- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.721
sabah bende kemer takmıştım pantolonum düşüyo diye çıkarttım attım rahatladı. vuruyorsa içerden sıkışmıştırKızlaar bugün bir elbise giydimm iyice daralmış ayaktayken neyse de oturunca iyice geriliyo karnımı sıkıştırıyoo, işe gelince farkettim, bebişe birşey olmaz dimii sanki sıkışıyo içerde yavrum, sabahtan beri tekmeleyip duruyoo
allah seniEttirebilsem edicem dee yapıcak bişeyim yok, elbisemin karın kısmını fln kessem anca rahatlar yanii
ne zaman yapcakmışsınız şeker yüklemesini dedi mi doktor bişiben ara sıra nutella, dondurma yıyorum. yani tatlı şeyler ara sıra tuketıyorum
o yuzden şeker yüklemesını tehlıkelı bulmuyorum
ben zaten tatlı yıyorum yani :=)
Seninkide mibenimkide onu aldatıyom mu erkeklerle chat yapıyom mu diye ben yazışırken sizlerle bakıyo bende kovuyom yanımdan
valla bende kalbim delik doğmuşum halada delik kapanır diyolar. öldüğümde de kalbim delik ölecem herhalde. ondan bişi olmaz diye biliyorum.Her ne olursa olsun üzüldüm kıza... Rabbim yardımcısı olsun... her bebek kalbi delik doğabiliyormuş sonradan kapanıyormuş acaba öyle birşey mi ki?
Her zaman için sağlıklı, hayırlı evlat dilemek en güzeli kız erkek hiç farketmez...
İşte bazen büyüklere bazı şeyleri anlatamıyorsun yani anlamak istemiyorlar.. Kv ni tebrik ederim canım benim bu arada.. Sen yinede hayırlısı zaman ne gösterir bilemeyiz de boşver...
ay baksınlar ya bu haldede aldatamayız ya hamile olmasak neyseeeSeninkide mi
Benimki de ben telefondan girdigimde çaktırmadan yanima geliyor bir saniye içinde telefonu elimden çekip ekrana bakıyo kime ne yazıyorum diyemesaj gelse benden önce atlıyo telefona ya da işini gücünü bırakıp kim yazdı diye benden cevap bekliyor. çok dolanıyom burda özellikle telefondan. Göze batıyorum herhalde.
nasıl 5 aylıkız ya doldurduğun ay söylenmez mi o zaman biz kasında yavrulıcazO zaman ben yinede 5 aylık deyim, sonra beklenen doğum tarihi geçerse falan daha doğuramadın mı ne oldu falan filan demesinler arkadan gideyim:)))
Ayyy bizde dün akşam baya kapıştık:))) Kızlarla konuşuyorum dedim, benimle ilgilenmiyorsun çok vakit geçiriyorsun orda falan demeye başladı, güler misin ağlar mısın :))))Seninkide mi
Benimki de ben telefondan girdigimde çaktırmadan yanima geliyor bir saniye içinde telefonu elimden çekip ekrana bakıyo kime ne yazıyorum diyemesaj gelse benden önce atlıyo telefona ya da işini gücünü bırakıp kim yazdı diye benden cevap bekliyor. çok dolanıyom burda özellikle telefondan. Göze batıyorum herhalde.
ilgilenip napcakmışız. hamile olan biziz onlar bizlen ilgilensinAyyy bizde dün akşam baya kapıştık:))) Kızlarla konuşuyorum dedim, benimle ilgilenmiyorsun çok vakit geçiriyorsun orda falan demeye başladı, güler misin ağlar mısın :))))
Canım hatta 6. aydan gün almışız :))) Ama 5 ayı doldurduğumuz için 5 aylık dememiz gerekiyormuş, yani 21. haftadakiler olarak söylüyorum...nasıl 5 aylıkız ya doldurduğun ay söylenmez mi o zaman biz kasında yavrulıcaz
ilgilenip napcakmışız. hamile olan biziz onlar bizlen ilgilensin
biz şimdi 9 ayda doğurcaz dimi kafam karıştı iyiceCanım hatta 6. aydan gün almışız :))) Ama 5 ayı doldurduğumuz için 5 aylık dememiz gerekiyormuş, yani 21. haftadakiler olarak söylüyorum...
sabah bende kemer takmıştım pantolonum düşüyo diye çıkarttım attım rahatladı. vuruyorsa içerden sıkışmıştır
nasıl 5 aylıkız ya doldurduğun ay söylenmez mi o zaman biz kasında yavrulıcaz
Yaniiiiay baksınlar ya bu haldede aldatamayız ya hamile olmasak neyseee
Benim whatsapptan arkadaş guruplarım var sinir oluyo benimki. Kimseye yazmıyım o tv izlesin ben onu izleyim.Ayyy bizde dün akşam baya kapıştık:))) Kızlarla konuşuyorum dedim, benimle ilgilenmiyorsun çok vakit geçiriyorsun orda falan demeye başladı, güler misin ağlar mısın :))))
Vücuttaki kan oranına bakıyor yeterli mi diye vitaminler ne durumda yasni kanda çıkan birçok şeye bakıyorlar. Benden de istemişlerdi.Az once sağlık ocağından aradılar, yarin sabah tetenoz aşısı yapacaklar. Aç karnına gel, kan tahlili yapacaz dedi de ne tahlili anlamadım?
Sizlere de yaptılar mı?
annenden tam kaynana olur kızzbenımde annem normal dıye çok akıl verıyor. neymıs komsusunun gelınını 20 gün öncesınden sezeryana almıslar, bebegın kalbınde sorun cıkmıs.
yahu bundan sorun cıkar mı hiç? dedim.
ama kız çok büyük konusmus sanırım. erkek bebek cok ıstıyormus ve ''kız kesin'' dıyenlere bıle '' sakın öyle demeyın, erkek olacak'' tarzında buyuk konusmus hep
ve allahın her günü doktora gıtmıs. hatta doktoru kovmus bunu
'' bana gelme kıme gıdersen gıt'' demiş.
neyse işte annemde kızın bu hareketlerıne degıl de zsezeryana verıyor bebeğin kap durumunu.
o çok büyük konusmus, önce saglıklısını istememıs
dedim.
öffff basımda kaynanadan beter valla, kaynanama bile dogum şeklimi söyledıgım de bi gün olsun normal yap demedı. ama annem normal deyıp büyük konusturuyor benı.
şımarık olcak kız bunlarValla artık daha çok dikkat etmek lazım demek kii, bizimkiler hiç sıkıntıya gelemiyolar baksanaa
benim sat 7 nisan bi hesaplasana kaç ay oluyor?Tamam işte canım 5. ayı doldurduk biz, 6.dan gün alıyoruz..
Birde tetenoz açısından sonra aşı yerine 2 gün su deydirmeyin mikrop kapıp şişlik ve ağrı oluyormusAz once sağlık ocağından aradılar, yarin sabah tetenoz aşısı yapacaklar. Aç karnına gel, kan tahlili yapacaz dedi de ne tahlili anlamadım?
Sizlere de yaptılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?