- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.401
hangi dr ve hangi hastane canim bende bursadayim ama benim ilk gebeliginBenim doktorum SSVD nin türkiyedeki öncülerinden, ilk doğumumda bebeğimin plasentası önde yani rahim ağzında olduğu için normal doğum başlamış açılma 8-10 cm olmuş olmasına rağmen bebeği tehlikeye atmamak için zorunluluktan sezaryen oldum, epidural yaptılar çok güzel çok duygu dolu muhteşem bir deneyimdi, doğar doğmaz mememe koydular, ilk sesini duydum onu öyle yeni çıkmış haliyle öptüm falan dolayısıyla epidural sezaryeni tavsiye ederim. daha doğumun üzerinden 6 ay geçmeden tekrar hamile kalmama rağmen rahmini çok iyi değerlendirebilirsek son anda bir risk vs ile karşılaşmazsak ssvd yapabilirsin dedi, ama rahim biraz daha toparlanmış olsaydı çok daha iyi olurdu dedi. ama açıkçası ben korkuyorum ve tekrar epidural sezaryen istiyorum ama o zamana kadar fikrim değişir mi bilemem. Eğer Bursa'daysanız ssvd için doktorumu tavsiye ederim.
Aa oylemi benim 10 senelik doktorum haberim yok valla :S dogrumu acaba olabilir belkicanım geçen hafta ahmet bey izinli diye nilgüne gitmiştim,baş dönmem çok vardı, dediğin gibi iyi bir doktor hatta ben ordayken doğuma gitti koşturarak, yoğun baya ama onunla ilgili soruşturmalar çokmuş diye duydum canım emin değilim
Aa oylemi benim 10 senelik doktorum haberim yok valla :S dogrumu acaba olabilir belki
birde şu var. kayınvalidem r harflerini bazen yutuyor. r yerine y diyormuş. eşim bir keresinde, annesi Merve ismini diyemiyormuş, çocuğumun ismini merve koyacağım diye kadınla dalga geçmişti. oda az kaldı inanıyordu da eşim son anda patladı güldü de kadın şaka olduğunu anladı.
Amin Amin... İnşaallah..
Cümlemizinki.
bakalım ya.. hayırlısı artık. sağlıcakla kucağımıza alalımda Allahın izniyle.
kızlar eşimde talha olsun istyo ismi.onu kırmakta istemiyom 3 yıl çocuk olmadı adamcağız ameliyatt olduda sonra oldu.hevesi kursağında kalsın istemiyom. eşimin aileside modern isim istiyo talhayı beğenmediler.
kızlaaar napıyorsunuzzz bakeeemmm minik bebişlr nasıl, yolunda mı her şey, cumartesi kontrolüm varr yehuu
Ben de şimdiye kadar 3 kilo aldım arkadaşım,son ayda aldıysan çok gibi bi aya, dikkat etmekte fayda var .Kızlar toplamda kaç kilo aldınız?
Ben 4 ayda 3 kilo aldım
Aslında onu da son bir ay aldım
Ayyy canım çok güzel güle güle giysin bebeğin... Bende yazlıklarını sezon sonu almayı planlıyorum ama 6-9 aylık olanlara mı bakıyorsun yoksa biraz daha büyük mü alıyorsun? Henüz hiçbişey almadım birde çok çabuk büyüyorlar beden konusunda kararsız kalıyorum bende genelde hep elim daha büyük şeylere gidiyor:)))Kızlaaaar, Zara Baby'de de indirim var, önümüzdeki yaz için bebişlerinize birşeyler alabilirsiniz, ben dayanamadım bunları aldımm, muhteşem şeyler var yaa insan görünce kendini kaybediyo valla
kayınvaliden mi karar verecek ismeLutfu eren koyun, gonlu olsun... benim kayinvalide hic acik kapi birakmadi, cift isim soyledi.
canım arkadaşların yazdıkları şu kitaplar,bende istiyorum canım varmı fikri olan
Ayyy canım çok güzel güle güle giysin bebeğin... Bende yazlıklarını sezon sonu almayı planlıyorum ama 6-9 aylık olanlara mı bakıyorsun yoksa biraz daha büyük mü alıyorsun? Henüz hiçbişey almadım birde çok çabuk büyüyorlar beden konusunda kararsız kalıyorum bende genelde hep elim daha büyük şeylere gidiyor:)))
Ben 1 kilo aldım şimdilik. Ama biraz kilolu başladım hamileliğe...Kızlar toplamda kaç kilo aldınız?
Ben 4 ayda 3 kilo aldım
Kış sonu almak lazımdı ama bilemedik ki :))))Sağol canımm, valla sezon sonu indirimleri şimdiden başlamış, bakmak lazım arada.. Yaz için 6-9 ay bakıyorum, şu an zaten yazlıklar indirimde, kışlıklar baya pahalı sezon başı olduğu için.. Onları da kış sonu almak lazımdı aslında
bn 4 ayda 4 kiloKızlar toplamda kaç kilo aldınız?
Ben 4 ayda 3 kilo aldım
benım aldıklarımda sadece bunlar :=)Çokk tatlılarrr aylar çabucak geçse de bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımızaa alsakkben daha hiçbişi almadım ama sizlerde görünce bile heyecanlanıyorum
Çok geçmiş olsunnn rabbim tekrar yaşatmasın inşallahhhhh
Kaynanalar niye karışır ben anlamam kendileri çocuklarına isim koyarken kime sordular acaba çok merak ediyorumsen kalbinden geçeni bozma canım kime neyse
.Kızlar toplamda kaç kilo aldınız?
Ben 4 ayda 3 kilo aldım
İşte sezaryen böyle acil durumlarda hayat kurtarıcı. Benimki biraz basit bir sebepten oldu. Şimdi de doğumdan sonra bakacak olanım yok, en az iki hafta acısı sürecek, 2 çocukla nasıl baş ederim diye düşünüyorum. Normal olursa çok istiyorum. Kısmet İnşallah!Benim doktorum SSVD nin türkiyedeki öncülerinden, ilk doğumumda bebeğimin plasentası önde yani rahim ağzında olduğu için normal doğum başlamış açılma 8-10 cm olmuş olmasına rağmen bebeği tehlikeye atmamak için zorunluluktan sezaryen oldum, epidural yaptılar çok güzel çok duygu dolu muhteşem bir deneyimdi, doğar doğmaz mememe koydular, ilk sesini duydum onu öyle yeni çıkmış haliyle öptüm falan dolayısıyla epidural sezaryeni tavsiye ederim. daha doğumun üzerinden 6 ay geçmeden tekrar hamile kalmama rağmen rahmini çok iyi değerlendirebilirsek son anda bir risk vs ile karşılaşmazsak ssvd yapabilirsin dedi, ama rahim biraz daha toparlanmış olsaydı çok daha iyi olurdu dedi. ama açıkçası ben korkuyorum ve tekrar epidural sezaryen istiyorum ama o zamana kadar fikrim değişir mi bilemem. Eğer Bursa'daysanız ssvd için doktorumu tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?