- 8 Haziran 2015
- 106
- 65
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.241
Al tatlımKizlar hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili okudugunuz kitaplar var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum
evet canım Allahtan balıgın alternatifi var ama yumurtada yıyemıyorum ben ,herseyın alternatıfı var ama yumurtanın yok ,günde 1 defa yemen gerekıyo diye kızdı doktor :)
Aranızda kilo almayan bir ben mi varım ::)) 72 yle hamile kaldım kusmaktan 6 kılo verdım su an 68 im doktorum dedı 20 haftadan sonra alırsın kıloyu dıkkat etmen lazım dedı zaten pek bırsey yıyemıyorum yıyemedıgım halde bebısım gayet saglıklı hatta 1 hafta onden gıdıyormus maşallah ::))
Muhakkak ye. Bende yiyemiyordum ama pul biber, tuz, limon ile ancak kokusunu yok edip yiyorum. Gebelik çatlaklarını bile önlüyormuş
Bak vitamin ilaçları da kilo yapıyor olabilir haklısın ama ben ekmek çok tüketiyorum bu yüzden benm sorunum çok iyi biliyorum çünkü önceden de ekmeğe yüklenince hemen kilo almaya başlıyordum dikkat etmem lazım en azından akşamları :)) Zaten doğuma kadarını düşünemiyorum bile ben:))
ciddimisin , ah ben bu yumurtayı napıcam bilmıyorum . cocuklugumdan berı kokusundan bile tiksinirim . hele bu sıcaklarda hiç cekılmıyor
yatıp dinlenmen gerekiyor canım hareketi azaltmalısın.bacaklarının altına yastık koy .Kızlar yaa, bugün hafif kahverengi lekelenmem oldu yine , arada oluor en son 1 hafta önce 1 gün azıcık olmuştu bir damla.
Bugün doktoruma yazdım durumu , ilaç kullanmalımıyım gelmeli miyim diye, "yok birşey kullanma bir sonraki kontrolde bakarız " dedi .
Ne dersinz ,kötü bişey yoktur di mi ,yani umarım ..İleriki haftalarda lekelenme falan diye araştırıyorum nette bulamadım da birşey
ahahahah aynen dün akşam yemeğe davetliydim bugün çok az yedim zaten sen yazdıkça iştahım kapandı:)) değil mi hergün bi hortlatıyoruz... Ağız tadıyla da bişey yedirmiyoruz:)))
Bende az yedim bugün:))) hatta hiç acıkmadım bile neyse kendi kendime diyeyim bari....ahahahah aynen dün akşam yemeğe davetliydim bugün çok az yedim zaten sen yazdıkça iştahım kapandı
Bir de ben hala ogluşuma hastane çıkış seti beğenemedim pinkperest almıştı sanırım başka var mı alan
MaşAllah canım çok tatlı tulumu güle güle giysinler dicem yanlış anlamadım sanırım ikizler... :))) Tam kışlık bizim bebişlere göre... Ben henüz bişey almadım ama tabi indirime denk gelirsem bende alırım... Ahh sevilmez mi yaaa içinde hayal ettikçeeeEki Görüntüle 1604482
Ben aldım iki tane oğluşuma, biri nazar boncuklu diğeri denizci temalı 10'lu set, aziz bebe diye bir markanın ürünü şu büyük bebek mağazalarından, bir de ekte gönderdiğim tulumu aldım 0-3 aylık yumuşacık bir şey kalında :)
Bir de travel set aldık, biraz erken mi oldu bilmiyorum ama indirim vardı aldım gittii
Bana kalsa her şeyi tek çıkışta alırım bakıp bakıp seviyorum şimdi miniminiciklerrr
Kizlar hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili okudugunuz kitaplar var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kızlar bacağımın üst bölgesinde ve ayak bileğimde kılcal damarlarım çıkmaya başladı.. Acaba ilerleyen zamanda varis oluşur mu? Bu aralar baya yoruldum o yüzden mi oldu ki sizde de öyle bir durum var mı?
Kizlar ben geldim bende kilo alamiom ama isin komigi doktor bana hic ilac vermedi degerlerin iyi dedi vitamin aliyodum imom onuda biraktik gidalardan al dedi kilo almadim bebis 250gramdi ben kilo almak istiyorum cunku 40kusur kilo 1.70 boyum var hamile olduguma kimse inanmiyo gecen kuaforume gittim nasilsin gulum kizimiz nasi dedi orda kadinda dedi kizin mi var oglumuza alalim oglanda 4yasinda var orda bende evet karnimda dedim saka yapiyosun hamile misin dedi erken belli olmus dedi olur olmaz anlamisin cinsiyeti dedi ben 4 aylik hamileyim deyince kadim sok oldu moralimi bozdu nasi olur cok zayif hasta olmasin fln fln pis kadin kaka kadin demi kizim :))
Immm balık çok severim çok yeyip de ondan da tiksinmem umarım:)))yakında balık mevsimi açılır
ayak bileğimde minicik oldu benimde evet hep hareketteyim
doktorum dedi o günden itibaren de yiyorum. protein eksikliğinde çabuk çatlak oluşuyormuş. Burnunu tut hoop yut
bende karabiber dokup yiyorum. catlaklari onledgni okumustum. ilk zamanlar cok yedim ama şimdi sabah ise giderken zor gelio hafta sonu yiyorun bende burnumu kapatıpMuhakkak ye. Bende yiyemiyordum ama pul biber, tuz, limon ile ancak kokusunu yok edip yiyorum. Gebelik çatlaklarını bile önlüyormuş
Aynen bitanem milletin agzi torba degil vallakaka kadın boşver sen onu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?