2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

6. Ay mı. Kııız biz 5 değilmiyiz
5 ay tam bitti canım.20 hafta tam 5 ay yapıyor. 6. ayın içindeyiz.yani 5 ay bir haftalık benim tam yarın. 3 hafta sonra 6 ay bitmiş olacak.yani bu hesaba göre 2 hafta kayarsa tarih aralıkta doğabilir benimki :KK45:

günaydın canım. ayın 31 inde yaptırıcam ben..dr um çok önemli olduğunu söyledi bana.ve bir zararı olacağını sanmıyorum iki dilim baklavalık şey.hiçbirşey yapmayan almanya bile hamilelikte mutlaka şeker yüklemesi yapıyor.diğer testleri şu an bende bilmiyorum..muayenelerde bir sonrakini söylüyor dr.

ben bunun üzerine makaleler okudum baya bir ve hepsi yaptırmamak üzere birde bazı doktor arkadaşlarım zaten şeker yemiyorsun hamur yemiyorsun gerek yok bence dedi bu beslenmeyle o yüzden aslında kafam karıştı...

ben bunun üzerine makaleler okudum baya bir ve hepsi yaptırmamak üzere birde bazı doktor arkadaşlarım zaten şeker yemiyorsun hamur yemiyorsun gerek yok bence dedi bu beslenmeyle o yüzden aslında kafam karıştı...

valla ben hamur yiyorum canım ya hiç yemediğim hamburgeri bile canım çekiyor.tatlı da yiyorum. (ama buna bakmıyor pek işte) birtek çayı şekerli içmem. şekeri pek sevmem. bana içmesi zor olcak diye istemiyorum :confused: benim dr zaten ne ilaç veriyor ne bişi yaptırıyor.buna önem verdiyse vardır bir hikmeti dedim.ayrıca canan karatay'a da ceza verildi bu muhabbetten.birde almanya ile kıyaslıyorum. onlar doğru düzgün ultrasona bile almadıkları halde şeker yüklemesi yapıyorlar... :KK35:

Canım ben öyle değilim. Evde oturup kalmanın stresini sıkıntısını yaşadım.. Evet çalışmak zor ama hareket etmek güzel, zaman geçiveriyo. Evde inan zaman geçmiyo. Ütü browni bir yere kadar yani :) doğumdan sonra zaten evde olacağız ya temelli yada bir müddet. Bence çalışmanın hareketli kalmanın keyfini çıkaralım... :)

aaayy evet diyorum ya iki gün evde kalsam o fena yapıyor ama cidden canım hiç çalışmak istemiyor yaaa :KK70:

Gerçekten bu yazı beni özetlemiş.Çalışan hamileler sizde mi benim gibisiniz?

Artık işe gitmek istemiyorum.Çok yorulduğum için falan değil bildiğin sıkılıyorum işte.Daral geliyor oda basık geliyor kalabalık geliyor vatandaş gıcık geliyor dosyalar fazla geliyor.Aslında temelde hiçbirşey yapmak istemiyor da olabilirim.Her kadının içinde her an patlamaya hazır çılgın bir ev kadını var ki mecburen olacak o ayrı da bende şu sıralar tavan yapmış durumda.Kendimi browni yaparken bebeğin kıyafetlerini ütülerken falan hayal ederken buluyorum.Hergün ama hergün aynı rutinde aynı şeyleri yapmak aynı zamanda da bu süreci geçirmek zaman zaman depresif ruh haline girmenize sebep oluyor.İş yükümü biraz daha azalttılar.Hatta öyle ki bunu bütün birimlere uluorta beyan ettiler.Tebrikleri tekrar tekrar aldım.Artık ne kadar samimiyetsiz bir samimiyetle sağlıklı bir bebeğin herşeyden önemli olduğunu beyan ettiler.Teşekkürler !!!

Üfürükten Prenses'ten alıntı..
ben ben..sikildim hicbisi yapmak istemiyorum. of yinemi is diyorum otr otur popisimin kemigi agrio gezsemde ara ara vucut evde koltukta ki gibi olmuyor.

valla ben hamur yiyorum canım ya hiç yemediğim hamburgeri bile canım çekiyor.tatlı da yiyorum. (ama buna bakmıyor pek işte) birtek çayı şekerli içmem. şekeri pek sevmem. bana içmesi zor olcak diye istemiyorum :confused: benim dr zaten ne ilaç veriyor ne bişi yaptırıyor.buna önem verdiyse vardır bir hikmeti dedim.ayrıca canan karatay'a da ceza verildi bu muhabbetten.birde almanya ile kıyaslıyorum. onlar doğru düzgün ultrasona bile almadıkları halde şeker yüklemesi yapıyorlar... :KK35:

ben şekerli hiç birşey yiyemiyorum hamur pilav vs arada bir makarna yiyorum oda mecburen en kolay yemek diye zaten normalde de yemezdim hiç o yüzden sorun yok dediler zaten sonuç şeker çıkarsa şekerli şeyleri kesiyorlarmış ilaç vs vermiyorlar o nedenle ...

Yok kuzum merak etme bisiy olmamistir. Oyle hergun kipir kipir olnuyorlar.is zaten. Oyle gergun.oynadiklari zamanlar 24 2t haftadan sonra baaliyormus
smdi hareketini hissettim ;)
hadi güzel haberlerle gel :))
insallah canım saat 10da bekliyoruz. ama bugun dokunsalar aglicak gbiyim esim hic yuzun gulmuo dio cok gerildim heryecanlandm Allah im insallah hepimixin yavrusu sagliklidir

5 ay tam bitti canım.20 hafta tam 5 ay yapıyor. 6. ayın içindeyiz.yani 5 ay bir haftalık benim tam yarın. 3 hafta sonra 6 ay bitmiş olacak.yani bu hesaba göre 2 hafta kayarsa tarih aralıkta doğabilir benimki :KK45:
benimkisi de aralik die düşünüyorum. bizim seninle ayni gun gosteriyor. benim 2 hafta geriden geliodu gec dollenmeden dolayi ama 20 araliktan snra olurmus gbine gelio ;)

Şeker yüklemesini soran bir arkadaş olmuş. Ben yaptırıcam. İçtiğim çayda, meyve suyunda, yediğim yemekte tatlı da zaten fazlasıyla alıyorum ben o şekeri. Bence gayet de gerekli. Kaldı ki doğumda bi anda şekeriniz yükselse kanamanızı durduramıyorlar. Çok tehlikeli. Doğum anında öğreneceğime önceden önlemini almak isterim.

ben şekerli hiç birşey yiyemiyorum hamur pilav vs arada bir makarna yiyorum oda mecburen en kolay yemek diye zaten normalde de yemezdim hiç o yüzden sorun yok dediler zaten sonuç şeker çıkarsa şekerli şeyleri kesiyorlarmış ilaç vs vermiyorlar o nedenle ...

ya ben yememe rağmen şekerim düşük :KK70: tatlıdan vazgeçemem hiç :KK68: pilav falan yememde.. evet diyet veriyorlarmış cnm hiç yemiyorsan gerek yok gibi ama bilemedim valla. kendi insiyatifin.

Ben şeker yüklemesini doktora değilde aile hekimndeki hemşireye sordum. yaptırmak istemiyorsan yaptırmayabilirsin dedi.
bilmiyorum doktor napacak..

Ahh kızlar yaaa bulantılar tekrardan başladı, birkaç kişiden de duymuştum 5. aya girerken tekrardan olabiliyormuş diye sizde de var mı? hatta bulanmanın ötesinde çıkardımda:( Kusura bakmayın sabah sabah yazdım böyle ama...

Back
X