2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canim. Dört gözle 7. Ayın bitmesini bekliyorum doğum izni için. Buarda çalışan arkadaşlar hamilelerde ait haklar var onları kullanmayı ihmal etmeyin derim.
20 haftaya çıkmadı mı cnm
Devlet mi özel mi cnm
Ve 16 hafta izin kullanıyoruz yanı 4 ay ve bu surede maasimizdan kesinti yapılamaz.
20 hafta olmadı cnm o
Hayırlı olsun cnm :)

memur kocalarda aliomuki

hadi gozun aydin canım saglikla al prensesini kucagina

Biliyorum canımm yaa, ondan demedim zaten benimde çok içime sinmedi şimdi sen de öyle söyleyince iyice soğudum beşikten

Tamam yaa almıyorum
Dost acı söler Şekerim. Bugünler için varız burda güzel olsaydı güzel derdim ama sırf senin gönlün olsun diye güzele güzel demem güzel benim olmayınca Hesabı anladın sen onu

kizzz araliga gitmek yok benin 31 aralik dediler bugun.aralikta olabilir benim. ama gecen soyle bi baktin aralik annelerine daha 85.sayfadaydilar muhabbet yok.araliktada dogursak burdayiz
85 sayfamı olmuş daha. Tühhh valla hiç mi meraklı değiller bunlar ki biz çenenin dibine vuruyoz

Canım bana doktor aralık sonları diyor
Bu arada aşı olursan ılık suyla duş al sabun değdirme bana öyle dediler.
Yaw sen ne aşısı oldun da ılık su deyip duruyon sabahtan beri. Bu havada ne ılığı ben küveti dolduruyom içinede buzları atıp yatıyom ANCA ferahlıyo gö...

Yaw sen ne aşısı oldun da ılık su deyip duruyon sabahtan beri. Bu havada ne ılığı ben küveti dolduruyom içinede buzları atıp yatıyom ANCA ferahlıyo gö...
Kuduz aşısı
Tetanoz ya ben de soğuk duş alıyom da sıcak değmeyecek yani arkadaşlara biri su değdirme demiş yaz günü kokmasınlar diye bilgimi paylaştım ayrıca hakkaten kac defa da yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…