2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa canım merhaba bende sungurludayım evet ayrıntılı ultrason için bende ankaraya gitcem ama hangi hastane bilmiyorum yarın söyleyecek büyük ihtimal doktorum... Kasılmaların içinse inşAllah önemli birşey yoktur canım benim...

Sorcam bakalım doktora ben bol sıvı tüketiyorum incir kayısı falan yiyorum ama bu ilaç beni hep böyle yapıyo
canım nasıl besleniyorsun? ben bikaç gün hep kuru beslendim.öyle denk geldi.hemen sıkıştı benimde bir günlük.bu sabah diyet ekmek yedim çavdarlı lifli..kurtuldum. akşamada sadece çorba içicem

canım nasıl besleniyorsun? ben bikaç gün hep kuru beslendim.öyle denk geldi.hemen sıkıştı benimde bir günlük.bu sabah diyet ekmek yedim çavdarlı lifli..kurtuldum. akşamada sadece çorba içicem
Canım bende akşamları tıka basa dolmuş gibi hissediyorum kendimi ama şimdi 2 saat önce kahvaltı yapmama rağmen yine acıktım şimdi böyle olunca iş yerinde ne yicem ben(( Valla iyi dayanıyorsun kaç kilo aldın ki sen?

Kızlarr benim kasılma sabah oluyor yani yatakta acaba geceden sabaha gareketsiz kaldığımız içinmi

Kızlaarrrr herkese günaydın merhabalar 2014 mart anneleri grubundaydım çok şeyler öğrendim burdan şimdi nasip 2.bebişe 2016 ocak annesi olucam bu lafi hiç sevmem ama aramzda kalsın kazamı oldu diyolar hayır diyorum ama evet olddu beklemiyodum :) kızımda cok sorunlu agrılı bi hamilelik geçirdim bunda nispeten daha iyiyim inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız evlatlarımızı.

Kizlar bugun kontrolumuz vardi kizlarim 21 cm olmus.biri 333 gr, digeri 295.suanlik bi sikinti gorunmuyo cok sukur.persembe detayliya girecem.bu arada su gibi akintisi olanlar korkmasin bu aylarda olabilirmis.

Benim de var yaa, doktora soracaktım hatta, çok sinir bozucuuu..

Bu arada maşallah bebişlerine

bende akşamları aynen öyle oluyorum.karnım geriliyor semsert oluyor.şişkinlik böyle midemde baskı hissediyorum.bu yeni başladı.sabahları dediğin gibi acıkıyorum ama bi ara fazla aldım şimdi dikkat etmem gerekiyor.toplamda 6-7 falan aldım.birden bire oldu anlamadım bişey..bir aydır almamışım ama..ben mide bulantısı olduğunda bile kilo aldım hiç yemeden nasıl oldu anlamadım cnm..sadece meyve yiyordum. iş yerinde zor oluyor.ama napiim dün poça çekti canım yedim.bugün az yeme günüm çok mangal yaptık birde valla akşamları hiç ekmek yemedim düşün korkudan yoksa 30 kilo alırdım

Bende toplamda 5 kilo aldım ki bulantılarımın olduğu dönemde kilo vermiştim birde ben üstelik... Seninde ilginç olmuş bulantın olmasına rağmen kilo alman:))) Ben şuan inanılmaz acıktım su içiyorum habire yok fayda etmiyor:)) yanıma meyve getirdim onu yiyeyim bari umarım biraz olsun bastırır yoksa öğleyi göremeyeceğim bu gidişle:))
Evet artık bende kesicem akşamları ekmeği hem rahatsız ediyor hemde boşu boşuna kilo yani :))) Birde böyle deneyelim bakalım

anlamadım hiçbişey yaaa ama ben ödemden şüphe ediyorum. ayaklarımda çok şişiyor çünkü.. meyve de kilo yapıyor olabilir.düşün hiç çıkarmadım hep meyve yedim ama o kadar çokki yemek yiyemiyordum meyve yiyordum. ben meyvede almadım yanıma.inan yanıma bişeyler taşımaktan yoruldum. canım sıkıldı artık.su içiyorum bende işyerinde 2 lt falan.

ekmek yememek lazım iştee..evde yemek yapamayınca zor oluyor ekmeksiz bişiler yemek dışarda..bu sıcakta zaten yapasım yokki.. ama veririm ben kiloları.protein diyeti+spor.o konuda iyiyim

aynen ya ben de sürekli açım ama sadece canım ne cekerse sürekli makarna patates kızartması kumpir yiyesim var anlamadım minnak bir obez mi doguracağım yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…