- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.481
Sırtüstü yarım uzan. Tatlı yedikten sonra özellikle.sürekli elim gözüm karnımda bi kıpırdama varmı diye ama bilmiyorum.özellikle yemek yedikten sonra pür dikkat bekliyorum ama tık yok :) varsa da ben anlamıyorum
akşam yemeğinde yersen baymaz :=) yanına bolca da yeşillik salatası
Ay ben de alıyım ya hiç aklıma gelmediydi marul.pazardan taze taze 3 demet marul alıyorum
haftalık yetıyor bana :=) haftada 3 demek marul yıyorum
olur olmaz yerden almazsan sorun çıkmaz sanırım.deniycem artık. korkunun ecele faydası yok :) eylül gelsinde :)
Sırtüstü yarım uzan. Tatlı yedikten sonra özellikle.
Sabah bir kaşık reçel yedim hemen kıpırdadı.
bu aralar favorımAy ben de alıyım ya hiç aklıma gelmediydi marul.
benım sol taraf sagdan daha şişikBu arada bebeğinizi ne tarafta hissediyosunuz benim hep sağda. Solda hiç kıpırdama hissetmedim.
Maşallahçok güzeeelll . mucizem 8 sene sonra geldi. o kadar hasretim ki. meraktayım nasıl duygular olduğuna. şimdi bişey anlamıyorum azıcık karnım çıktı. bu zamana kadar acaba var mı diye düşünüyordum.
Benim de sağ şişik. Ctesi cinsiyeti öğrenecez artık inşallah. Çatlıyorum 5 ayı devirecem daha da cinsiyet tahminleri araştırıyorumbenım sol taraf sagdan daha şişik
Maşallah
Be de artık anne olduğumu hissetmeye başladım. İlk üç ay hep hastalıkla geçti.
çok iyiymş valla ben işten fırsat b ulup alış veriş bile yapamıyorumpazardan taze taze 3 demet marul alıyorum
haftalık yetıyor bana :=) haftada 3 demek marul yıyorum
yok be canımçok iyiymş valla ben işten fırsat b ulup alış veriş bile yapamıyorumbirazda tembellim galiba
göstermıyor mu senınkı?Benim de sağ şişik. Ctesi cinsiyeti öğrenecez artık inşallah. Çatlıyorum 5 ayı devirecem daha da cinsiyet tahminleri araştırıyorum
Amin canim inşallah.inşaAllah bundan sonra daha miden bulanmaz tadını çıkarırsın. benim hamdolsun midem biraz bulandı kusmadım. ama gaz beni mahvetti.yine de kusmaktan iyidir. rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasib etsin.
bacağını açmıyor.göstermıyor mu senınkı?
Domates Salatalık susöyle canım
inatçı olacak deseneAmin canim inşallah.
bacağını açmıyor.
her gün mü? yemek yok mu?Domates Salatalık su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?