- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.261
bayıldım by tuluma ben yaa nereden aldınız ben de hm den buna benzer bişi aldım pofidik kahve ayıcık kostümü gibiEki Görüntüle 1604482
Ben aldım iki tane oğluşuma, biri nazar boncuklu diğeri denizci temalı 10'lu set, aziz bebe diye bir markanın ürünü şu büyük bebek mağazalarından, bir de ekte gönderdiğim tulumu aldım 0-3 aylık yumuşacık bir şey kalında :)
Bir de travel set aldık, biraz erken mi oldu bilmiyorum ama indirim vardı aldım gittii
Bana kalsa her şeyi tek çıkışta alırım bakıp bakıp seviyorum şimdi miniminiciklerrr
bebek senin depoları tüketiyor işte ondan, benim gibi olsaydın (hamile kalmadan 43) sıkıntı olurdu ama bence iyisin, ben 7 kilo aldım 50 oldum simdi çok şükür normal insana dönüyorumAranızda kilo almayan bir ben mi varım ::)) 72 yle hamile kaldım kusmaktan 6 kılo verdım su an 68 im doktorum dedı 20 haftadan sonra alırsın kıloyu dıkkat etmen lazım dedı zaten pek bırsey yıyemıyorum yıyemedıgım halde bebısım gayet saglıklı hatta 1 hafta onden gıdıyormus maşallah ::))
ay ne tatlıymış o öyle... güle güle kullansın inşallah (tabii ikiz geliyorsa güle güle kullansınlar)Eki Görüntüle 1604482
Ben aldım iki tane oğluşuma, biri nazar boncuklu diğeri denizci temalı 10'lu set, aziz bebe diye bir markanın ürünü şu büyük bebek mağazalarından, bir de ekte gönderdiğim tulumu aldım 0-3 aylık yumuşacık bir şey kalında :)
Bir de travel set aldık, biraz erken mi oldu bilmiyorum ama indirim vardı aldım gittii
Bana kalsa her şeyi tek çıkışta alırım bakıp bakıp seviyorum şimdi miniminiciklerrr
çok korkuyorum kesin yakacak bu karışım ühüüüüü ama denemem lazımdoktor bana burun tıkanıklığı için iyotsuz tuz karbonat ve suyu karıştırıp bi şırıngayla burnuma çekip yıkamamı söyledi 10 gün yapılcak
AYRICA ANKARADA BEBEK KIYAFETİ ALABİLECEĞİM UYGUN MAĞAZA VARMI BABAYMALL DIŞINDA
bayıldım by tuluma ben yaa nereden aldınız ben de hm den buna benzer bişi aldım pofidik kahve ayıcık kostümü gibi
ay ne tatlıymış o öyle... güle güle kullansın inşallah (tabii ikiz geliyorsa güle güle kullansınlar)
Kızlar genel olarak hepimizin belirtileri aynı, nefeste daralma ben de de çok oluyor, ben de bir de burun tıkanıklığı ve kanama devam ediyor hala, geceleri agzımdan nefes alırken buluyorum kendimi, sonra da bogazlarım agrıyor, burun tıkanıklığına çare bulan var mı aranızda yardıımmm
Zencefilde mide bulantisina iyi geliyormus aklinda bulunsunsenınkıler iyiyymiş :=) olması gerektiği şekilde..
benımkıler kafasına göre
nane şekeri anlık bile olsa çok iyi gelıyor
Kizlar hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili okudugunuz kitaplar var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum
benim memişler olduğu gibi duruyor anama çektim sanırsam süt yokmuş onda
Ben okuyorum canim adi bebeginizi beklerken sizi neler beklerKizlar hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili okudugunuz kitaplar var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kan uyusmazliginiz varsa riske atmayin uyusmazlik ignesi vurdurun diyecektim.Hayır yok çok şükür , ondan mı oluyomuş.?
Bende var bir kac saattie hatta su Antalya sicaginda gittim sicak su torbasi hazirladim onunla oturuyorum suan. Baya iyi geldi tavsiye ederim..Kasik agrisi olan varmi kizlar.bugunden beri agrim var.budami rahim buyumesinden.ayy her gecen gun bisey cikiyo
Yaaaa sicak su torbasi zararli olmazmiii.ilik bi dusmu alsam diyorum onada dermanim yok.sanada gecmis olsun canimBende var bir kac saattie hatta su Antalya sicaginda gittim sicak su torbasi hazirladim onunla oturuyorum suan. Baya iyi geldi tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?