- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.801
20 haftaya çıkmadı mı cnmSağol canim. Dört gözle 7. Ayın bitmesini bekliyorum doğum izni için. Buarda çalışan arkadaşlar hamilelerde ait haklar var onları kullanmayı ihmal etmeyin derim.
Devlet mi özel mi cnmBu arada bayanlar, çoğu işyeri doğum için eşlerinize 1500 tl veriyormuş ama sormaları lazım. Çalışandan ses çıkmayınca onlarda ses etmiyomuş. Kocalarınıza söyleyin soruştursunlar. Az para değil yani. Doğumu karşılıyo sonuçta..
20 hafta olmadı cnm oVe 16 hafta izin kullanıyoruz yanı 4 ay ve bu surede maasimizdan kesinti yapılamaz.
Hayırlı olsun cnm :)KIZLAR SONUNDA BİZDE ÖĞRENDİK CİNSİYETİMİZİ... BENİMDE PRENSESİM GELİYOOOO... İKİLİ TARAMAYA GİTTİĞİMDE 1 BUÇUK AY SONRA GEL DEMİŞTİ ZAMAN GEÇMEDİ... PROFİL RESMİMİ DEĞİŞTİRİM BARİ :)
bu sicakta nasi degdirmicezki yaaBirde tetenoz açısından sonra aşı yerine 2 gün su deydirmeyin mikrop kapıp şişlik ve ağrı oluyormus
kizzz araliga gitmek yok benin 31 aralik dediler bugun.aralikta olabilir benim. ama gecen soyle bi baktin aralik annelerine daha 85.sayfadaydilar muhabbet yok.araliktada dogursak burdayize biz ocak annelerinde ne geziyoz aralıkta doğum :)
canim nerdeeee senn 1 ocaklar var :)Ben de aralikta doğurcam gibi ama gitmiyom o guruba hepsi benden ilerde. Burda en büyük ben
Canım bana doktor aralık sonları diyorcanim nerdeeee senn 1 ocaklar var :)
memur kocalarda aliomukiBu arada bayanlar, çoğu işyeri doğum için eşlerinize 1500 tl veriyormuş ama sormaları lazım. Çalışandan ses çıkmayınca onlarda ses etmiyomuş. Kocalarınıza söyleyin soruştursunlar. Az para değil yani. Doğumu karşılıyo sonuçta..
hadi gozun aydin canım saglikla al prensesini kucaginaKIZLAR SONUNDA BİZDE ÖĞRENDİK CİNSİYETİMİZİ... BENİMDE PRENSESİM GELİYOOOO... İKİLİ TARAMAYA GİTTİĞİMDE 1 BUÇUK AY SONRA GEL DEMİŞTİ ZAMAN GEÇMEDİ... PROFİL RESMİMİ DEĞİŞTİRİM BARİ :)
benimde bugun 31 araalik dedi ama bakalim oncede gelebilir die dusunuorumCanım bana doktor aralık sonları diyor
Bu arada aşı olursan ılık suyla duş al sabun değdirme bana öyle dediler.
Âmin canım inşallah herşey istediğimiz gibi olurmantıklı1 bitti dior anneler genelde
şu kuzumu sağ salim kucağıma alayım da 1 buçuk yaşa doğru ben de 2 tane koydurmayı düşünüom cnm. Allahım hepsini sağ salim nasip etsin amin.
Ak akçe diye bi sitede kız 350 ye. Ben burda 400 e buldum. Seninkiler pahalıydı diye hatırlıyomHani nerde hangisini diyon o kadar çok baktım ki
Kızın yüreğine indirdik habencede rahat değil güzel de değil
Dost acı söler Şekerim. Bugünler için varız burdaBiliyorum canımm yaa, ondan demedim zaten benimde çok içime sinmedi şimdi sen de öyle söyleyince iyice soğudum beşikten
Tamam yaa almıyorum
Annelik işte naparsın. Sıralarını bekliyo bebişlerimHahaha ay yerim senin çocuklarini yaa.güldurdun beni vallahaa.
85 sayfamı olmuş daha. Tühhh valla hiç mi meraklı değiller bunlar ki biz çenenin dibine vuruyozkizzz araliga gitmek yok benin 31 aralik dediler bugun.aralikta olabilir benim. ama gecen soyle bi baktin aralik annelerine daha 85.sayfadaydilar muhabbet yok.araliktada dogursak burdayiz
Yaw sen ne aşısı oldun da ılık su deyip duruyon sabahtan beri. Bu havada ne ılığı ben küveti dolduruyom içinede buzları atıp yatıyom ANCA ferahlıyo gö...Canım bana doktor aralık sonları diyor
Bu arada aşı olursan ılık suyla duş al sabun değdirme bana öyle dediler.
Ben 299a da buldum da mavili daha bi hoşuma gittiydi o biraz fazlaydıAk akçe diye bi sitede kız 350 ye. Ben burda 400 e buldum. Seninkiler pahalıydı diye hatırlıyom
Kuduz aşısıYaw sen ne aşısı oldun da ılık su deyip duruyon sabahtan beri. Bu havada ne ılığı ben küveti dolduruyom içinede buzları atıp yatıyom ANCA ferahlıyo gö...
Gidip aralık annelerine diyim ocak anneleri dedikodunuzu yapıyolar diye85 sayfamı olmuş daha. Tühhh valla hiç mi meraklı değiller bunlar ki biz çenenin dibine vuruyoz
burasi daha sicak gitmeyelim biz biyere bence :) kizzz kuvet olsa gircem cikmicam kucucuk dusakabin yapmislar pehh hic zevk yok muteahhitlerde hicccc85 sayfamı olmuş daha. Tühhh valla hiç mi meraklı değiller bunlar ki biz çenenin dibine vuruyoz
sissstttt aramızdaGidip aralık annelerine diyim ocak anneleri dedikodunuzu yapıyolar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?