2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de en son 6 kilo almıstım
suan belkı 1-2 kilo almısımdır. ekmeği kahvaltı dısında pek yemıyorum artık.
öğlenlerı ne yapacagımı sasırdım artık, o yuzden corba cesıtlerıne yoneldım. corba ve marul salatası yıyorum artık.
akşam da ruh halıme göre işte.
midem az boş olsa çok kötü bulantılarım oluyor
sureklı bişiler yemem lazım yandık valla

yeşil biber dedın de
kahvaltıda 7-8 tane yıyorum çok sevıyorum :=) ama çıtır kahvaltılık olanlardan.
balık haftada bir somon yıyorum

Bu arada 1 kilo almışım
Ben yoğurt ayran kaşar peyniri çok tüketiyorum. Süt içemiyorum. Et yiyemiyorum köfte yapıyorum bu aralar. Öğlen sebze meyve peynir yiyorum. Aralarda meyve yiyorum. Maraş dondurması sık yiyorum. Ekmek sadece kahvaltıda. Ekmekten tiksiniyorum. Akşam da yemek çok az yiyorum. Zorluyorum kendimi bu kadarını yiyebilmek için. 4 aya kadar da hep ceviz badem yedim.
Bi günü kusmadan atlatırsam zafer benimdir diyorum.

kusmalar gecmedı mı daha ?

balık henüz cesaret edip alıp yiyemedim. somon çok iyiymiş ama bu sıcakta hiç canım istemiyor. havalar biraz soğusun o zaman yerim. balık yağı içiyorum. ceviz, fındık, badem yiyorum. bol domates salatalık, yeşil biber, taze fasulye, semizotu, pazı....

ben sabahları ya kepekli beyaz peynirli sandviç yiyorum yada yulaflı mısır gevrekli süt
arada ceviz badem yiyorum öğlen çorba zeytinyağlı akşam kırmızı et (tavuk yiyemiyoru m hiç)
dışaıya gidersek balık tercih ediyorum bir kase yoğurt hep birazda bulgur (folik asitten zengin diye doktorum ye dedi)
salata yemeye çalışıyorum evdeysem kendim yapıyorum
son zamanlarda mantıya taktım güzel yapan bir yer buldum haftada iki yiyorum valla :)
bazen canım hiç yemek yemek istemiyor o ayrı vede tatlıdan tiksindim resmen...

tam 2 kilo almışım zaten kıyafetlerden anlaşılıyor hemen doktor tartınca bozuldum baya :) sanki hiç almamam lazımmış gibi son zamanlarda çok yorulunca karnım ağrıyor doktor o zamanlar dinlen dedi...

ben kahvaltılık gevregı cok severım, ama o kahvaltıda benı doyurmuyor
kalvaltılar benım bıraz doluca gecıyor
bazen patateslı yumurta, menemen, veya sahanda yumurta yıyorum :=)
bolca ezine peynir, sivri biber ve süt :=)

Sende bu aralar kelebek hissi vardır ya da başlayacaktır sanki göbeğinde kelebek çırpınıyo gibi.
Bu hafta basladı baloncuklar. Gaz sandıydım ama bildiğin tekme yani bu kadar gaz olmaz.
sürekli elim gözüm karnımda bi kıpırdama varmı diye ama bilmiyorum.özellikle yemek yedikten sonra pür dikkat bekliyorum ama tık yok :) varsa da ben anlamıyorum

akşam yemeğinde yersen baymaz :=) yanına bolca da yeşillik salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…