2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teyzeleri biz bugun 20 haftalik olduk ama gece gobek deligmin sol tarafinda yanma oldu. sabahta mide bulantisindan mahvoldum. esim bebege bisi mi oldu dio ama oglusum hareket edio hissediorum :) tam gobek deligmn solunda sislik var sanırım o. bide bugun haftalik bilgide annecim sana cvp veremiyorum ama seninle konusmak istiyorum sen konusunca sana tekme atarak cvp veriorum dio du. nasi duygulandim gercekten dun oglum nie hareket etmiyosun annecim dedim hareket etti akilli oglum sizdede boyle yanma hissi oldumu

Canım önemli olan sizin düşünceniz ve sizin sevmeniz, sizin için de güzel bir hatırası ve manası varmış madem kimseyi takmayın derim ben, ayrıca nerden biliceksin kayınvalidenin rüyasına girdiğini ki, belki de istediği ismi koydurmak için de uyduruyo olabilir, senin ya da eşinin rüyasına girse neyse..

ama lütfü hoş değil çocuk sevmez o ismi normalde sen eren kaynanan lütfü istemeliydi

kaynanasını sevdim. bizimki rüya göre osman falan görür rüyasında anca

dedim ya, öyle değişik isim derdinde değildik ki zaten.
hem benim aklıma da thesecrets dediği geliyor. zira dediği rüyası gördüğünde kızının evindeydi, izmirde. biz cinsiyeti öğrendiğimizde ordaydı. birlikte öğrendiler. ne malum orda isim düşünmedikleri

Kaynanalar niye karışır ben anlamam kendileri çocuklarına isim koyarken kime sordular acaba çok merak ediyorum sen kalbinden geçeni bozma canım kime neyse

kendisi çocuklarına isim seçememiş ki.. hep baba koymuş isimleri. yani eşi. yani kendi böyle birşey yaşamış ama bize isim sunuyor. biizi de aynı duruma koyacak haberi yok..

merhabalar,

almış olduğunuz tuluma bayıldım. güle güle sağlıkla giysin miniğiniz inşallah. markası nedir öğrenebilirmiyim? burda öyle bir mağaza yok malesef belki internetten bulabilirim. araştırdım fakat marka olmadan bulamayacağım sanırım. teşekkürler

eren de çok değişik değil zaten bence sizinki değişik olmuş ama içinize sinmişse sizin çocuğunuz hayırlı evlat olsun da

eren de çok değişik değil zaten bence sizinki değişik olmuş ama içinize sinmişse sizin çocuğunuz hayırlı evlat olsun da

birde şu var. kayınvalidem r harflerini bazen yutuyor. r yerine y diyormuş. eşim bir keresinde, annesi Merve ismini diyemiyormuş, çocuğumun ismini merve koyacağım diye kadınla dalga geçmişti. oda az kaldı inanıyordu da eşim son anda patladı güldü de kadın şaka olduğunu anladı.

Amin Amin... İnşaallah..
Cümlemizinki.
bakalım ya.. hayırlısı artık. sağlıcakla kucağımıza alalımda Allahın izniyle.

aaaa eyen der o zaman amin canımm en önemlisi o.ama çocuğun geleceği için isimde çok önemli diye düşünüyorum.

Eklentiler

• image.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 196
eren de güzel isimmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…