2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sabah bende kemer takmıştım pantolonum düşüyo diye çıkarttım attım rahatladı. vuruyorsa içerden sıkışmıştır

benimkide onu aldatıyom mu erkeklerle chat yapıyom mu diye ben yazışırken sizlerle bakıyo bende kovuyom yanımdan
Seninkide mi
Benimki de ben telefondan girdigimde çaktırmadan yanima geliyor bir saniye içinde telefonu elimden çekip ekrana bakıyo kime ne yazıyorum diye mesaj gelse benden önce atlıyo telefona ya da işini gücünü bırakıp kim yazdı diye benden cevap bekliyor. çok dolanıyom burda özellikle telefondan. Göze batıyorum herhalde.

valla bende kalbim delik doğmuşum halada delik kapanır diyolar. öldüğümde de kalbim delik ölecem herhalde. ondan bişi olmaz diye biliyorum.

ay baksınlar ya bu haldede aldatamayız ya hamile olmasak neyseee

Ayyy bizde dün akşam baya kapıştık:))) Kızlarla konuşuyorum dedim, benimle ilgilenmiyorsun çok vakit geçiriyorsun orda falan demeye başladı, güler misin ağlar mısın :))))

ay baksınlar ya bu haldede aldatamayız ya hamile olmasak neyseee
Yaniiii
Ben önce üzülüyodum bana güvenmiyo mu aniden ekrana bakıyo diye. Ama galiba ben abartıyorum internet işini ya burdayım ya beşik kıyafet bakınıyom
Ayyy bizde dün akşam baya kapıştık:))) Kızlarla konuşuyorum dedim, benimle ilgilenmiyorsun çok vakit geçiriyorsun orda falan demeye başladı, güler misin ağlar mısın :))))
Benim whatsapptan arkadaş guruplarım var sinir oluyo benimki. Kimseye yazmıyım o tv izlesin ben onu izleyim.

Az once sağlık ocağından aradılar, yarin sabah tetenoz aşısı yapacaklar. Aç karnına gel, kan tahlili yapacaz dedi de ne tahlili anlamadım?
Sizlere de yaptılar mı?
Vücuttaki kan oranına bakıyor yeterli mi diye vitaminler ne durumda yasni kanda çıkan birçok şeye bakıyorlar. Benden de istemişlerdi.

annenden tam kaynana olur kızz
cinsiyet konusunda da Allahım herkesin gönlüne göre versin olana da elhamdulillah demek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…