2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

insallah canim

dokunmadan hıssedıyorum işte ben
dokunmaya kalktıgımda ortadan kalkmıs oluyor
benimki de önce bir gerginlik oluyor sanki bir yerde toplanıyormuş gibi. biraz rahatsızlık hissi veriyor açıkçası. sonra gözle görünür bi şekilde kımıldıyor maşallah kuzuma
gerginlik bidaha oluşuyor ben de elimi üstüne koyuyorum annesinin sıcağını hissedince gevşeyiveriyor yavrum

bende öle. e onlara beşik kıyafet falan bak dersek ne anlıcaklar. kendi işimizi kendimiz görüyoz işte yaranamıyoz anam bunlara

biz şimdi 9 ayda doğurcaz dimi kafam karıştı iyice

1 Aylık Gebelik

2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)

3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)

4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)

5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)

6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)

7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)

8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)

9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)
bak canım bi arkadaş bu şekilde bişey göndermiş gerçi son ay 6 hafta sürüyor :)))
elifbursa86 bana şu şekil demişti, mesela ben 21. haftamdayım.. 21x7=147 sonra ayı bulabilmek için; 147/30=4,9 yani ben haftaya dolu dolu 5 aylık olacağım...
Sende 19x7=133 133/30=4,43 sende 4,5 aylık sayılırsın :))

e biz ocak annelerinde ne geziyoz aralıkta doğum :)

e biz ocak annelerinde ne geziyoz aralıkta doğum :)

40 hafta tam Ocak 1'de doluyo benimm, muhtemelen daha erken gelir diyoo herkes amaa belli de olmaz tabii yine naz yaparsa bekleyebilir de ama ben beklesin istiyorum zaten, hatta 2 Ocak'da fln olsun, 1 sene kaybetmesin boşuna..

40 hafta tam Ocak 1'de doluyo benimm, muhtemelen daha erken gelir diyoo herkes amaa belli de olmaz tabii yine naz yaparsa bekleyebilir de ama ben beklesin istiyorum zaten, hatta 2 Ocak'da fln olsun, 1 sene kaybetmesin boşuna..
ay evet demi 1 sene atıyo yaş konusunda. 38 de sezeryanla alınıyo diye biliyorum. gerçi gelişimine bakılırda. olsun yine zaman çabuk geçmiş beee

ay evet demi 1 sene atıyo yaş konusunda. 38 de sezeryanla alınıyo diye biliyorum. gerçi gelişimine bakılırda. olsun yine zaman çabuk geçmiş beee

Öyle valla, zaman hiç geçmiycek gibi geliyodu ama şaka maka yarısından bile çoğunu atlattık, Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.. ama hareketlerini hissettikçe insan daha da bi sabırsızlanıyoo, bir an evvel gelsin istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…