2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sinir oluyorum oyle tiplere sanki bir tek cok kilo alanlar saglikli cocuk dogurabiliyor. 20 kg alinca cocuk 3.5 kg dogacak diye bir garanti yok. Saglikli olduktN sonra takma. Bende bir ara takiyordum zayifim falan diye ama saglikliyim hic bir vitamin eksigim yok, bebek saglikli.. Ne guzel iste fit anne olacaz :)

Yaa bencede takilcak bi durum degil.bebek zaten vitaminini aliyo her halukarda.hem zayiflarin daha guzel sutu oluyo.ben biraz kilolu basladim hep zayiflayip hamile kalmak vardi aklimda ama kismet olmadi.saglikli olsunlarda kiloymus baska biseymis umrumda degil

canım cepte kayıtlı yarın atarım listeyi.

İ
Ben okuyorum canim adi bebeginizi beklerken sizi neler bekler
Ilk hamileliğimde bende o kitabı okumuştum. Bebeğim doğunca fark ettim ki; hiçbirşey o kitapta yazdığı gibi değilmiş!!!
Bebeğin sakinleşmesi ve uykusu ile ilgili Yazılanların hiçbiri işe yaramadı(Belki de benim beceriksizliğim).
Bebiş zaten kendi düzenini kendi oluşturuyor. Anneye de zamanla Bebeğini tanıyıp onun istekleri doğrultusunda davranmak kalıyor ( bence öyle).

Aynen kuzucum su boyle gorunce yaa hamile misin diyenlere ayri sinir oluyorum aynen kuzum haklisin..benim arkadas 40kiloyla hamile kaldi 50kiloyla dlgurdu kizi 3bucuk kilo ayrica normal dogum ayrica sutude var bu isler sans isi ins bebeklerimiz saglikli olur

Yok canım yaa, boyutuyla hiçbir olayı yokmuş süt olayının, şaka yapıyorumm, beslenmene dikkat ediceksin bir de bol bol emzireceksin o zaman çoğalıyomuş sütler
inşallah öyle olur.anneme çekmem o konuda doktor anneme seninki süt memesi değil 3 ay yine iyi emzirmişsin demiş.Benim korkum ondan yoksa senin yazdığından değil canım

Kasik agriyan arkadaslar biz esimle egzersiz yapiyoz iyi geliyo sorun olmayacagini bilsem cekerdimde kameraya..bakim simdi ben yatiyom esim bacaklarimi tutuyo hafif kaldiriyo bukuyo ve ileri geri hareket ettirip yavas hareket ettiriyo rahatliyom..

kızlar bunları takmayın.ne güzel zayıfsınız bu ay istemesenizde göbüşler çıkacak üzmeyin kendinzi .Fesatlıktan hep bunlar.Herkesin bünyesi bir değil

kızlar bunları takmayın.ne güzel zayıfsınız bu ay istemesenizde göbüşler çıkacak üzmeyin kendinzi .Fesatlıktan hep bunlar.Herkesin bünyesi bir değil
Yok kuzum inan zayif olmak iyi degil yani cok zayif olmak benim gitmedigim diyetisyen kalmamisti kilo almak icin igne yedim ama alamadim biturlu yedikce midem bulandi bide benim vucudum alerjik reaksyn gosteriyo doktor bana dedi cok zayif birinin kilo almasi kilosu fazla olan birinin kilo vermesinden daha zormus Allah bizi normal kilolara getirsin insallah :))

Ben çok üzgünüm bugün. Diyetisyenime gittim. Toplamda 8 kilo verdim hamile kaldığımdan beri. 5 kilo daha vereceksin dedi. Meyveyi kesti. Domates salatalığa devam. Bu nasıl hamilelik ya . Değilse insülin vurmak zorundaymışım kendime buda Kalıcı olabilirmiş. Günlük 4 litre su ve bol nohut, kurufasüyle ve balık yiyip demiri yükseltcez. Kızlar ben gibi olmayın hamur işi ve tatlıya son verin.

evet daha zor.Bırak zyıf ol sağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil .Kadınlar arasında vardır fesatlık zayıf olursun çok zayıfsın diye eleştirilirsin.Kilolu olursun şişmansın derler.Normal kiloda olursun ya popona mana bulurlar yok beline vs...bu tarz eleştiriler bitmez.O yüzden düşünmiyeceksin seni seven sevmiş.Sağlığın sıhatin yerinde gerisin geç

bence sen başka bir diyetisyene git.çünkü hamilelikte kilo verdirmek diye birşey yok sağlıklı değil.Yemene dikkat edersin tabi ama hel bu aylardan sonra zayıflama mantıksız bence başka birinle daha görüş bana mantıksız geldi.Bende diyetisyenimle konuşmuştum kilo vermek yok kilo alımını kontrol altına alı8rız demişti.tabi benim sıkıntılı olduğu için diyetisyene gidemedim.Bir çok şeker hastası doğum yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…