- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.301
Hadi hayirlisi bakalim :)) ogrendin mi cinsiyeti sonraki mesajlari okumadimAynen :) esim zavalli diyo bana bak ye bucurugumuz icin ye onu dusun ye.. diyorum ztn onu dusundugum icin anca bu kdar yiyorum :) yoksa bi kek ye tum gun o beni idare edecek. 45 dk sonra bebegimi gorcem bi ogrenim nasilmis durmi gelisimi..o zmn rahatlicam ins ..aksam da cinsiyetni ogrencm ins
Ben de hissetmek istiyorum artikgobegimin alt ksminda cok agri yapiyor bazen,donerken falan begenmiyor bucurum sanirim pozisyonumu.. rahatina duskun belli benim istedgm olcak dio smdiden biz d hissederiz bikac hfta daha dayancaz mecbur
Bikac zaman sonra tekmelerden uyutmayacaklar bizicsyrc dun bıraz hıssettım ama cok ara verıyor bebısım mınık mınık guzel bır tekme yeseydık hayırlısıyla ::)))
Gerek yok yaw boşver :)Başka doktora gitsene nasıl duruyon :)
Bu ne sabırrrrr neyse sen ne diyorsan oGerek yok yaw boşver :)
Bikac zaman sonra tekmelerden uyutmayacaklar bizi
Hadi hayirlisi bakalim :)) ogrendin mi cinsiyeti sonraki mesajlari okumadim
Vallaha aynen bide beni dusun duz zaten yatamiyom.saga donsemmsagdaki sola donsem soldaki begenmiyoSimdiden pozisyonumu begenmio bebisim zaten :))
Vallaha aynen bide beni dusun duz zaten yatamiyom.saga donsemmsagdaki sola donsem soldaki begenmiyo
Insallah canim sagol.saglikla gelsinlerde hepsi.zorluklara alisacaz elbetSenin ikizdi bi de.. ablamin da ikizi var biz de dedik acaaba benim de olur mu :))) ya seni daa cok yorarlar ama ikizlern cok tatli olcak inss :))
2.duzey ultrason icin cerrahpasadan nasil randevu aliniyor canim ucretli mi orasi da sen yine elindeki goruntuleri normalde gittigin doktoruna gotur canim[/QUOTE]QUOTE="nehirada, post: 42205885, member: 280533"]Arkadaşlar bugün 2.duzey ultrasona girdim Cerrahpaşa'da sadece elime ultrason görüntüleri verdiler 1 ay sonrasına şeker yüklemesi için randevu verdiler acaba bu ultrasonun sonucunu rapor şeklinde 1 ay sonra mı verecekler yoksa bir problem çıkmadığı için hiç bir şey soylemediler de bu ultrasonu bitirdik mi size ne verdiler
canım çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim tüm tavsiye ve görüşün için. Tecrübelinin hali bir başkaValla hepsinden çok memnunum. Beşik elektrikli ve pilli ayni zamanda. Yataginin ayari var oturur pozisyondan 4 kademeydi sanirim. 11 kiloya kadar sallaniyordu bununla. Muzigi, doga sesleri, anne rahim sesi vs var.
Park yatak sanirim 106 cm boya 70 cm en
Alt degisme kismi cok rahat ozellikle de ameliyat yeri iyilesene kadar. Istersen orda bile yatar çocuk.
Sonra orta kademe var. Emekleyene vs kadar orda yatiyor. Daha sonra ayaga kalkmaya baslayinca da en alt kata getiriliyor. Ozellikle baya ayaklandiklarinda sizden once yataktan kalkip gitmesinler diye cok iyi bu fonksiyon.
Park yatakta da muzik titresim vs var. Beşik le ayni hemen hemen.
Bunlarin arasi fermuarli olanlari var dakin almayin. Hemen bozuluyor.
düzenledim canımNurbebekistiyor bilgilerimi eksik girmişsin canım.ilk çocuk olacak cisiyet erkek ismide talha olacak.başlangıç kilom 65.5 tu.
bende oldumKızlarrr pirimaya üye oldunuz muuuu?? Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin:) ben kaydoldum kim bilir belki bezler bize çıkar
Canim ikinci duzey dedigin ayrintili ultrasonmu.rapor olmasi gerekiyo evet.butun organlarin el ayak vs.gorunumleriyle ilgili 3-4 sayfalik rapor var elimde.bitek goruntu degil yaniKızlar aranızda 2.düzey ultrason yaptıran yok mu yaa ben bugün yaptırdım elime 6/7 sayfa ultrason görüntülerinden başka bi şey vermedi rapor falan vermesi gerekmiyor muydu pek bi şey de demedi 1 ay sonrasına gün verdi şeker yüklemesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?