- 12 Eylül 2014
- 69
- 39
- 8
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.861
ya aynen öylebende bugün biraz kıfafet bakayım dedim oğluma. girdim mağazaya 2 raf erkek 12 raf kız elbisesi. gözüm hep onlara kaydı. bide anlayamadım hangisi büyük hangisi küçükdoğurunca bakmak lazım.
anlamadım hiçbişey yaaaama ben ödemden şüphe ediyorum. ayaklarımda çok şişiyor çünkü.. meyve de kilo yapıyor olabilir.düşün hiç çıkarmadım hep meyve yedim ama o kadar çokki yemek yiyemiyordum meyve yiyordum. ben meyvede almadım yanıma.inan yanıma bişeyler taşımaktan yoruldum. canım sıkıldı artık.su içiyorum bende işyerinde 2 lt falan.
Yok canım akşam düğünümüz vardı bol bol oynadık kızımla.biraz oynak olsun dedim
Meyvenin de fazlası çok kilo yapıyormuş, ben de seviniyordum meyve yiyorum, hem bebişe yarıyor hem kilo almıyorum diye, 1 ayda 4 kilo almışım, inanamadım görünce.. doktor da meyveyi de abartmıycaksın, mesela karpuzu en fazla 2 ince üçgen dilim yiyebilirsin dedi, kiraz 10-12 adet fln yiyebilirsin dedi, ben bi oturuşta yarım kilo yiyodum sanırım
evet benimde hep zararlı şeyler çekiyor canımaynen ya ben de sürekli açım ama sadece canım ne cekersesürekli makarna patates kızartması kumpir yiyesim var anlamadım minnak bir obez mi doguracağım yoksaaa
Ben cumartesi gittim doktora 15 gun icinde yaptir dedi 18-19. haftalar yapilmasi iyiymisHayır vermedi 20 21 de falan dusundum ben ama bugun sorayım dimi
Sağol canım çok şükür hayırlı evlat olsunlarda gonlumdeki kızdı tabiYaşın da genç daha, bence iyice araştırı
Çok sevindim canım, Allah gönlüne göre verdi, hayırlı olsunn
Sende oğlunun pipisine kurdele takay sosyete yaptı çocuğu daha doğar doğmaz. taç al evet kendinede al beraber takınırsınız. oğluşlar garip kalacak ya biz ne takcaz onlara yahuuuu
Bende istiyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Çok heyecanlandım.oglumda gömlek pantolon görmekten gına gelmişti.nasılda istiyor mussun
öğrenır öğrenmez magazalara dandın
Ben herşeyi yemeye çalışıyorum bol sıvı tüketiyorum ama genede bu ilaçtan sonra kabızlık benim için kaçınılmaz son galibasabah ılık su içtim aç karnacanım nasıl besleniyorsun? ben bikaç gün hep kuru beslendim.öyle denk geldi.hemen sıkıştı benimde bir günlük.bu sabah diyet ekmek yedim çavdarlı lifli..kurtuldum. akşamada sadece çorba içicem
Çiğ badem kuru üzüm falan götür yanında hem gebelik için faydalı hem de senin açlığını bastırır öğlen yemeğine kadar idare eder bebişin deCanım bende akşamları tıka basa dolmuş gibi hissediyorum kendimi ama şimdi 2 saat önce kahvaltı yapmama rağmen yine acıktım şimdi böyle olunca iş yerinde ne yicem ben(( Valla iyi dayanıyorsun kaç kilo aldın ki sen?
Kesinlikle ekmek yemeyince doyduğumu anlamıyorum, al işte sabah az yedim şimdi acıktım... Aslında bende veririm kendime güveniyorum ama ne bileyim yine de kadar az kilo alsam iyidir yani:))) Bana doktor meyveyi de abartma dedi sonuçta onların içinde de şeker var :))ekmek yememek lazım iştee..evde yemek yapamayınca zor oluyor ekmeksiz bişiler yemek dışarda..bu sıcakta zaten yapasım yokki.. ama veririm ben kiloları.protein diyeti+spor.o konuda iyiyim
Ben herşeyi yemeye çalışıyorum bol sıvı tüketiyorum ama genede bu ilaçtan sonra kabızlık benim için kaçınılmaz son galibasabah ılık su içtim aç karnaumarım bende senin gibi hemen toparlarım
Çiğ badem kuru üzüm falan götür yanında hem gebelik için faydalı hem de senin açlığını bastırır öğlen yemeğine kadar idare eder bebişin de
İkiside evde var ama yüzüne bakan yok nerde zararlı şeyler var onları canım istiyorBen herşeyi yemeye çalışıyorum bol sıvı tüketiyorum ama genede bu ilaçtan sonra kabızlık benim için kaçınılmaz son galibasabah ılık su içtim aç karnaumarım bende senin gibi hemen toparlarım
Çiğ badem kuru üzüm falan götür yanında hem gebelik için faydalı hem de senin açlığını bastırır öğlen yemeğine kadar idare eder bebişin de
ben izinsiz yediğin şey leke yapar diye biliyorum.kizalr yaa dana cigeri yememiz ellememiz bebekte leke mi yaparmis. bilgisi olan varmi
benimde ara öğünlerim genelde meyvedir. ama ben çok yiyemiyorum. tıkanıyorum hemen. şimdiye kadar kilosuz geldim ama bakalım.Meyvenin de fazlası çok kilo yapıyormuş, ben de seviniyordum meyve yiyorum, hem bebişe yarıyor hem kilo almıyorum diye, 1 ayda 4 kilo almışım, inanamadım görünce.. doktor da meyveyi de abartmıycaksın, mesela karpuzu en fazla 2 ince üçgen dilim yiyebilirsin dedi, kiraz 10-12 adet fln yiyebilirsin dedi, ben bi oturuşta yarım kilo yiyodum sanırım
evet bende bazen dayanamıyorum cidden çok acıkıyorum.şu an bişiler atıştırasım var zaten benimdeKesinlikle ekmek yemeyince doyduğumu anlamıyorum, al işte sabah az yedim şimdi acıktım... Aslında bende veririm kendime güveniyorum ama ne bileyim yine de kadar az kilo alsam iyidir yani:))) Bana doktor meyveyi de abartma dedi sonuçta onların içinde de şeker var :))
ayy gunluk ped koyuyorum valla koymasam olmazki. evdeyken pecete koyodum smdi iste pecete kaydimi vs surekli rahatsiz eder die gunluk ped koyuyorum. eve gidince cikariorum.benimde var
bende makarnayi normaldede severdim smdi hergun olsa yerim. bide esim degisik yapio hepten oturup bi tencereyi yiyesim gelioaynen ya ben de sürekli açım ama sadece canım ne cekersesürekli makarna patates kızartması kumpir yiyesim var anlamadım minnak bir obez mi doguracağım yoksaaa
cok tuzlu yiomusun canim. bende 4 ayda 4 kilo almistim bakalim bu ay kac kilo almisim dr degistirdim tarti insallah farkli gostermiodur. ilk baslardada dr um tartmamisti evdekine gore gidiorm artik muamma kac kilo aldigim.anlamadım hiçbişey yaaaama ben ödemden şüphe ediyorum. ayaklarımda çok şişiyor çünkü.. meyve de kilo yapıyor olabilir.düşün hiç çıkarmadım hep meyve yedim ama o kadar çokki yemek yiyemiyordum meyve yiyordum. ben meyvede almadım yanıma.inan yanıma bişeyler taşımaktan yoruldum. canım sıkıldı artık.su içiyorum bende işyerinde 2 lt falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?