- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.821
Araştırmaya başlıcammm hemennnnYa bisey
20 24 arasi cnm. Cok da gec kalma. Buyurse bebisin :)
Magnezyum verdi sadece ama pek bi faydası yokHem normal hem de bazi drlar Calcium takviyesini uygun goruyorlar. Osteocare verenler var.
Magnezyum verdi sadece ama pek bi faydası yok
Çok teşekkür ederim haklısın söylediğini araştırayım birazIki secenek var yabi dra daha gideceksin
Ya da netten biraz daha arastirip.osteocare alacaksin cnm.
Gecmis olsun.
Kalsiyum eksikliginden olabilir canimKızlar benim uzun süredir ara ara tutan aşırı bel ağrım var, belimin sağ tarafı çok ağrıyor bacaklarıma kadar iniyor ağrı,baZen yürüyemiyorum yatakta öbür tarafıma dönemiyorum herzaman değil ama ara ara yaşıyorum bu durumu aynı problemi yaşayan varmı,doktora sordum normal dedi ama bazen dayanamıyorum
Bebe toplaniyor olabilir mi?Kizlar karninin bazen bazi yerlerinde sertlesme olan varmi.doktoruma sordum normal dedi yorulunca.ama sabah kalktigimda falanda oluyo.
Bilmiyorumki canim belkide.insallah oyle biseydir.netten arastirdim bazi kasilmalar erken doguma sebep olurmus.persembe detayliya giricem o doktorada sorarim olmadiBebe toplaniyor olabilir mi?
Bende de oluyor canım telaslanicak birsey degil bence.bebek toplanıyor sonra düzeliyor. Birkaç dakika oluyor değilmi?Bilmiyorumki canim belkide.insallah oyle biseydir.netten arastirdim bazi kasilmalar erken doguma sebep olurmus.persembe detayliya giricem o doktorada sorarim olmadi
Evet canim aynen.bi sure oluyor sonra geciyor.insan herseyi merak ediyorBende de oluyor canım telaslanicak birsey degil bence.bebek toplanıyor sonra düzeliyor. Birkaç dakika oluyor değilmi?
Günaydın kızlarr. Bir yoğurt mayaladım ilk defa bu kadar katı oldu. Çok güzelllMayalayıp fırına koydum ağzı açık hiç bir şeye sarmadan. 5 saat bekletip dolaba attım. Tavsiye ederim.
Canim ben prof dr.aydan asyali biriye gidecem persembe gunu 450 tl ye anlastik ama benimkiler ikiz.koru hastanesine gittigim icin takibe ekstra indirim rica ettim.bide ankarada eyup ekici cok meshur.onuda aradim 550 dedi ikizler icin ama tek olunca daha farklidir ara istersen fiyat icingünaydın arkadaşlar çorumda yaşıyorum ve ayrıntılı ultrasyon yokmuş inanılır gibi değil iki özel hastane bir tane araştırma hastanesi var ama ayrıntılı ultrasyon yok ankarada yada samsunda olup hangi hastanede ne kadara yaptırdınız bilgi verirmisiniz çok canım sıkıldı bu arada benimde kasılmalarım oluyo dr gel nst de bakalım dedii ama bugün iyiyim pazartesi gidicem inşallah
ankara'da çok yapan yer var, Ankara'da benim gittiğim doktor servet ünsal tıp merkezinden Ali İpek, muayene ücreti 225 tl, onun dışında özel yapan yerlerde var fiyatları 400-600 arası değişiyor. Eyüp Ekici çok başarılı deniyor.günaydın arkadaşlar çorumda yaşıyorum ve ayrıntılı ultrasyon yokmuş inanılır gibi değil iki özel hastane bir tane araştırma hastanesi var ama ayrıntılı ultrasyon yok ankarada yada samsunda olup hangi hastanede ne kadara yaptırdınız bilgi verirmisiniz çok canım sıkıldı bu arada benimde kasılmalarım oluyo dr gel nst de bakalım dedii ama bugün iyiyim pazartesi gidicem inşallah
kesinlikle... bizim iki taraftada ikiz cok var herkes ogrenince tek mi. ciftmi die sormustu. saglikli olsnda 2. belki olurEvet canim normal.benim 1 haftadir su gibi geliyodu.bebislerin keseden geliyo diye korkmustum ama doktor normal dedi.zaten oluyomusta haberiniz olsun korkmayin.Allah isteyen herkese nasip etsin.mucizeninde mucizesini yasadigimi dusunuyorum.
kizZ esim hayatta ellemez midesi kalkar kibar kocacigiminCnm eşin yıkasın doğranmamışsa doğrasın rahat rahat pişir ye kimseyi beklemene gerek yok rahat ol canım çektiyse çokta bekleme yeben ilk zamanlar çok yedim mangalda tavada
evet canım gördüm bana benziyoryüzünü net gördünmü peki
Insallah canim Allah isteyen herkese versinkesinlikle... bizim iki taraftada ikiz cok var herkes ogrenince tek mi. ciftmi die sormustu. saglikli olsnda 2. belki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?