- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.341
Hımm yatak ve uyku seti hediyeliyse bu daha mantıklı tabi canım, modeli de çok güzelmiş..
evet hediyeleriyle iyiye geliyor.birde cibinlik üstüne mis gibi.. modelini sevdim.ikeadaki %100 naylon diyor birde..
he tamam o zaman mantıklıymış. bizim odalar biraz dar sığdıramam diye korkuyodum. insan kiradan kurtulmalı ya allahım inşallah nasip ederbende başka odaya koyamam ki cnm.yatağın ayak ucuna koyucam.oda yapmıcam şu an canım o sebepten.2 yaşına kadar götürcek beşik bakıyorum odama.çünkü diğerleri de aynı para ama 6 ay kullanılıyor sonra evde yer kaplıyor.
he tamam o zaman mantıklıymış. bizim odalar biraz dar sığdıramam diye korkuyodum. insan kiradan kurtulmalı ya allahım inşallah nasip eder
Canim ben geçen hafta rutin kontrole gidiyormusum gibi randevu aldım ve burda mi kontrollere devam edeceksin dediler evet dedim randevu versinler diye onlar da dosya açtılar çok basit bi işlem yani kontrollere gelmeyene yaptırmiyorlar sanırım geç kalmissiniz buraya gelmekte falan da dediler öğrenir ogrenmez gelecektiniz takibinizi yapacaktik dediler ama ben takmadim sonra tahlil verdi sonuçlarını göster perinatoloji üst katta ordan randevu al ali bey var ücreti 122 tl dediler dışarda 400 tl olduğu için mecbur sonucumu bugün aldım sonucu da ali beye gösterdim Randevuyu da cerrahpasanin internet sitesinden de alabilirsin 4143414 telefon numarasından da alabilirsin günün ilk saatlerinde alman gerekiyor gece 00.00 olduktan sonra baslayacaksin aramaya bi 15/20 dakika düşmüyor sonra birden telefon çalıyor vazgeçme ara yani işlemler çok rahat oluyor bi arada çok da kalabalık olmuyor her ultrasondan 30 tl ücret kesiyorlar bi de[/QUOTE]2.duzey ultrason icin cerrahpasadan nasil randevu aliniyor canim ucretli mi orasi da sen yine elindeki goruntuleri normalde gittigin doktoruna gotur canim
ya bu müteahhitlere uyuz oluyorum. 3+1 diye satmak için kutu kutu ev yapıyolar. odaları birleştir 2+1 yap nolcek dimiamin canım inşallah.. ama kendi evin de olsa küçük olabilir.sığmayabilir.inş allah sana en az 200 mkare ev nasip etsin :) çıkartılcak bişeyin yok mu odanda? şifonyerini falan başka odaya koyabilirsin mesela..beşiklerin en küçükleri 60x120. bende o ölçüde almayı planlıyorum. biraz ölç biç odanı belki bişiler çıkar?
Doktorumu değiştirdim bide bu ay onun stresinden var. Bakalım nasıl olucak yeni doktorumGünaydın canım, İnşAllah yolundadır sen içini ferah tut bebişini de strese sokma :)))
Evet bende farklı doktora gittiğimde gereksiz bi stres yaşamıştım canım, ama bebeğimi öyle hareketli görünce unutuverdim hepsini:)) Saat kaçta randevun? Şimdi saatler geçmiyordur sanaDoktorumu değiştirdim bide bu ay onun stresinden var. Bakalım nasıl olucak yeni doktorum
ya bu müteahhitlere uyuz oluyorum. 3+1 diye satmak için kutu kutu ev yapıyolar. odaları birleştir 2+1 yap nolcek dimi
en mantklısı park yatak cidden, hem yanında yatacak hem de sonradan oyun parkı olarak kullanıri tatile giderken topla götür yanında yatagını daevet arada sallanması gerekir çokta alıştırmamak lazımya bende çekmeceli beşiklerden bakıyorum ama aslında en mantıklısı park yatak uygun fiyatlı ve aynı işe hizmet ediyor
10 buçuk canim ama daha geç girerim büyük ihtimal.Evet bende farklı doktora gittiğimde gereksiz bi stres yaşamıştım canım, ama bebeğimi öyle hareketli görünce unutuverdim hepsini:)) Saat kaçta randevun? Şimdi saatler geçmiyordur sana
evet ama bir türlü beğenemiyorum onları daen mantklısı park yatak cidden, hem yanında yatacak hem de sonradan oyun parkı olarak kullanıri tatile giderken topla götür yanında yatagını da
eğer doktorun detaylı organlarına bakıyorsa ultrasonda gerek duymamış olabilir,4 boyutlu bakıyor mu doktorun?Merhaba arkadaşlar. Bende bugün 21 haftada girdim. Doktorum beni ayrintılı ultrasona yönlendirmedi. Bir sıkıntı gorurnmezse gerek yok dedi sıkıntı gornurse ben sana yaptır derim zaten bunlar para tuzagi dedi. Bende henüz yaptirmadim. Doktoruma guvensem mi yoksa yaptıran mi sizlere ne dediler. Kafam coooook karıştı
biraz araştırlaım da buluruz elbetevet ama bir türlü beğenemiyorum onları da
4 boyutlu bakıyor ama öyle ayrıntılı baktığını dusunmuyorum, 5 dk falan ancak bakiyor. Kendinden çok emin olarak gerek yok dedi. Birde bu doktor herkesin tavsiye ettiği bir doktor. İşinde çok iyuo diyorlar bilemedim.eğer doktorun detaylı organlarına bakıyorsa ultrasonda gerek duymamış olabilir,4 boyutlu bakıyor mu doktorun?
antalyada kime gidiyosun sen doktora canımDoktorumu değiştirdim bide bu ay onun stresinden var. Bakalım nasıl olucak yeni doktorum
benim doktorum da normlde 4 boyutlu bakar, bana bben bir sıkıntı görmedim ama radyolog ile ayrıntılı ultrason kontrolüne de gitmen iyi olabilir demişti, bir arkadaşım doktoru mesela hiç göndermedi, doktorun iyiyse ve cihazı güzelse bence gerek yok, diğer kontrolünde kalp kapakçıkları, kan akımı, omurgası, iç organlaru vs nasıl diye detaylı olarak sen sor, zaten doktorun bakıyorsa söyler, detaylıda da bunlara bakıyorlar çünküSizlere ne dediler. Aynı doktorunuzmu yaptı başkasına mi yönlendirdi. Zorunlu mu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?