- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.301
4 lt su muBen çok üzgünüm bugün. Diyetisyenime gittim. Toplamda 8 kilo verdim hamile kaldığımdan beri. 5 kilo daha vereceksin dedi. Meyveyi kesti. Domates salatalığa devam. Bu nasıl hamilelik ya. Değilse insülin vurmak zorundaymışım kendime buda Kalıcı olabilirmiş. Günlük 4 litre su ve bol nohut, kurufasüyle ve balık yiyip demiri yükseltcez. Kızlar ben gibi olmayın hamur işi ve tatlıya son verin.
Kuzum testlerde kolestrol yüksek çıkıyo ama. Hamilelikten önce nasıl yediysem artık Vücudu arındırmamız Lazım diyo. Bakalımbence sen başka bir diyetisyene git.çünkü hamilelikte kilo verdirmek diye birşey yok sağlıklı değil.Yemene dikkat edersin tabi ama hel bu aylardan sonra zayıflama mantıksız bence başka birinle daha görüş bana mantıksız geldi.Bende diyetisyenimle konuşmuştum kilo vermek yok kilo alımını kontrol altına alı8rız demişti.tabi benim sıkıntılı olduğu için diyetisyene gidemedim.Bir çok şeker hastası doğum yapıyor.
Evet yaa, cok var oyle ornekler benim de bildiğim.Aynen kuzucum su boyle gorunce yaa hamile misin diyenlere ayri sinir oluyorum aynen kuzum haklisin..benim arkadas 40kiloyla hamile kaldi 50kiloyla dlgurdu kizi 3bucuk kilo ayrica normal dogum ayrica sutude var bu isler sans isi ins bebeklerimiz saglikli olur
Yaaa kiyamamm canim.hamilelikte diyette ne zor alakasiz seyleri yemek isterken.ama saglikli olsunda bebis iradene sahip cikican mecburen.Allah yardimcin olsunBen çok üzgünüm bugün. Diyetisyenime gittim. Toplamda 8 kilo verdim hamile kaldığımdan beri. 5 kilo daha vereceksin dedi. Meyveyi kesti. Domates salatalığa devam. Bu nasıl hamilelik ya. Değilse insülin vurmak zorundaymışım kendime buda Kalıcı olabilirmiş. Günlük 4 litre su ve bol nohut, kurufasüyle ve balık yiyip demiri yükseltcez. Kızlar ben gibi olmayın hamur işi ve tatlıya son verin.
Hamileliten önce çok yemişim canım. Vücudu temizlicez dedi. Kadın doğumcumda aynı fikirde. El birliği ile işkence ediyolar bana.4 lt su mu
ben haftada bi balık yemeye başladım.
çok mu yıyordun hamur ve tatlıyı?
İrademe sahip oluyom canım Allah yardım ediyo çok şükür.Yaaa kiyamamm canim.hamilelikte diyette ne zor alakasiz seyleri yemek isterken.ama saglikli olsunda bebis iradene sahip cikican mecburen.Allah yardimcin olsun
Tamam canım, bilgilendirdiniz beni valla. Bundan sonra öyle yapiyimayaklarının altına koy bence canım iltihaplanma falan varsa azdırır. riske atma zaten en iyisi ayakları sıcak tutmak
sabret o zamanHamileliten önce çok yemişim canım. Vücudu temizlicez dedi. Kadın doğumcumda aynı fikirde. El birliği ile işkence ediyolar bana.Neyseki kaldı 4.5 ay.
canım hamilelik arınma dönemi değil koruma dönemi bilmiyorum bana ters geldi.sen bilirsin tabiKuzum testlerde kolestrol yüksek çıkıyo ama. Hamilelikten önce nasıl yediysem artık Vücudu arındırmamız Lazım diyo. Bakalım
Sonuçta sen sağlıklı olduktan sonra bebeğin sağlıklı olduktan sonra gerisi boş, bak ne güzel bu yolda aşama kaydetmissin, belli ki daha iyi olmanı istiyorlar, allah da yardım ediyor, biz de senin yanındayız dayan, diren :)İrademe sahip oluyom canım Allah yardım ediyo çok şükür.
Benim doktorum hiç bi ilaç vermedi hala folik asit bile kullanmıyorum. Bu hafta doktora gidip bi sorcam acaba kan ilacı falan verir mi
birtek kan ilacı kullanıyorum. benim dr um vitaminleri önermedi.diğerlerini bir eksikliğin yoksa kullanma canım.hepsi yapay vitamin.tabiki en çok güvendiğin dr un fikri önemli
canım ben maltofer kan ilacıyla, decavit multivitamin kullanıyorum ama unutuyorum çoğu zaman malesef
decevit bana vermedı doktorum o nedir? d vitamını nıye rıskli geldı?ben de kan ilacı ve decavite devam etcem..
d vitamini nedense riskli geliyor bana..kalsiyumuda yogurt sütten alıyorum diye düşünüyorum.
Malum sitede ssvd icin gruplar var. Eskiden uyeydim de ssvd dusunmuyorum artik.Yok önce ki doğumum sezeryan olduğu için herkes sezeryan diyor.Doğum tarihi belli olacak yani. Kendine göre ayarlayacak. Ben SSVD istiyorum. Zaten bu sebepten değiştirecektim. SSVD fikrine sıcak bakmıyordu. Şu işe bak, doğumumu bile kendim seçemiyorum. Ben de s*lak değilim herhalde. İyice araştırdım, risklerini faydalarını, araştırmaları okudum. Daha önce SSVD yapmış insanlarla görüştüm.. Doğumumun SSVD olmasını istiyorum ama üşengeç doktorlar yüzünden isteğim olmuyor. Çok sinirlendim.
Bebek bakımında mucizevi çözümlerKizlar hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili okudugunuz kitaplar var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Sıcak su torbasi zararli. Allah korudun dusuge sebep olur. Hamam niye yasak saniyorsunuz. Cok sicak suyla yıkanmaya alışık olanlar bile bu donemde ılık yikanmali.Bende var bir kac saattie hatta su Antalya sicaginda gittim sicak su torbasi hazirladim onunla oturuyorum suan. Baya iyi geldi tavsiye ederim..
Benim birincil kitabim o. Ne dediyse çıktı.İ
Ilk hamileliğimde bende o kitabı okumuştum. Bebeğim doğunca fark ettim ki; hiçbirşey o kitapta yazdığı gibi değilmiş!!!
Bebeğin sakinleşmesi ve uykusu ile ilgili Yazılanların hiçbiri işe yaramadı(Belki de benim beceriksizliğim).
Bebiş zaten kendi düzenini kendi oluşturuyor. Anneye de zamanla Bebeğini tanıyıp onun istekleri doğrultusunda davranmak kalıyor ( bence öyle).
Sen listeyi at. Ben de sana katilcamBen çok üzgünüm bugün. Diyetisyenime gittim. Toplamda 8 kilo verdim hamile kaldığımdan beri. 5 kilo daha vereceksin dedi. Meyveyi kesti. Domates salatalığa devam. Bu nasıl hamilelik ya. Değilse insülin vurmak zorundaymışım kendime buda Kalıcı olabilirmiş. Günlük 4 litre su ve bol nohut, kurufasüyle ve balık yiyip demiri yükseltcez. Kızlar ben gibi olmayın hamur işi ve tatlıya son verin.
vitamin kullanmaszam benım içim rahat etmez, ablamın iki cocuguda vitaminlerle dogdu gayet saglıklılar maşallah.. ama d vitaminin de cok şüpheliyim ben onu kullanmıycam artık
Decavit elevit muadili. 3. Ay itibari ile kullandigimiz vitamin.decevit bana vermedı doktorum o nedir? d vitamını nıye rıskli geldı?
İstanbul'da yaşıyorsan çok fazla doktor var destekleyen. Ben de SSVD istiyorum, ya da hiç olmazsa doğumun kendiliğinden başlamasını istiyorum. Şimdi kontrole gittiğim doktoruma bahsettim ama çok sıcak bakmadı gibi, Antalya'da destekleyen özel hastane doktorları var, altıncı aydan sonra onlardan birine geçicem takip için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?