2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE="nehirada, post: 42205885, member: 280533"]Arkadaşlar bugün 2.duzey ultrasona girdim Cerrahpaşa'da sadece elime ultrason görüntüleri verdiler 1 ay sonrasına şeker yüklemesi için randevu verdiler acaba bu ultrasonun sonucunu rapor şeklinde 1 ay sonra mı verecekler yoksa bir problem çıkmadığı için hiç bir şey soylemediler de bu ultrasonu bitirdik mi size ne verdiler[/QUOTE]
2.duzey ultrason icin cerrahpasadan nasil randevu aliniyor canim ucretli mi orasi da sen yine elindeki goruntuleri normalde gittigin doktoruna gotur canim

Hadi hayirlisi bakalim :)) ogrendin mi cinsiyeti sonraki mesajlari okumadim

Ben de hissetmek istiyorum artik gobegimin alt ksminda cok agri yapiyor bazen,donerken falan begenmiyor bucurum sanirim pozisyonumu.. rahatina duskun belli benim istedgm olcak dio smdiden biz d hissederiz bikac hfta daha dayancaz mecbur
csyrc dun bıraz hıssettım ama cok ara verıyor bebısım mınık mınık guzel bır tekme yeseydık hayırlısıyla ::)))

Vallaha aynen bide beni dusun duz zaten yatamiyom.saga donsemmsagdaki sola donsem soldaki begenmiyo

Senin ikizdi bi de.. ablamin da ikizi var biz de dedik acaaba benim de olur mu :))) ya seni daa cok yorarlar ama ikizlern cok tatli olcak inss :))

2.duzey ultrason icin cerrahpasadan nasil randevu aliniyor canim ucretli mi orasi da sen yine elindeki goruntuleri normalde gittigin doktoruna gotur canim[/QUOTE]
Canim ben geçen hafta rutin kontrole gidiyormusum gibi randevu aldım ve burda mi kontrollere devam edeceksin dediler evet dedim randevu versinler diye onlar da dosya açtılar çok basit bi işlem yani kontrollere gelmeyene yaptırmiyorlar sanırım geç kalmissiniz buraya gelmekte falan da dediler öğrenir ogrenmez gelecektiniz takibinizi yapacaktik dediler ama ben takmadim sonra tahlil verdi sonuçlarını göster perinatoloji üst katta ordan randevu al ali bey var ücreti 122 tl dediler dışarda 400 tl olduğu için mecbur sonucumu bugün aldım sonucu da ali beye gösterdim Randevuyu da cerrahpasanin internet sitesinden de alabilirsin 4143414 telefon numarasından da alabilirsin günün ilk saatlerinde alman gerekiyor gece 00.00 olduktan sonra baslayacaksin aramaya bi 15/20 dakika düşmüyor sonra birden telefon çalıyor vazgeçme ara yani işlemler çok rahat oluyor bi arada çok da kalabalık olmuyor her ultrasondan 30 tl ücret kesiyorlar bi de

canım çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim tüm tavsiye ve görüşün için. Tecrübelinin hali bir başka

Kızlar aranızda 2.düzey ultrason yaptıran yok mu yaa ben bugün yaptırdım elime 6/7 sayfa ultrason görüntülerinden başka bi şey vermedi rapor falan vermesi gerekmiyor muydu pek bi şey de demedi 1 ay sonrasına gün verdi şeker yüklemesi için

Canim ikinci duzey dedigin ayrintili ultrasonmu.rapor olmasi gerekiyo evet.butun organlarin el ayak vs.gorunumleriyle ilgili 3-4 sayfalik rapor var elimde.bitek goruntu degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…