- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.501
Bizimki çok edepliymiş doktorumuz öyle dedi. Bacak dışında bayaa hareketli ama o bacak açılmıyor. Bi kez bir iki saniye açıp hemen kapadı bişey gördüm sanki dedim. Doktor da güldü ben de gördüm de kordon da olabilir iki saniyede emin olamıyorum dedi.inatçı olacak desenebenımkı çok arsız bişi yaa
Benide düşünürmüşSen söyleme içim parçalanıyor
Sağlık ocağına git canım kalbini dinlettiriyorlar için rahatlasın.Benide düşünürmüşyok tatlım bu aralar yiyorum biraz. Benim asıl sıkıntım bu aralar bebişi hiç hissetmiyodum. Arada pıt pıt yapıyodu ama şu an boşluk gibi. Bi ben mi hissetmiyorum acaba?
ben hep solda hissettim :)Bu arada bebeğinizi ne tarafta hissediyosunuz benim hep sağda. Solda hiç kıpırdama hissetmedim.
sabret bende daha yeni öğrenmdim insan meraktan deliriyor:)İki defa da erkek gibi dedi ama net değil.
Oy prensesi yerlerrr oğluşuma alcam kızını gözdecim :::)))))teyzelerim :)
biz bugün annecimle ayrıntılı ultrasonda gülüştük mutlu olduk..benim ufacık miniminnacık bile bişeyime rastlamadı doktor amca :) hem anneme ve cümle aleme pozumu da verdim..öperim ellerinizden :)
Komşudan delilik.. Azıcık ıkınsa çıkacak çocuk hem sonradan o sezeryan zorluğunu çekmiyecekti.
cok rahatti 1 i olu dogumla beraber bu 4. cocugu.hamilelignde sigara ictigi icin bebekleri erken ve kilosu az doguyomus. sezeryan icin verilen gnden de bi hafta once dogdu cocuk ben 1 hafta snra gordugmde daha yeni 3.300 kg olmus. ikinsa cikarmis aslinda ama masallah hic sezeryan gbide degildi karni inmis dumduz olmustu kendiside zaten cok zayif.Haha.. eşim 3 erkeğin en küçüğü. Diğer ikisinin oğlu da var kızı da var ikisi de kendi istedikleri isimleri koydu. Anne baba da hiç karışmadı aslında. Benim vicdanlı kocacığım annemin babamın adı anılırsa mutlu olurlar diye oğlumun ilk ismini babasının adını koydu.. Kayınpeder sadece o isimle hitap ediyor, kayınvalide iki adını birden söylüyor, biz ise kendi koyduğumuz ismini söylüyoruz. Ama oğlum ilk ismini kullanmamızı istiyor işin garibi :)
Senin kayınvaliden de fikrini söylemiş, belki de seninle samimiyetine güvenerek söylemiştir. Ama tabiki karar senin..
Allah'ım yaa.. Kiminin umrunda olmaz 10 cm açılma olur, biz isteriz açılmaz da açılmaz...
Sabah mutlaka peynir ve yumurta ama malesef çaysız kahvaltı edemiyorum çay yediklerime ne yapıyo bilmiyorum ama açık 1-2 bardak içiyorum illa. Meyve yiyorum özellikle muz ve ananas. Ceviz mutlaka. Süt de bazen 1 bazen 2 bardak. 2 kase yoğurt yiyorum. Bide günlük sırasına dikkat ederek sebze baklagil et fln yiyorum. Balık yemiyorum çok severim ama kışı bekliyorum balık mevsimi geldiğinde haftada 2 kez yicem artık nekadar fayda ederse. Ben şimdiye kadar 3 kilo aldım ama bi kaç gündür çılgınca açıkıyorum ve öyle böyle porsiyonlar yemiyorum kilo patlaması yaşıcam gibi geliyo.kızlar, neler yıyorsunuz
günlük listenız nedır?
bu sene oğluş senesi yandık ki ne yandık :)Oy prensesi yerlerrr oğluşuma alcam kızını gözdecim :::)))))
Kızlaaarrr slmmm :))
Biz doktordan geldik az önce , prensesimiz 290gr olmuş :) detaylı ultrason yaptı herşey yolunda çok şükür
Ama duruşu biraz rahatsız gibiydi ya doktorda ona takıldı biraz,3hafta snra tekrar gitcem ozmn sıvısı çoğalmış olcak dedi, belki oyüzden henüz rahat deildir ozmn bakcaz dedi,umarım kötü bişi yoktur..
Bide cici aldık biz bebişimize :) ilk cicileri :)
ozaman olmamisti canim dr kemik yapisindan erkek gbi ama henuz hazirlik yapmayin demisti.Senin cinsiyet belli olmamış mıydı canım?
teyzelerim :)
biz bugün annecimle ayrıntılı ultrasonda gülüştük mutlu olduk..benim ufacık miniminnacık bile bişeyime rastlamadı doktor amca :) hem anneme ve cümle aleme pozumu da verdim..öperim ellerinizden :)
çok sağol canımmm benim..beni ve meleğimi gereksiz yere üzdüler. ama inandık inanıyoruz kızım çok sağlıklı olacak inşallahsenin adına çok sevindim. merak ediyordum seni. her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. rabbime şükürler olsun. maşaAllah. çokta güzel poz vermiş :)
oyyy masallah yavrum yaaa. bende seni operimmm teyzecimmm. cok sukur gozun aydin canim insallah bizde saglikli haberleri aliriz benmde ptsi dr kontrolumteyzelerim :)
çok sağol canımmm benim..beni ve meleğimi gereksiz yere üzdüler. ama inandık inanıyoruz kızım çok sağlıklı olacak inşallahbi de eş durumu tayinleri var bu sıralar eşimin de yanına gelebilirsem ne mutlu bana..şükürler olsun bugünlerimize
sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz :)oyyy masallah yavrum yaaa. bende seni operimmm teyzecimmm. cok sukur gozun aydin canim insallah bizde saglikli haberleri aliriz benmde ptsi dr kontrolum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?