- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.761
amin canım. bende haftaya hissederim herhalde artık şu an hissetmiyorum pek. doğuruncada inşallah içimde kalaydın demeyizÖyle valla, zaman hiç geçmiycek gibi geliyodu ama şaka maka yarısından bile çoğunu atlattık, Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.. ama hareketlerini hissettikçe insan daha da bi sabırsızlanıyoo, bir an evvel gelsin istiyorum artık
bu arada beşik kararımı verdim. şu cibinlikli ahşap olanlardan alıcam. odasına normal beşik alacam. kararsızlıktan sıkıldım artık alıyom geçiyom :)
bu arada beşik kararımı verdim. şu cibinlikli ahşap olanlardan alıcam. odasına normal beşik alacam. kararsızlıktan sıkıldım artık alıyom geçiyom :)
1 yaşına kadar kullanabiliyomuşuz. ama yanımızda yatcak mecbur odasında ki beşiğe yatıramayız ki? nerde yatcak benim çocuğummmmmm :)canım bende öyle istiyordum da bana da cibinlikli olanı çok az kullanacaksın ne gerek ar dediler şimdilik odasına 1 ahşap yatak alıcam doğduğunda duruma göre bakarız artık
amin canım. bende haftaya hissederim herhalde artık şu an hissetmiyorum pek. doğuruncada inşallah içimde kalaydın demeyiz
2. bebeğe saklıcaz kız :) ben büyük konuşmayın seneye bi tane daha atırrırım içeri diye plan yapıyorum. çocuklarım dondu kaldı labrotuvarda yaaaaO beşikler çok güzel canım, fiyatları da uygun, ben de onlardan alıcaktım da arkadaşta kraft dondy varmış onu veriyim dedi onu alıcam galibaa, gerçi bir gidip bakıcam durumuna eğer hoşuma gitmezse almam..o beşiği sonra nereye koyucam diye düşünüyorum sadece
kraft dondy ne kız goole yazdımda yemek sandalyesi çıktıO beşikler çok güzel canım, fiyatları da uygun, ben de onlardan alıcaktım da arkadaşta kraft dondy varmış onu veriyim dedi onu alıcam galibaa, gerçi bir gidip bakıcam durumuna eğer hoşuma gitmezse almam..o beşiği sonra nereye koyucam diye düşünüyorum sadece
2. bebeğe saklıcaz kız :) ben büyük konuşmayın seneye bi tane daha atırrırım içeri diye plan yapıyorum. çocuklarım dondu kaldı labrotuvarda yaaaa
kraft dondy ne kız goole yazdımda yemek sandalyesi çıktı
canım bende öyle istiyordum da bana da cibinlikli olanı çok az kullanacaksın ne gerek ar dediler şimdilik odasına 1 ahşap yatak alıcam doğduğunda duruma göre bakarız artık
ay sana bişi diyim mi hiç beğenmedimEvet o canım, önündeki tablası çıkıyoo, tamamen yatıyoo ve sallanıyo otomatik, ayarları fln var yanii 3-4 ay yatabilir en azından.. çok rahat gelmedi benim gözüme ama, gidip bakıcam o yüzden
Oğğğluuuooouuummmmmm1 yaşına kadar kullanabiliyomuşuz. ama yanımızda yatcak mecbur odasında ki beşiğe yatıramayız ki? nerde yatcak benim çocuğummmmmm :)
aa niye ki?kızlar önceden cibinlik ben de düşünüyordum ama yurt dışında bebek saglığını tehdir ettiği için cibinlikler toplatılıyormuş, hatta ikea yurtdışında cibinlikleri toplatmış, ben de vazgeçtim
http://www.milliyet.com.tr/yerlinin-gonlu-yok/ekonomi/detay/1935660/default.htm
Tamam canım öyle yapayım, teşekkür ederim :)Canım sıcak su değmesin. Ilık duş alabilirsin dediler bana. Sabun falan değdirme de bikac gün. Bana denilen buydu.
sende ne çabuk fikir değiştiriyom. link atmıştın bi ara gitmişin en kazık beşiği seçmişin :)) daha ucuzunu buldum ben.Oğğğluuuooouuummmmmm
Ben de cibinlikli ahşap sepet beşik düşünüyorum. Ama emin degilim
ay sana bişi diyim mi hiç beğenmedimbebğini buna mı layık görüyon
mantıklıTabi canım 5 aylık oluyoruz zaten dolu dolu, 6. ayın içindeyiz ama 6'ya yeni girdik daha, yani bu 1 yaşını doldurur doldurmaz 2 yaşında demek gibi bişey olur
şu kuzumu sağ salim kucağıma alayım da 1 buçuk yaşa doğru ben de 2 tane koydurmayı düşünüom cnm. Allahım hepsini sağ salim nasip etsin amin.2. bebeğe saklıcaz kız :) ben büyük konuşmayın seneye bi tane daha atırrırım içeri diye plan yapıyorum. çocuklarım dondu kaldı labrotuvarda yaaaa
bi ara surrender paylaşmıştı kırmızı bi beşik o daha güzel bence. kız fikrimi söylüyorum ben sadece. :)Yaa deme öyleezaten ben de çok beğenmedim de eşim 3-4 ay için boşuna para vermeyelim hem boşuna yer de kaplamasın dedi diye alıyım dedimm odasına normal yatak alıcam zatenn..
Hani nerde hangisini diyon o kadar çok baktım kisende ne çabuk fikir değiştiriyom. link atmıştın bi ara gitmişin en kazık beşiği seçmişin :)) daha ucuzunu buldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?