2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bayıldım by tuluma ben yaa nereden aldınız ben de hm den buna benzer bişi aldım pofidik kahve ayıcık kostümü gibi

bebek senin depoları tüketiyor işte ondan, benim gibi olsaydın (hamile kalmadan 43) sıkıntı olurdu ama bence iyisin, ben 7 kilo aldım 50 oldum simdi çok şükür normal insana dönüyorum

ay ne tatlıymış o öyle... güle güle kullansın inşallah (tabii ikiz geliyorsa güle güle kullansınlar)

ay ne tatlıymış o öyle... güle güle kullansın inşallah (tabii ikiz geliyorsa güle güle kullansınlar)

Keşke ikiz olsaydı, izlediğim hastane çantası hazırlama videolarında ikişer takım koyuyorlardı bende o kadar şeker ürünün arasında resmen kendimi kaybediyorum iki ayrı set aldım, bu daha başlangıç tabi

kizlar, bebegin kalp atisiyla cinsiyeti arasinda baglanti var mi sizce?
okuduklarima gore kalp atisi 140 ve asagisi ise erkek, 140 yukarisi ise kizmis.aramizda test eden var mi?

Benim burun tıkanıklığım ve ona bağlı başlayan boğaz ağrım çok kötüydü, KBB'ye gittim bir sprey verdi, sonra onu doktoruma gösterdim durumum ileri olduğu için kullanmama izin verdi. Allahtan bir haftada düzeltti, yoksa KBB doktorum bir ay kullan demişti çok içime sinmesede kullandım malesef öncesinde okyanus suyu spreyi, nane yağı gibi daha doğal çözümler denesemde damarlar genişlemiş et gibi olmuş tamamen tıkanmıştı burnum. Önce bunun gibi doğal şeyleri bir dene olmadı doktora gözük istersen, geçmiş olsun

Kasik agrisi olan varmi kizlar.bugunden beri agrim var.budami rahim buyumesinden.ayy her gecen gun bisey cikiyo

Kilo konulmus bende 1 kilo aldim 46 oldum.

4 - 7 hafta arasi hamile oldugumu bilmiyordum tatildeyim 5 kilo almistim iki uc haftada. O da sayiliyorsa hamilelik kilosu olarak 6 kilo aldim ama ben saymiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…