- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.461
ben de en son 6 kilo almıstımHer sabah farklı bir şeyler yemeye çalışıyorum. Ama mutlaka peynir yiyorum. Yumurta sadece izinli günümde burnumu tıkayarak uyandıktan 1,5 - 2 saat sonra yiyebiliyorumBen balık yemekten korktuğum için (hangisi içinde ne kadar civa barındırıyor diye aramaktan sıkıldığım için) kırmızı ete ve tavuk etine yoğunlaştım. Sık sık kurufasulye, nohut, barbunya, karnıbahar, taze fasulye yiyorum. Saat 10:30 gibi kocaman bir bardak süt içiyorum. Öğle yemeğinden sonra küçük ballı yoğurt yiyorum. Akşam üstü 16:30 gibi 1 şeftali, 1 kivi, 1 armut, 1 elma suyunu sıkıp içiyorum. Arada aklıma gelirse 1-2 ceviz atıyorum ağzıma. Akşam yemekten sonra da acıkırsam karpuz, kavun yiyorum. :) Bol su içiyorum. Bunları yiye yiye 7 kilo aldım bile şimdiden...
yeşil biber dedın detatlım ben konyadayım cogunlukla bulgurlu kısırlı ,mercimekli şeyler yiyorum..bakliyat bebek için cok önemliymiş. yeşil mercimek de öyle , proteini yuksek ..bunun corbasını yapıyorum ..salata ya da meyve yanında da ..incir, üzüm , şefatli yazın ne meyce olursa iste...
deli gibi erik yedim bu sene..bebeğe faydası var mı eriğin onu bişmiyorum ama doktorum bu mevsımde olan herseyden yıyebilirsin dedi. yeşil biber de tüketiyorum taze taze onda da c vitamini cok yuksek...
bi tek cok balık yiyeymiyorum , deniz balıgı bulmak kolay değil burda ...restarontlar alabalık yapıyor onlarda havuzda yetişen..eşimin tanıdıgı bi yere deniz balıgı alıp goturuyorz ben onu yıyorum..ıkı hafta da bir balık anca yiyorumdur..kendimi suclu hıssediyorum bu balık konusunda biraz(
2 hafta önce 6 kiloyduKızlar toplamda kaç kilo aldınız?
Ben 4 ayda 3 kilo aldım
Aslında onu da son bir ay aldım
Sen söyleme içim parçalanıyorben sölim mi
kızlar, neler yıyorsunuz
günlük listenız nedır?
kusmalar gecmedı mı daha ?Bu arada 1 kilo almışım
Ben yoğurt ayran kaşar peyniri çok tüketiyorum. Süt içemiyorum. Et yiyemiyorum köfte yapıyorum bu aralar. Öğlen sebze meyve peynir yiyorum. Aralarda meyve yiyorum. Maraş dondurması sık yiyorum. Ekmek sadece kahvaltıda. Ekmekten tiksiniyorum. Akşam da yemek çok az yiyorum. Zorluyorum kendimi bu kadarını yiyebilmek için. 4 aya kadar da hep ceviz badem yedim.
Bi günü kusmadan atlatırsam zafer benimdir diyorum.
Yok canim nerdeeekusmalar gecmedı mı daha ?
ayy cok güzel :)) ben de hasretle o günleri bekliyorum :))Bu aralar bi de bol bol tekme yiyorum.
Sanki baloncuklar patlıyor
allah yardımcın olsun. ben de o ilacı bıraktımYok canim nerdeee
Demir ilacını bıraktım da haftada bikac gün kusuyorum. Bulantı her gün her saat. Sanki hep dolmuştayım.
Sende bu aralar kelebek hissi vardır ya da başlayacaktır sanki göbeğinde kelebek çırpınıyo gibi.ayy cok güzel :)) ben de hasretle o günleri bekliyorum :))
ben kahvaltılık gevregı cok severım, ama o kahvaltıda benı doyurmuyorben sabahları ya kepekli beyaz peynirli sandviç yiyorum yada yulaflı mısır gevrekli süt
arada ceviz badem yiyorum öğlen çorba zeytinyağlı akşam kırmızı et (tavuk yiyemiyoru m hiç)
dışaıya gidersek balık tercih ediyorum bir kase yoğurt hep birazda bulgur (folik asitten zengin diye doktorum ye dedi)
salata yemeye çalışıyorum evdeysem kendim yapıyorum
son zamanlarda mantıya taktım güzel yapan bir yer buldum haftada iki yiyorum valla :)
bazen canım hiç yemek yemek istemiyor o ayrı vede tatlıdan tiksindim resmen...
Aminn. Şimdi yine çok şükür. Serumlar iğneler felaketti o günler.allah yardımcın olsun. ben de o ilacı bıraktım
doktora gıttıgımde baarsakta çözülenı sorucam.
sürekli elim gözüm karnımda bi kıpırdama varmı diye ama bilmiyorum.özellikle yemek yedikten sonra pür dikkat bekliyorum ama tık yok :) varsa da ben anlamıyorumSende bu aralar kelebek hissi vardır ya da başlayacaktır sanki göbeğinde kelebek çırpınıyo gibi.
Bu hafta basladı baloncuklar. Gaz sandıydım ama bildiğin tekme yani bu kadar gaz olmaz.
balık henüz cesaret edip alıp yiyemedim. somon çok iyiymiş ama bu sıcakta hiç canım istemiyor. havalar biraz soğusun o zaman yerim. balık yağı içiyorum. ceviz, fındık, badem yiyorum. bol domates salatalık, yeşil biber, taze fasulye, semizotu, pazı....
pazardan taze taze 3 demet marul alıyorumAminn. Şimdi yine çok şükür. Serumlar iğneler felaketti o günler.
Bana sağlık ocağında hemşirem de kullanma kusturuyosa dedi. Kırmızı et yeşil yapraklı sebzeler ye dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?