- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.741
insallah canimben deee böyleyimmmmm çok zor geliyor gün boyu oturmakbelim kırılıyor ve bacaklarım ağrıyor
bu yazıdan sonra kesin yaptırrım. sağol cnm
ben de bu sabah çıkardım cnm ve evte benim de bulantılar oluyor da sürekli bişeler yiyorum (meyve genelde) bulantı öyle geçiyor
maşallah canım darısı bizlere inşallah :)
benim de yarın aşı günüm çok korkuyom
canım benim tüp bebek oldu ve transferin yapıldığı günden bu yana ayağımın altına 2 yastık koymadan yatamıyorum inanılmaz bir gerginlik var çünkü.
benimki de önce bir gerginlik oluyor sanki bir yerde toplanıyormuş gibi. biraz rahatsızlık hissi veriyor açıkçası. sonra gözle görünür bi şekilde kımıldıyor maşallah kuzumadokunmadan hıssedıyorum işte ben
dokunmaya kalktıgımda ortadan kalkmıs oluyor
bende öle. e onlara beşik kıyafet falan bak dersek ne anlıcaklar. kendi işimizi kendimiz görüyoz işte yaranamıyoz anam bunlaraYaniiii
Ben önce üzülüyodum bana güvenmiyo mu aniden ekrana bakıyo diye. Ama galiba ben abartıyorum internet işiniya burdayım ya beşik kıyafet bakınıyom
Benim whatsapptan arkadaş guruplarım var sinir oluyo benimki. Kimseye yazmıyım o tv izlesin ben onu izleyim.
biz şimdi 9 ayda doğurcaz dimi kafam karıştı iyice
Vücuttaki kan oranına bakıyor yeterli mi diye vitaminler ne durumda yasni kanda çıkan birçok şeye bakıyorlar. Benden de istemişlerdi.
Birde tetenoz açısından sonra aşı yerine 2 gün su deydirmeyin mikrop kapıp şişlik ve ağrı oluyormus
Ya bi de dalga geçiyor yine mi beşik bakıyorsun diyor.bende öle. e onlara beşik kıyafet falan bak dersek ne anlıcaklar. kendi işimizi kendimiz görüyoz işte yaranamıyoz anam bunlara
benim sat 7 nisan bi hesaplasana kaç ay oluyor?
e biz ocak annelerinde ne geziyoz aralıkta doğum :)1 Aylık Gebelik
2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)
3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)
4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)
5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)
6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)
7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)
8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)
9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)
bak canım bi arkadaş bu şekilde bişey göndermiş gerçi son ay 6 hafta sürüyor :)))
elifbursa86 bana şu şekil demişti, mesela ben 21. haftamdayım.. 21x7=147 sonra ayı bulabilmek için; 147/30=4,9 yani ben haftaya dolu dolu 5 aylık olacağım...
Sende 19x7=133 133/30=4,43 sende 4,5 aylık sayılırsın :))
şımarık olcak kız bunlar
insanın hevesini gursağında bırakır bunlar. bebeği doğurunca ilgisizlikten ölecekler o zaman vakit kalmıcak ki onlarla ilgilenmeyeYa bi de dalga geçiyor yine mi beşik bakıyorsun diyor.
Canım sıcak su değmesin. Ilık duş alabilirsin dediler bana. Sabun falan değdirme de bikac gün. Bana denilen buydu.Tamam ozaman, öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim
Dedim zaten oğlum gelsin seni kapı dışarı edecez koyun koyuna yatcaz oğluşumla.insanın hevesini gursağında bırakır bunlar. bebeği doğurunca ilgisizlikten ölecekler o zaman vakit kalmıcak ki onlarla ilgilenmeye
zaten bende aralıkta doğururum gibime geliyor :))e biz ocak annelerinde ne geziyoz aralıkta doğum :)
e biz ocak annelerinde ne geziyoz aralıkta doğum :)
ay deme kız bilinçaltına yerleştirir şimdi kıskanırrrrrr :)Dedim zaten oğlum gelsin seni kapı dışarı edecez koyun koyuna yatcaz oğluşumla.
ben aralık annelerine gidiyorum aralıkta doğurcam bu gidişle
ay evet demi 1 sene atıyo yaş konusunda. 38 de sezeryanla alınıyo diye biliyorum. gerçi gelişimine bakılırda. olsun yine zaman çabuk geçmiş beee40 hafta tam Ocak 1'de doluyo benimm, muhtemelen daha erken gelir diyoo herkes amaa belli de olmaz tabii yine naz yaparsa bekleyebilir deama ben beklesin istiyorum zaten, hatta 2 Ocak'da fln olsun, 1 sene kaybetmesin boşuna..
Ben de aralikta doğurcam gibi ama gitmiyom o guruba hepsi benden ilerde. Burda en büyük bene biz ocak annelerinde ne geziyoz aralıkta doğum :)
ay evet demi 1 sene atıyo yaş konusunda. 38 de sezeryanla alınıyo diye biliyorum. gerçi gelişimine bakılırda. olsun yine zaman çabuk geçmiş beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?