Aslolan 40 haftadir. Dogum şekli sezeryan ise 38 + dır.

Ultrason vs bunların bilgileri yuzde yüz doğru değil. Şöyle ki benim bi arkadaşımın bebegine dr 4 kilo uzeri dedi daha 36. Haftada. Hep ilerde gidiyordu onunki. O da bu sebeple erken doğum yapmaya calisiyordu ben bunu nasil çıkaracam diye. Neyse cesitli sebeplerden doğum sezeryan ile sonuclandi. Cika çıka bebegi ne kadar çıktı? 2.600 kg

Çok takmayin. Ha ben napmistim? Paso nette arastiriyordum :)

Bi ton kitabim vardi. Okudum da okudum.
Ha kitap derken aklima gelmisken nacizane bi tavsiyem var. Dogumdan önce okuyup bitirmeniz gerektigini dusundugum bi kitap var.

Tracy hogg un kitabı
Bebek sorunlarına mucizevi çözümler.

Kac kere okudum bilmiyorum.
İsterseniz önce arastirin. Bebek uyku duzeniyle ilgili.

hadiya ay bende verdim kan strese girdim şimdi ikili testin nasıldı

2 li nasıldı iyi miydi?

vogozo kuzum hicbisey yoktur Allah in izniyle sen gönlünü ferah tut Rabbim saglikla kucagina almayi nasip edicek insallah

vogozo canim gonlunu ferah tut Allah'ın izniyle hicbirsey cikmayacaktir bu testler sadece olasilik minik yavrunu uzme ve hamileliginin tadini cikar

vogozo kendini hiç yıpratma Allahın izniyle sağlıkla doğacak inş

Canım hiç kafanı takma. Yengeme çocuk özürlü demişler sapasağlam ve okul birincişi. O yüzden ben üçlü testi yaptirmicam sadece ayrıntılı ultrason o kadar

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim :) suan daha iyiyim daha sakinim..soranlarınız için 2li testim çok düşük riskli çıkmıştı hersey yolundaydi. Şimdi mantıklı düşünmeye başlayınca ve yaptığım ufak araştırmada hiçbişey belirli değil. .Sadece belli hormonal degisklikten çıkabiliyor. Hatta ve hatta sat ve usg uyumsuzluğunda gerekli düzeltmeler yapilmadiginda da yanlış sonuçlar cikabiliyormus..16+1de gittigimde 17+4 çıkmıştı yani gelisimimiz en başından beri hep önde. .dediğim gibi ben inanıyorum ve Yaradan a siginiyorum..meleğim gayet sağlıklı ve hersey yolunda..sadece yaşamam gerekiyormuş bu süreci ve yaşadım. Yarın devlet hastanesine gidip mumkunse 3lu testi tekrar yaptiricam. Bi sonraki gün ayrıntılı ultrasona giricem..olaki sonuç benzer çıkarsa yine kaale almayacagim..sizden ricam bana değil melegime dua edin teyzeleri :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-10-18-40-38.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2015-08-10-17-53-49.webp
    89 KB · Görüntüleme: 67
merak etme hiçbir şey olmayacak.

pdf olarak ındırcem unutmadan :=)

Slm kızlar. Bebisinin hareketlerini hissedenler yazmışlar. Ben de bazı sabahlar sırtüstü yatarken pıt pıt bişeyler hissediyorum ama o bebek mi bilmiyorum bu haftada hissedilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…