2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

4 lt su mu
ben haftada bi balık yemeye başladım.
çok mu yıyordun hamur ve tatlıyı?

Kuzum testlerde kolestrol yüksek çıkıyo ama. Hamilelikten önce nasıl yediysem artık Vücudu arındırmamız Lazım diyo. Bakalım

Evet yaa, cok var oyle ornekler benim de bildiğim.
Inşallah canım

Yaaa kiyamamm canim.hamilelikte diyette ne zor alakasiz seyleri yemek isterken.ama saglikli olsunda bebis iradene sahip cikican mecburen.Allah yardimcin olsun

Benim doktorum hiç bi ilaç vermedi hala folik asit bile kullanmıyorum. Bu hafta doktora gidip bi sorcam acaba kan ilacı falan verir mi

aaaa

nasıl vermedi ya? hamile kalmadan üç ay önce folik asit için diyorlar.. değerlerini ölçtü mü peki? belki ihtiyacın olmadıgna öyle karar vermiştir..bizimkiler de dayıyor vitamini

birtek kan ilacı kullanıyorum. benim dr um vitaminleri önermedi.diğerlerini bir eksikliğin yoksa kullanma canım.hepsi yapay vitamin.tabiki en çok güvendiğin dr un fikri önemli

vitamin kullanmaszam benım içim rahat etmez, ablamın iki cocuguda vitaminlerle dogdu gayet saglıklılar maşallah.. ama d vitaminin de cok şüpheliyim ben onu kullanmıycam artık

Malum sitede ssvd icin gruplar var. Eskiden uyeydim de ssvd dusunmuyorum artik.
Kizlar hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili okudugunuz kitaplar var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bebek bakımında mucizevi çözümler
Bebeginizi beklerken sizi neler bekler (setini aldim )

Bende var bir kac saattie hatta su Antalya sicaginda gittim sicak su torbasi hazirladim onunla oturuyorum suan. Baya iyi geldi tavsiye ederim..
Sıcak su torbasi zararli. Allah korudun dusuge sebep olur. Hamam niye yasak saniyorsunuz. Cok sicak suyla yıkanmaya alışık olanlar bile bu donemde ılık yikanmali.
Ayrıca hamileyken apandist sıkıntısı çekenler olabiliyor.yine sıcak su hayati tehlikeli oluyor.

Gecmis olsun.

Benim birincil kitabim o. Ne dediyse çıktı.
En başta memede uyutmamak cocugu başlı başına önemli bisey.
Sen listeyi at. Ben de sana katilcam
vitamin kullanmaszam benım içim rahat etmez, ablamın iki cocuguda vitaminlerle dogdu gayet saglıklılar maşallah.. ama d vitaminin de cok şüpheliyim ben onu kullanmıycam artık

Dvit önemli cnm. Artik gunesten eskisi gibi faydalanamiyoruz.

nasıl vermedi ya? hamile kalmadan üç ay önce folik asit için diyorlar.. değerlerini ölçtü mü peki? belki ihtiyacın olmadıgna öyle karar vermiştir..bizimkiler de dayıyor vitamini[/QUOTE]
Kan değerlerime bakıldı en son maasallah çok güzel cikti. Sanırım o yüzden. Yine de bu hafta dörtlü tarama test sonucumu aldığımda sorcam bakalım verecek mi

İzmir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…