- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.841
Aaa canım merhaba bende sungurludayım evet ayrıntılı ultrason için bende ankaraya gitcem ama hangi hastane bilmiyorum yarın söyleyecek büyük ihtimal doktorum... Kasılmaların içinse inşAllah önemli birşey yoktur canım benim...günaydın arkadaşlar çorumda yaşıyorum ve ayrıntılı ultrasyon yokmuş inanılır gibi değil iki özel hastane bir tane araştırma hastanesi var ama ayrıntılı ultrasyon yok ankarada yada samsunda olup hangi hastanede ne kadara yaptırdınız bilgi verirmisiniz çok canım sıkıldı bu arada benimde kasılmalarım oluyo dr gel nst de bakalım dedii ama bugün iyiyim pazartesi gidicem inşallah
canım nasıl besleniyorsun? ben bikaç gün hep kuru beslendim.öyle denk geldi.hemen sıkıştı benimde bir günlük.bu sabah diyet ekmek yedim çavdarlı lifli..kurtuldum. akşamada sadece çorba içicemSorcam bakalım doktora ben bol sıvı tüketiyorum incir kayısı falan yiyorum ama bu ilaç beni hep böyle yapıyo
benimde varoyyy masallah annesiii. bende cok istiodum ikizim olsn ama kismet. benimde bugn dikktmi cekti akntim ne cok artti dedim nornalmis demek
ekmeği kestim kızlar. çok yıyordum
en cok kıloyu ben aldım sanırım
en son 6 ydı galıba
Hahahah canımmm gaz yokken tokken herşey stabilken dinlemeyi dene bir desweetgiirl sırt üstü yattım Göbek deliğimin üstüne koydum elimi garç gurç sesler geliyo sanırım acıktım
Canım bende akşamları tıka basa dolmuş gibi hissediyorum kendimi ama şimdi 2 saat önce kahvaltı yapmama rağmen yine acıktım şimdi böyle olunca iş yerinde ne yicem bencanım nasıl besleniyorsun? ben bikaç gün hep kuru beslendim.öyle denk geldi.hemen sıkıştı benimde bir günlük.bu sabah diyet ekmek yedim çavdarlı lifli..kurtuldum. akşamada sadece çorba içicem
Benimde 2 hafta önce 6 idi şimdi bilmiyorumHayır hayır ben aldım, en son 8'dim
benimde oluyooooKizlar karninin bazen bazi yerlerinde sertlesme olan varmi.doktoruma sordum normal dedi yorulunca.ama sabah kalktigimda falanda oluyo.
Kizlar bugun kontrolumuz vardi kizlarim 21 cm olmus.biri 333 gr, digeri 295.suanlik bi sikinti gorunmuyo cok sukur.persembe detayliya girecem.bu arada su gibi akintisi olanlar korkmasin bu aylarda olabilirmis.
Yok canım calıştırmadım fırını. Sadece içine koydum zaten süt ılık ya fırını ılıtıyor içinde beklerken.bende yapıcam bu hafta fırına koydum derken fırını açtın mı canım
bende akşamları aynen öyle oluyorum.karnım geriliyor semsert oluyor.şişkinlik böyle midemde baskı hissediyorum.bu yeni başladı.sabahları dediğin gibi acıkıyorum ama bi ara fazla aldım şimdi dikkat etmem gerekiyor.toplamda 6-7 falan aldım.birden bire oldu anlamadım bişey..bir aydır almamışım ama..ben mide bulantısı olduğunda bile kilo aldım hiç yemeden nasıl oldu anlamadım cnm..sadece meyve yiyordum. iş yerinde zor oluyor.ama napiim dün poça çekti canım yedim.bugün az yeme günümCanım bende akşamları tıka basa dolmuş gibi hissediyorum kendimi ama şimdi 2 saat önce kahvaltı yapmama rağmen yine acıktım şimdi böyle olunca iş yerinde ne yicem ben(( Valla iyi dayanıyorsun kaç kilo aldın ki sen?
Bende toplamda 5 kilo aldım ki bulantılarımın olduğu dönemde kilo vermiştim birde ben üstelik... Seninde ilginç olmuş bulantın olmasına rağmen kilo alman:))) Ben şuan inanılmaz acıktım su içiyorum habire yok fayda etmiyor:)) yanıma meyve getirdim onu yiyeyim bari umarım biraz olsun bastırır yoksa öğleyi göremeyeceğim bu gidişle:))bende akşamları aynen öyle oluyorum.karnım geriliyor semsert oluyor.şişkinlik böyle midemde baskı hissediyorum.bu yeni başladı.sabahları dediğin gibi acıkıyorum ama bi ara fazla aldım şimdi dikkat etmem gerekiyor.toplamda 6-7 falan aldım.birden bire oldu anlamadım bişey..bir aydır almamışım ama..ben mide bulantısı olduğunda bile kilo aldım hiç yemeden nasıl oldu anlamadım cnm..sadece meyve yiyordum. iş yerinde zor oluyor.ama napiim dün poça çekti canım yedim.bugün az yeme günümçok mangal yaptık birde valla akşamları hiç ekmek yemedim düşün korkudan yoksa 30 kilo alırdım
anlamadım hiçbişey yaaaBende toplamda 5 kilo aldım ki bulantılarımın olduğu dönemde kilo vermiştim birde ben üstelik... Seninde ilginç olmuş bulantın olmasına rağmen kilo alman:))) Ben şuan inanılmaz acıktım su içiyorum habire yok fayda etmiyor:)) yanıma meyve getirdim onu yiyeyim bari umarım biraz olsun bastırır yoksa öğleyi göremeyeceğim bu gidişle:))
Evet artık bende kesicem akşamları ekmeği hem rahatsız ediyor hemde boşu boşuna kilo yani :))) Birde böyle deneyelim bakalım
Canim sen artik ayrintili ultrason yaptirabilirsin doktorun tarih vermemismiydiAraştırmaya başlıcammm hemennnn
Bende toplamda 5 kilo aldım ki bulantılarımın olduğu dönemde kilo vermiştim birde ben üstelik... Seninde ilginç olmuş bulantın olmasına rağmen kilo alman:))) Ben şuan inanılmaz acıktım su içiyorum habire yok fayda etmiyor:)) yanıma meyve getirdim onu yiyeyim bari umarım biraz olsun bastırır yoksa öğleyi göremeyeceğim bu gidişle:))
Evet artık bende kesicem akşamları ekmeği hem rahatsız ediyor hemde boşu boşuna kilo yani :))) Birde böyle deneyelim bakalım
aynen ya ben de sürekli açım ama sadece canım ne cekerseBende toplamda 5 kilo aldım ki bulantılarımın olduğu dönemde kilo vermiştim birde ben üstelik... Seninde ilginç olmuş bulantın olmasına rağmen kilo alman:))) Ben şuan inanılmaz acıktım su içiyorum habire yok fayda etmiyor:)) yanıma meyve getirdim onu yiyeyim bari umarım biraz olsun bastırır yoksa öğleyi göremeyeceğim bu gidişle:))
Hayır vermedi 20 21 de falan dusundum ben ama bugun sorayım dimiCanim sen artik ayrintili ultrason yaptirabilirsin doktorun tarih vermemismiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?