2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Meyvenin de fazlası çok kilo yapıyormuş, ben de seviniyordum meyve yiyorum, hem bebişe yarıyor hem kilo almıyorum diye, 1 ayda 4 kilo almışım, inanamadım görünce.. doktor da meyveyi de abartmıycaksın, mesela karpuzu en fazla 2 ince üçgen dilim yiyebilirsin dedi, kiraz 10-12 adet fln yiyebilirsin dedi, ben bi oturuşta yarım kilo yiyodum sanırım

aynen öyleymiş ama durduramıyordum kendimi sürekli meyve alıyorduk o ara.. kiraz öyleymiş evet.ama ben karpuza dayanamam ki. bir dilim diyorlar yiyin diye bir dilim benim için hani önce kesiyoruz ya dilimlemeden işte

aynen ya ben de sürekli açım ama sadece canım ne cekerse sürekli makarna patates kızartması kumpir yiyesim var anlamadım minnak bir obez mi doguracağım yoksaaa
evet benimde hep zararlı şeyler çekiyor canım nette de öyle yazıyor hamileyken çekermiş hep zararlı şeyler

Yaşın da genç daha, bence iyice araştırı

Çok sevindim canım, Allah gönlüne göre verdi, hayırlı olsunn
Sağol canım çok şükür hayırlı evlat olsunlarda gonlumdeki kızdı tabi
ay sosyete yaptı çocuğu daha doğar doğmaz. taç al evet kendinede al beraber takınırsınız. oğluşlar garip kalacak ya biz ne takcaz onlara yahuuuu
Sende oğlunun pipisine kurdele tak
nasılda istiyor mussun
öğrenır öğrenmez magazalara dandın
Bende istiyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Çok heyecanlandım.oglumda gömlek pantolon görmekten gına gelmişti.

canım nasıl besleniyorsun? ben bikaç gün hep kuru beslendim.öyle denk geldi.hemen sıkıştı benimde bir günlük.bu sabah diyet ekmek yedim çavdarlı lifli..kurtuldum. akşamada sadece çorba içicem
Ben herşeyi yemeye çalışıyorum bol sıvı tüketiyorum ama genede bu ilaçtan sonra kabızlık benim için kaçınılmaz son galibasabah ılık su içtim aç karna umarım bende senin gibi hemen toparlarım

Çiğ badem kuru üzüm falan götür yanında hem gebelik için faydalı hem de senin açlığını bastırır öğlen yemeğine kadar idare eder bebişin de

ekmek yememek lazım iştee..evde yemek yapamayınca zor oluyor ekmeksiz bişiler yemek dışarda..bu sıcakta zaten yapasım yokki.. ama veririm ben kiloları.protein diyeti+spor.o konuda iyiyim
Kesinlikle ekmek yemeyince doyduğumu anlamıyorum, al işte sabah az yedim şimdi acıktım... Aslında bende veririm kendime güveniyorum ama ne bileyim yine de kadar az kilo alsam iyidir yani:))) Bana doktor meyveyi de abartma dedi sonuçta onların içinde de şeker var :))

Günaydın kızlarrrr Ya özledim buraları kaç gündür giremeyince.Epey bir sayfa birikmiş ancak oku oku bitirdim.
Haberler sizde gelişmeler nasıl ?Mutlu mutlu haberler verin büyümüş mü prensler prensesler

içme canım o zaman ilacı çok kötü bişimiş bu ya anlıyorum seni.dr una sor aynı tarz ilacın daha farklısını versin mutlaka vardır

İkiside evde var ama yüzüne bakan yok nerde zararlı şeyler var onları canım istiyor( Çiğ badem acı ya yiyemiyorum, bende herşeye bahane üretiyorum bebişler için yicez artık biraz üzüm biraz badem dengeyi kurcaz:))

kizalr yaa dana cigeri yememiz ellememiz bebekte leke mi yaparmis. bilgisi olan varmi
ben izinsiz yediğin şey leke yapar diye biliyorum.

benimde ara öğünlerim genelde meyvedir. ama ben çok yiyemiyorum. tıkanıyorum hemen. şimdiye kadar kilosuz geldim ama bakalım.

günaydınlar cümleten herkese.
ve yine birşey sorayım.
bu ayın başında gitmiştik doktora ve bizi yine bu ayın 25 çağırdı. bebeğin zekasına bakacağız dedi. ama nasıl bakacak demedi.
size böyle birşey dedi mi doktorunuz...
ayın 25inde tam 4 ayımız dolmuş oluyor. benim doktor hem hafta hem ay olarak dolmasına bakıyor anladığım kadarıyla. çünkü 3. ayımız bayramda doluyordu. bize yine 25inden sonra tam rahatlarsın demişti. benim son adet tarihim 24 nisanda.

pinkperest Napıo yakısıklı oğlusun canımcım Büyümüstr ,doktor kontrolun yakın mıydı ,ben 30 unda gittim 3 eylül de de detaylı ultrasonum var ,daha yıllar var gibi

evet bende bazen dayanamıyorum cidden çok acıkıyorum.şu an bişiler atıştırasım var zaten benimde ama dediğin gibi ne kadar azalırsak o kadar iyi.evet bende azalttım meyveyi

Oy kızlar rüyamda doğum yapıyordum, anamm bir yaramaz oğlum var ki, anlatamam cup cup emiyordu beni sıpa :) Annem yardım ediyordu bana, bebişin işi gücü yaramazlıktı :)) Beşikte durduramıyorduk dönüyor kalkmaya çalışıyor üstünü açıyordu sıpam :))) Allah'ımmm sağlıkla bir alsaydık artık kucağımızaaa yaaaaaaaaa

Evlat hasreti çekiyorum resmen, mıncıklamak istiyorummm meleğimi

aynen ya ben de sürekli açım ama sadece canım ne cekerse sürekli makarna patates kızartması kumpir yiyesim var anlamadım minnak bir obez mi doguracağım yoksaaa
bende makarnayi normaldede severdim smdi hergun olsa yerim. bide esim degisik yapio hepten oturup bi tencereyi yiyesim gelio

cok tuzlu yiomusun canim. bende 4 ayda 4 kilo almistim bakalim bu ay kac kilo almisim dr degistirdim tarti insallah farkli gostermiodur. ilk baslardada dr um tartmamisti evdekine gore gidiorm artik muamma kac kilo aldigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…